• Scrapmom

    Trollen traskar vidare i träsket

    Scrapbooking är att arrangera fotoalbum med flera papper och dekorationer. Och inte minst berätta saker! (Journaling)
    Kika gärna in i våra gallerier för att se exempel.

    Vi svarar gärna på frågor i denna tråd, men kolla först in första inlägget i tråden där massor med info finns. Och även www.scrappiz.com

    En liten varning innan du ger dig in på denna hobby: Det är BEROENDEFRAMKALLANDE!

    I det allra första inlägget i denna tråd kan du få lite information om scrapbooking samt en länklista till flera internetbutiker.


  • Svar på tråden Trollen traskar vidare i träsket
  • roha
    Scrapmom skrev 2008-01-16 09:11:14 följande:
    Det finns vit och svart i rullar om ca 3 meter, kostar 147:-
    tack tack!
    efter lång tids svärnade o mycket klickande beställde jag en rulle svart.
  • garfield
    loveya skrev 2008-01-15 21:23:46 följande:
    Hur somhelst så undrar jag om nån av här var med på den scrappingen i göteborg som var publicerad? Jag kommer aldrig iväg....
    jag var med! Hur skoj som helst med massor av folk. Hoppas på att komma iväg i höst också.
  • SandraK

    Oj, vad ni skriver! Jag hinner inte riktigt vara här så mycket nu, vi håller på att skola in minsta tjejen och nästa vecka börjar jag jobba. På samma jobb, men på helt ny avdelning med nya arbetsuppgifter och nya kollegor. Helt klart lite nervöst, men samtidigt tror jag det kommer bli bra med lite nytt nu!

    Scrappat har jag gjort en del, men inget som jag riktigt kan visa än... Istället la jag upp en som jag gjorde för ett tag sedan, om när jag fyllde 11 år och fick träffa mina stora idoler. smamirakel.blogg.se

  • Scrapmom

    Känner mig lite dum, men någon (tror det var Fräs) pratade om CHA i förra tråden. Vad exakt är det? Har förstått att det är där man kan se alla nyheter, men är det en mässa, nåt man kan shoppa på? Och var är det? De enda jag sett har varit i USA, men Fräs(?) frågade om någon skulle dit?

    Ber om ursäkt för mitt högst förvirra(n)de inlägg!


  • Fnyz

    BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ skulle precis ladda in en LO i datorn å vad händer ju tydligen så vägrar min kamerasladd fungera nu helt plötsligt, tidigare idag funkade den men den ser helt söndermanglad ut i änden såg jag nu när jag kollade på den.

    Jag SKA ju köpa en ny kamera men tänkte vänta lite till men nu kanske jag blir så tvungen för det känns onödigt å köpa en ny sladd till denna först å sen efter 1 vecka gå å köpa en helt ny kamera.

  • kanskesnart

    SandraK: Häftig LO! Vilket roligt minne att scrappa Jag skulle precis gå in här och fråga om någon visste vad som gällde om man ville lägga ut privata bilder på kändisar(är nämligen också på g med att göra en gammal "idol" LO ). Är lite osäker på om jag ska våga lägga ut LO:n sen, för jag kan inte direkt be personen om lov

    scrapmom: CHA är väl den megastora mässan som hålls en gång om året i USA tror jag (fast jag har inte heller mycke koll så jag kan säkert ha fel )

  • Bark
    kela81 skrev 2008-01-16 09:21:30 följande:
    är det några som har bröllops LOs att visa Jag börjar få slut på ideer
    Jag har några i mitt galleri, ganska långt bak.
  • floowermail
    Scrapmom skrev 2008-01-16 16:13:10 följande:
    Känner mig lite dum, men någon (tror det var Fräs) pratade om CHA i förra tråden. Vad exakt är det? Har förstått att det är där man kan se alla nyheter, men är det en mässa, nåt man kan shoppa på? Och var är det? De enda jag sett har varit i USA, men Fräs(?) frågade om någon skulle dit? Ber om ursäkt för mitt högst förvirra(n)de inlägg!
    I Anaheim California USA är den och tror att det tom är två gånger per år. En på våren och en på hösten. Garfield ska väl dit om inte jag missminner mig. Den är snart är mellan 10 och 13 feb.
Svar på tråden Trollen traskar vidare i träsket