• Svar på tråden Bara bröst i simhallen?
  • Grodan Soda

    Matheus mamma skrev 2008-01-10 16:58:00 följande:


    Nej kanske inte för dej men många kvinnor skulle nog tycka att det skulle kännas olustigt. Självklart försöker väl varje schysst kille dölja det men hur lätt är det!?
    Ja, och då tycker jag att det är de kvinnornas problem! Mår de dåligt av att andra kvinnor visar brösten på badet så får de väl låta bli att gå dit då. Redan i duschen möter de ju massor med nakna kvinnor så vad spelar det för roll om brösten fortsätter synas i poolen?
  • Lady Sylvana

    Tycker jag inte, när något är skylt, så är det oftast mer spännande, och mer upphetsande.

  • Grodan Soda

    Matheus mamma skrev 2008-01-10 16:59:02 följande:


    Om de får se den naken ja! Annar slår väl ett par nakna bröst en rumpa med trosor alla gånger!
    Återigen: Tycker DU ja. Din åsikt delas inte av hela omvärlden, jag lovar.
  • Lorelei

    Alla tänder ju på olika saker. Vad folk tycker och tänker resp tänder på i badhuset struntar jag i för egen del. Men om vi nu ska gå halvnakna i badhuset ändå så kanske det är lika bra att vi avskaffar omklädningsrum för herrar resp damer. Allt kanske ska vara gemensamt där också? Bara en tanke...

  • elektra1
    danstina skrev 2008-01-10 17:00:09 följande:
    Matheus mamma skrev 2008-01-10 16:58:00 följande: Ja, och då tycker jag att det är de kvinnornas problem! Mår de dåligt av att andra kvinnor visar brösten på badet så får de väl låta bli att gå dit då. Redan i duschen möter de ju massor med nakna kvinnor så vad spelar det för roll om brösten fortsätter synas i poolen?
    för i duschen är det bara kvinnor.
    skulle aldrig vilja att killen gick till badhuset om det är nakna bröst där.

    ser ni inte bröst som nåt sexuellt? och det behåller man för sig själv/sin partner.
  • Jan H

    Naturligtvis har du din fulla rätt att bada hur du vill och i vilken klädsel som känns bäst. Men om nu någon skulle vilja bada utan så är det inte onödigt utan deras val...


    Lorelei skrev 2008-01-10 16:58:32 följande:
    Men du, det var ju just det jag skrev. Man får tycka som man vill. Men MIN uppfattning är att det känns onödigt att gå toppless offentligt. Jag har inte sagt att det är varken fel eller rätt att göra det dock. Jan H skrev 2008-01-10 16:54:38 följande:
  • Marie Curie

    Matheus mamma skrev 2008-01-10 16:47:59 följande:


    Intressant, men jag tror att de som tänder på bröst kanske är 90 % och de som tänder på fötter kanske en promille så det skulle jag inte störa mej på för det är så sällan som jag skulle stöta på dem!
    Jag tror att det var fler män som fick stånd av att se ett naket lår för 100 år sedan, än män som får stånd av ett naket lår idag. Dvs, det som göms, är hemligt och är förbjudet är också lockande och sexigt. Om 10-15 år kanske ingen bryr sig om ifall både kvinnor och män badar topless i badhuset, för det har blivit helt naturligt i vårt samhälle. Kanske folk då till och med skrattar åt oss från idag och tycker vi var pryda och förlegade, som överhuvudtaget kunde tycka att det var oanständigt att visa kvinnobröst.
  • elektra1
    Lady Sylvana skrev 2008-01-10 17:03:06 följande:
    elektraBisexuella och homosexuella kvinnor då?
    har inte tänkt så långt   fast bara jag slipper se bröst i simhallen blir jag glad.
Svar på tråden Bara bröst i simhallen?