• Svar på tråden Bara bröst i simhallen?
  • davidian

    men vem är det då som köper aftonbladets extra bilagor? ;)

  • Jan H

    Då ställer jag en motfråga, varför åker ensamma kvinnor ofta till Gambia... Dhaaaaaa!


    ande skrev 2008-01-10 18:52:35 följande:
    Exakt! Men många här inne skulle nog se den ökande andelen badande män som stödjande i kvinnofrigörelsen eller nåt. (Varför åker så många män ensam till Thailand???) Dhaaaaaa!
  • Jan H

    Även om ni tjejer är både trevliga, inteligenta och snygga så överdriver ni nog lite intresset för brösten. Läktare och bassängkanter kommer inte att fyllas av flåsande dreglande och smårunkande män, var helt säkra. De som har intresse av er finns redan där och om de finner er attraktiva så runkar de redan, med eller utan topp.

    Vill också påpeka att detta är ingen världsavgörande fråga för mig. Jag skiter fullständigt vad ni har på er eller inte. Jag badar inte ofta i simhallar då det är för mycket klor. Men alla ska ha en frihet att bada hur de vill. Det finns kvällar på många ställen för enbart kvinnor, det är också okej. Man kanske ska införa det alltid, separerade bad. Då slipper ni alla dreglande runknissar.

    Men att tjejer gör så vansinnigt stor affär av varandras bröst är ett unikum....

  • Marie Curie
    Miniminou skrev 2008-01-10 19:21:31 följande:
    Känns mest som att det görs för att provocera.
    Nej, då har du missförstått. Varför skulle man vilja provocera på det sättet, vad skulle syftet vara? Det är INTE för att provocera, så enkelt ska man inte förringa människors vilja till rättvisa, att få leva jämlikt och jämställt.
  • Yrslan

    Blir så trött på folk som måste flasha sig hela tiden...
    Man ska lära sina barn att respektera sin kropp, deras kroppar är deras egna och inte allas egendom eller ensak. Vilken vettig vuxen vill bidra till att underlätta för fluktare och peddisar???

  • Eva och Nadjas mamma
    n00bmamman skrev 2008-01-10 19:40:53 följande:
    Givetvis vill väl alla hellre det. Men det handlar fortfarande om att kvinnor behandlas på ett annorlunda sätt, om att inte acceotera att reglerna ser olika ut för kvinnor och män.
    Fast så är det ju inte... Du skriver och tjatar om att kvinnor inte ska ha några regler som inte mannen har. Det har de ju inte heller.
    Regeln som fanns var ju detsamma för alla, nämligen att man bör skyla sina intima kroppsdelar. Löjligt att du gjort det till en feministisk fråga bara för att männen har två mindre intima delar att skyla.
    Du kan i princip få allt till jämställdhetsfrågor om du vrider och vänder på det, eller hur?

    Vi kan lika gärna säga att vi kvinnor inte ska behöva skyla våra fittor, för att männen behöver ju inte skyla några fittor så varför ska vi???!
    Männen HAR ju inga fittor och dom har ju inga bröst att skyla.

    Det har blivit pinsamt att kalla sig själv feminist bara för att vissa håller på och vänder och vrider på allt så att det blir till kvinnans nackdel och missbrukar ordet feminist.

    ÄR det verkligen en nackdel för kvinnor att bära en bikiniöverdel??
  • Matheus mamma
    danstina skrev 2008-01-10 17:01:03 följande:
    Matheus mamma skrev 2008-01-10 16:59:02 följande: Återigen: Tycker DU ja. Din åsikt delas inte av hela omvärlden, jag lovar.
    Jag har inte sagt det heller men jag tror att en MAJORITET tänder på ett par bara bröst mer än en rumpa med bikinitrosa!
    Sarahs lyx och lantblogg
  • Matheus mamma
    Marie Curie skrev 2008-01-10 17:03:08 följande:
    Matheus mamma skrev 2008-01-10 16:47:59 följande: Jag tror att det var fler män som fick stånd av att se ett naket lår för 100 år sedan, än män som får stånd av ett naket lår idag. Dvs, det som göms, är hemligt och är förbjudet är också lockande och sexigt. Om 10-15 år kanske ingen bryr sig om ifall både kvinnor och män badar topless i badhuset, för det har blivit helt naturligt i vårt samhälle. Kanske folk då till och med skrattar åt oss från idag och tycker vi var pryda och förlegade, som överhuvudtaget kunde tycka att det var oanständigt att visa kvinnobröst.
    Kan så vara. Men tyvärr ändrar det ju inte vad jag känner NU.
    Sarahs lyx och lantblogg
  • Matheus mamma
    elektra1 skrev 2008-01-10 17:03:27 följande:
    tror hon var sarkastisk
    Jag vet. Flört Jag ville bara vara det tillbaka!
    Sarahs lyx och lantblogg
  • Eva och Nadjas mamma

    Jan H skrev 2008-01-10 23:51:37 följande:


    Även om ni tjejer är både trevliga, inteligenta och snygga så överdriver ni nog lite intresset för brösten. Läktare och bassängkanter kommer inte att fyllas av flåsande dreglande och smårunkande män, var helt säkra. De som har intresse av er finns redan där och om de finner er attraktiva så runkar de redan, med eller utan topp.Vill också påpeka att detta är ingen världsavgörande fråga för mig. Jag skiter fullständigt vad ni har på er eller inte. Jag badar inte ofta i simhallar då det är för mycket klor. Men alla ska ha en frihet att bada hur de vill. Det finns kvällar på många ställen för enbart kvinnor, det är också okej. Man kanske ska införa det alltid, separerade bad. Då slipper ni alla dreglande runknissar.Men att tjejer gör så vansinnigt stor affär av varandras bröst är ett unikum....
    Jag håller med dig att jag inte tror att killar kommer att vandra omkring med ofrivilligt stånd.
    Men håller inte du med mig om att vissa som kallar sig feminister hittar orättvisa på ett missgynnande sätt för kvinnor i allting?? Det är det jag är så irriterad på, inte att det kommer finnas toplesskvinnor i badhuset.
Svar på tråden Bara bröst i simhallen?