• Anonym

    En fråga om amfetamin...

    Hej!

    Är det någon som vet hur länge det syns på drogtest i fall man har tagit amfetamin? I fall det är några dagar eller veckor som det syns?
    Det skulle vara jätte snällt om någon kunde svara, som har någon aning om hur det är?
    Min pojkvän är absolut ingen missbrukare, men nu har han blivit tvingad till att göra drogtest, jag tror han kan ha tagit amfetamin för några dagar sedan, men inte idag eller igår, tror ni att det kommer synas då när han gör drogtestet? Känner mig lite orolig över honom.. =(

  • Svar på tråden En fråga om amfetamin...
  • Anonym

    Håller med Suzanna.

    Vet från nära håll att det är inget "man bara tar" och tror att man inte är missbrukare. Droger ska man inte överhuvudtaget. Som min kille säger nu förtiden "Man ska bli hög på livet".
    Han trodde han var lycklig förr med droger och kompisar... Men han säger att det är först nu han är lycklig. Men ett vanligt liv, utan droger.

    Lycka till!

  • Anonym

    amefetamin brukar oftast sitta kvar i kroppen 3-4 dagar, fast det kan synas på drogtest senare.. jag har själv tagit amfetamin under några år för några år sedan, då jag gick jag även på pisseprov, jag "torskade" aldrig trots att jag tog amfetamin t.ex på fredagen och pisseprov sen på t.ex tisdagen.. att dricka/äta mycket c-vitamin har jag hört ska hjälpa.

  • Anonym

    Nej några tips från mig blir det inte.Jag har 12 års erfaenhet av eget amfetaminmissbruk och det är ingenting att bagatellisera!
    Sanna ord ifrån "susanna",ingen tror att just dom ska torska dit och bli beroende ALLA vet ju att just dom fixar det här.
    Man tar inte droger av misstag.
    Och det är ingen självklarhet att ta sig ur det heller.

  • Anonym

    hoppas att han ordnar det här nu.
    Amfetamin är en drog och det är såååå lätt att bli beroende av den.
    Jag vet!!!
    vill han inte sluta så kommer han inte att göra det.
    önskar lycka till till er!!!

  • Anonym

    Har själv använt affe (amfetamin)
    Har för mig att det kan finnas i kroppen 2-6 dagar. beror på hur stor dos man har tagit.

    Så det kan mycket väl synas.....

  • Anonym

    Hmm...undrar just varför han ska drogtestas?Jag menar-det kanske inte är av ondo att det blir positivt?Inte skulle jag vilja ha en kollega på ett jobb där det krävs både skärpa och annat, som missbrukade-vad det än var..

  • Anonym

    THC värden kollar man om man har rökt hasch eller mariujana. När man kollar om någon har tagit anfetamin tar man urinprov.

Svar på tråden En fråga om amfetamin...