Inlägg från: Glittrax |Visa alla inlägg
  • Glittrax

    Vad hjälper mot ont i magen på spädbarn?

    måste få säga att jag trodde inte heller på sempers magdroppar men nu har min lilla tjej som är 10 veckor tagit dom i 12 dagar och efter en vecka tyckte jag att hon blev en annan bebis!
    hon har inte alls längre de där långa skrikpanikattackerna som du beskriver att din dotter åxå har! hon pruttar mindre och är mkt gladare! Glad

    på bvc hade dom inte hört talas om dessa droppar.. jag rådfrågade med dom om man kunde kombinera med minifom och det var inga problem! tycker du kan testa.. visst de är dyra, 179 kr.. men jag tyckte det var värt ett försök.. och jag vet inte om det är dropparna men det har blivit en drägligare tillvaro för dottern och oss förä'ldrar åxå!

    Från att dottern jämt vaknat en gång per natt..(vilket inte alls varit så jobbigt, utan vi har varit överlyckliga över det) så sover hon nu sen en vecka tillbaka runt 8-9 timmar i sträck!!  en tillfällighet bara? eller är det dropparna? ja inte vet jag?!

  • Glittrax

    jo på bvc sa dom att det oftast går över efter några månader.. våran tjej har haft detta sen hon var en månad och är nu 2,5 månad.. bara att hoppas att det blir helt bra snart...det går över! bara att försöka stå ut.. men jag vet hur jobbigt det är att inte känna sig utsövd en enda dag.. ammar du dottern? jag ger henne ersättning, och ibland tog min sambo henne på nätterna så jag fick sova en hel natt jag med... jag hade inte orkat annars...
     
    hade önskat att jag fick tips om semperdropparna lite tidigare bara så dottern sluppit haft så ont..

  • Glittrax

    lila vivlan: bra att ni kan göra så , så du får lite mera sömn.. man blir verkligen ett vrak av att inte få sova!   ja jag tycker det är otroligt jag med om det är semperdropparna som hjälpt.. och när dom inte ens på bvc känner till dom så tror man ju´inte att dom ska hjälpa!


    bara minifomen tycker jag att hon pruttar nåt otroligt av... mer än innan.. men det kanske är det som minifom gör...

    lycka till ts! skriv gärna och berätta hur det går!

  • Glittrax

    pernillis:jo jag har hört att barn som får ersättning oftare får besvär med magknip.. varför vet jag inte

Svar på tråden Vad hjälper mot ont i magen på spädbarn?