• Anonym

    En fråga om amfetamin...

    Hej!

    Är det någon som vet hur länge det syns på drogtest i fall man har tagit amfetamin? I fall det är några dagar eller veckor som det syns?
    Det skulle vara jätte snällt om någon kunde svara, som har någon aning om hur det är?
    Min pojkvän är absolut ingen missbrukare, men nu har han blivit tvingad till att göra drogtest, jag tror han kan ha tagit amfetamin för några dagar sedan, men inte idag eller igår, tror ni att det kommer synas då när han gör drogtestet? Känner mig lite orolig över honom.. =(

  • Svar på tråden En fråga om amfetamin...
  • Suzanna

    Jag har då rakt inte hoppat på någon.

    Det är droger det handlar om, och droger är livsfarliga och bör tas på största allvar. Vet inte om det var mig du syftade på men jag tycker man gör någon en tjänst när man reagerar på ett drogmissbruk. Hoppas att allt går väl för Ts.

  • yaaniz

    jag vet itne hela situationen och tänker inte vara nån moral kärring.
    vill bara berätta att min bror dog pga droger 21år gammal förra året...

    min väns förra kille fick hjälp av stt jobb när dom kom på att den killen knarkade..och det var ändå bara på en mataffär.
    så hjälp borde arbetet kunna ge om det är aktuelt

    jag hoppas det löser sej för dej och din kille på bästa sätt!!

  • Anonym

    amefetamin brukar oftast sitta kvar i kroppen 3-4 dagar, fast det kan synas på drogtest senare.. jag har själv tagit amfetamin under några år för några år sedan, då jag gick jag även på pisseprov, jag "torskade" aldrig trots att jag tog amfetamin t.ex på fredagen och pisseprov sen på t.ex tisdagen.. att dricka/äta mycket c-vitamin har jag hört ska hjälpa.

  • Suzanna

    Men herregud! Hur kan folk komma in här och lämna TIPS om hur man gör få att få ett negativt svar? Jag blir jätteledsen när jag läser den här tråden. Min lillasyster är på väg att knarka ihjäl sig och det är just amfetamin hon tar. På ett enda år har hon gått från social, jättvacker och skarp tjej till ett grönblekt spöke som alla vänner tagit avstånd från. Jag hoppas Ts kille får hjälp av sitt jobb, jag hoppas testet visar positivt. Därför den största boven är ju att ingen vet, ingen märker något. Ingen tycker det är "så farligt" innan det är försent. Tänk på vad ni skriver

  • Anonym

    Nej några tips från mig blir det inte.Jag har 12 års erfaenhet av eget amfetaminmissbruk och det är ingenting att bagatellisera!
    Sanna ord ifrån "susanna",ingen tror att just dom ska torska dit och bli beroende ALLA vet ju att just dom fixar det här.
    Man tar inte droger av misstag.
    Och det är ingen självklarhet att ta sig ur det heller.

  • Tesssssssan

    I min värld är det bara missbrukare som har amfetamin i urinen.

  • Fluortanten

    Bra att han ska göra drog test tycker jag! Hoppas det visar positivt.

  • Fluortanten

    Loovely

    Han skulle kanske tänkt på sitt jobb INNAN han stoppade i sig amfetaminet. Eller hur?

  • Proud

    Suzanna - du vet vad du pratar om! Min bror dog dagen efter nyårsafton pga droger!

Svar på tråden En fråga om amfetamin...