• Fnyz

    Trollen traskar vidare i träsket

    Amelié77 skrev 2008-01-15 08:58:31 följande:
    Usch, vad jag blir suuur då det ska vara så svårt att hitta svart och vit CS i en och samma shop. Alltid är det nån av dem som är slut.
    ja vet ditt problem ,det var alltid mitt problem tidigare åxå. plus att jag ville ha mörkbrun cardstock åxå. å gärna lite olika strukturer av de olika färgerna åxå, men nu har ju inte jag nå shoppingproblem längre
  • Fnyz

    BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ skulle precis ladda in en LO i datorn å vad händer ju tydligen så vägrar min kamerasladd fungera nu helt plötsligt, tidigare idag funkade den men den ser helt söndermanglad ut i änden såg jag nu när jag kollade på den.

    Jag SKA ju köpa en ny kamera men tänkte vänta lite till men nu kanske jag blir så tvungen för det känns onödigt å köpa en ny sladd till denna först å sen efter 1 vecka gå å köpa en helt ny kamera.

  • Fnyz
    Mazzy skrev 2008-01-18 19:36:37 följande:
    Jag undrar förresten en sak angående clearstamps också! Mina har blivit missfärgade av stämpeldynan! Sassafrasslass ugglor och stämplade med brun ancient page dyna, första gången jag använde dem. Tvättade direkt och har försökt både med stämpelrengöring och tvål och vatten och tandborste, men det går inte bort! Någon som varit med om det? Någon som har nåt supertips för att få dem rena?
    så är det med endel clearstamps och endel dynor, spelar ingen roll om man har rengöring på engång utan så är det, det färgar ju itne av sig senare så det är lungt, jag minns med mina första clearstamps så vart jag jätteirriterad på detta eftersom hela grejen var att de skulle vara genomskinliga så man såg vart man skulle stämpla
  • Fnyz

    å TACK för alla grattis!!! är så glad just nu, massa skoj som händer mig å imorrn fyller jag ju år åxå

  • Fnyz
    Sagomamma skrev 2008-01-19 00:33:39 följande:
    Hallåååå tjejer!!Vad KUL att "se" er igen!! (Om någon kommer ihåg mig)Shit vad alla har utvecklats i sitt skapande sen sist!! (Åtminstone er jag kommer ihåg sen låååångt tillbaka...)Nåväl ville bara hoppa in och säga hej!Kramar!!
    heej gumman
  • Fnyz
    Amelié77 skrev 2008-01-21 10:47:06 följande:
    Tusen tack för tipsen, fiskbullen! Jag beställde akrylklossar igår, men det var kanske onödigt då Ska definitivt testa nagelfiltipset!
    ja som de säger så ska man gärna slipa ytan på clearstampsen med ett fint sandpapper eller med fil eller vad man gör. man drar pappret eller filen några gånger åt ena hållet å sen några gånger åt andra hållet lite försiktigt. då fäster färgen bättre på stämpeln, annars pärlar den sig och då täcker den itne hela motivet. detta beror på att det blir rester från tillverkningen på yan på stämpeln tydligen
  • Fnyz

    heeeeej

    jag lyckades inte hitta denna tråden igår när favoriterna låg nere letade å letade men så hoppade jag in i nån annan scraptråd istället en stund vålgästade där istället hihi

Svar på tråden Trollen traskar vidare i träsket