• Svar på tråden Bara bröst i simhallen?
  • n00bmamman
    iloniz skrev 2008-01-10 00:36:18 följande:
    måste ju vara ärlig o säga... att visst finns det äckliga bröst, visst inget nån kan rå för!Men visst så tycker jag om bröst Men tycker iallafall inte att det är nått som barn måste se i badhuset
    Men måste och måste, varför skulle bröst vara en värre kroppsdel än magar exempelvis? Och om vi pratar äckliga kroppar så är väl en del ohöljda mansöverkroppar på badhuset minst lika äckliga som ett par gamla kvinnobröst? Barns första halvår går i princip ut på att ligga tryckt mot bröst, de tycker inte att bröst är farliga på nåt vis.
    Dessutom tror jag inte att någon över 50 kommer slänga sin top och hoppa omkring barbröstad. Fel generation, liksom.
    Så hur ställer sig din 9-åriga son till unga snygga bröst? Om vi nu ponerar att han _inte_ får sexuella tankar av dem, alltså.
  • iloniz
    AnnaKlara skrev 2008-01-10 00:39:04 följande:
    Du - jag tror (hoppas) att du är ganska väl medveten om att det beror på vad det rör sig om. Varje dag är jag t.ex tvungen att stiga ur sängen, jag vill sällan men jag mår inte DÅLIGT av det.
    hahahah det var den dummaste bortförklaringen jag hört på länge...

    du vet precis vad JAG menar!

    HAHAHAHHA
  • Saarraa
    danstina skrev 2008-01-10 00:32:24 följande:
    Fast är det ett sånt samhälle vi ska eftersträva? Ett samhälle där vi kvinnor anpassar våra kläder efter vad eventuella "snuskgubbar" vill se och inte vill se? Herregud! Det låter ju inte klokt!Ska vi tänka så är det kanske bäst att bada i långklänning och att barn inte får bada alls. Ett barn i badkläder tänder säkerligen någon pedofil eller liknande, så då är det kanske bäst att inte låta sitt barn bada alls?Nä, sjuka män ska motarbetas men INTE på ett sådant sätt att vi kvinnor anpassar våra kläder efter deras sjuka beteende.
    Haha, nej det påstod jag väl aldrig? Att vi ska anpassa oss efter eventuella snuskgubbar.

    Men jag förstår inte grejen med att det helt plötsligt kanske är ok att bada topless i badhus. Har väl funkat fint med badkläder även på brösten? Tror inte det är många kvinnor ELLER män som klagat på det.
  • Fru Bragstad

    Haha, vill folk gå toppöess på badhuset så gör de då, jag skulle aldrig göra de, visar inte brösten för vem som helst... men de e väl upp till var å en..?

  • AnnaKlara
    iloniz skrev 2008-01-10 00:40:58 följande:
    hahahah det var den dummaste bortförklaringen jag hört på länge... du vet precis vad JAG menar! HAHAHAHHA
    Det var ingen bortförklaring, det var en jämförelse. Nej, jag vet inte vad du menar. Varje dag möter jag människor som inte ser ut eller är klädda som de skulle om det var jag som bestämde över sånt - mår jag dåligt av det? Nej.
  • Saarraa

    Man får väl applådera åt badhusen som garanterat locka till sig fler snuskgubbar och kåta ungdomar som kommer för att se bröst, och på så blir det fler besökare och pengar. Grattis?

  • iloniz
    n00bmamman skrev 2008-01-10 00:40:50 följande:
    Men måste och måste, varför skulle bröst vara en värre kroppsdel än magar exempelvis? Och om vi pratar äckliga kroppar så är väl en del ohöljda mansöverkroppar på badhuset minst lika äckliga som ett par gamla kvinnobröst? Barns första halvår går i princip ut på att ligga tryckt mot bröst, de tycker inte att bröst är farliga på nåt vis.Dessutom tror jag inte att någon över 50 kommer slänga sin top och hoppa omkring barbröstad. Fel generation, liksom. Så hur ställer sig din 9-åriga son till unga snygga bröst? Om vi nu ponerar att han _inte_ får sexuella tankar av dem, alltså.
    han tycker jag är tant o jag är 28 måste jag säga mer hahahah

    han tycker de som har bröst inte ska visa dem för alla i mängden kan jag tänka mej...

    jag har aldrig gjort det när jag var lite... men visst om ni tror att han blir bög för det? för att han tycker som han gör...

    jag blev ju visserligen bi så hahahaha

    äh... nu ska jag gå o sova o prata med folk som förstår vad jag menar...

    Måste nog gå nån kurs på att göra mej rätt förstådd... verkar ha svårt för det!

    natti natti

    sov så gott inatt!
  • n00bmamman
    Saarraa skrev 2008-01-10 00:44:02 följande:
    Man får väl applådera åt badhusen som garanterat locka till sig fler snuskgubbar och kåta ungdomar som kommer för att se bröst, och på så blir det fler besökare och pengar. Grattis?
    Jag tror att det är skitbra om speciellt kåta ungdomar kommer för att titta på helt normala bröst i en helt normal situation som inte är det minsta sexuell. Det kan vara jävligt nyttigt i ett samhälle där de flesta bröst unga män ser är silikonuppblåsta bomber på poserande brudar i herrtidningar.
  • Saarraa
    n00bmamman skrev 2008-01-10 00:45:59 följande:
    Jag tror att det är skitbra om speciellt kåta ungdomar kommer för att titta på helt normala bröst i en helt normal situation som inte är det minsta sexuell. Det kan vara jävligt nyttigt i ett samhälle där de flesta bröst unga män ser är silikonuppblåsta bomber på poserande brudar i herrtidningar.
    Men däremot kommer ju badhus blir sexuellt för dom kåta ungdomarna.
  • n00bmamman
    iloniz skrev 2008-01-10 00:45:08 följande:
    han tycker jag är tant o jag är 28 måste jag säga mer hahahahhan tycker de som har bröst inte ska visa dem för alla i mängden kan jag tänka mej...jag har aldrig gjort det när jag var lite... men visst om ni tror att han blir bög för det? för att han tycker som han gör...jag blev ju visserligen bi så hahahahaäh... nu ska jag gå o sova o prata med folk som förstår vad jag menar...Måste nog gå nån kurs på att göra mej rätt förstådd... verkar ha svårt för det!natti natti sov så gott inatt!
    Oh well, får bara som sista sak tillägga att han har ju inte själv kommit på att "de som har bröst inte ska visa dem för mängden". Det har han fått någon annanstans ifrån.
    _______________________________________________________
    Personligen vägrar jag konsekvent att strutta omkring i bikinitrosor som bara åker in i röven hela tiden, den som designade det plagget borde ha en snyting. Jag kör likadana shorts som killarna helt enkelt.
Svar på tråden Bara bröst i simhallen?