• swedek­arin
    Äldre 30 Apr 17:13
    31430 visningar
    293 svar
    293
    31430

    McLeods Döttrar

    Jag grät också! Värre lär det bli! De är riktigt söta mot varandra de systrarna. Blir nästan lite avis, önskar mig en syster a la McLeod.

  • swedek­arin
    Äldre 1 May 12:03
    #0

    Jepp, detta är ju repriser, sista avsnitten av säsong 3 går nästa vecka. Tror kanal 5 har säsong 4 oxå. 5 visas i Australien just nu tror jag.

  • swedek­arin
    Äldre 3 May 16:16
    #0

    Sökte lite på nätet om McLeod's och hittade en mindre hemsida. Läste ett brev som Tess skrivit till Charlotte.........bbbbuuuuuuuuhhhhhhh.

    Nya avsnitt kanon! De är på säsong 5 i Australien just nu (kusinen bor där nere). Sverige är alltså inte så långt efter. Å därför måste kanal 5 sända repriser så länge till att de får rättigheter att visa nytt material?? Fattar aldrig hur de bestämmer på TV.

  • swedek­arin
    Äldre 5 May 17:58
    #0

    Usch vad jag grät! Tänk att sitta några sekunder från döden. Se hela livet sväva förbi. Ett litet barn och nyfunnen kärlek. Det är helt orättvist. Jag får sluta leva mig in i en serie så där, jag känner mig helt nedslagen:(

    Det är helt fel att serien heter McLeod's döttrar nu, det finns ju bara en kvar. Det blir inte det samma utan Claire och Tess tillsammans.

  • swedek­arin
    Äldre 6 May 19:13
    #0

    Eklund! Resume av dagsens avsnitt:

    Det var Claires begravning det handlade om mestadels. Alex skulle skjuta den vita vildhästen men kunde inte när det väl kom till kritan. Nick tröstade Tess som inte ville inse att Claire är död. Så länge ingen släppte taget om Claire så fanns hennes ande kvar i huset. Till och med hunden Roy sörjde. Tess förökte utröna orsaken till olyckan men insåg till slut att det inte spelade någon roll. Alex lämnade ringen på Claires hatt sedan sänktes kistan ner. Tess sade hejdå och Claire vinkade och gick till sin långa vila. Det var sssså sorgligt

  • swedek­arin
    Äldre 7 May 12:46
    #0

    Är det inte märkligt att Stivie som skulle vara Claires bästa vän inte ens verkar vara lite ledsen över att hon har dött!? Konstig rodeo brud!
    Längtar till måndag!

  • swedek­arin
    Äldre 10 May 18:41
    #0

    Lite info:

    Kanal 5 har köpt in säsong 5 (den som går i Australie just nu)som kommer att visa under 2006.
    För tillfället finns inga planer på att reprisera hela serien från första avsnitt igen. Typiskt för oss som inte hängt med från början.
    Serien tar sommaruppehåll i slutet av juni.

    Vattenkriget idag var lite kul. Ska snart se hela avsnittet, såg bara slutet innan.

  • swedek­arin
    Äldre 14 May 16:46
    #0

    Tro det eller ej, jag börjar nästan gilla Stivie.
    Är det dock inte märkligt att Tes har blivit med som Claire i personligheten och Stivie är mer som Tess avr i början. Eller är det bara jag som tycker så?

  • swedek­arin
    Äldre 20 May 17:11
    #0

    Lou! Kul att du tassade in! Det är lugnt, jag har skrivit ner veckans avsnitt av både McLeods och Emmerdale. Bara att läsa när du kommer hem. Kan skicka det i ett mail, det är en del:)

    Dave skulle bara våga ta Bom ifrån Tess. Hälsa på henne får han gärna göra, han är ju dock allt barnets pappa.
    Kan inte hjälpa att tycka att serien var bättre förr. Avsnittet mellan dröm och verklighet med Nick och tess var helkonstigt.

  • swedek­arin
    Äldre 25 May 11:42
    #0

    Usch, McCleods går inte alls som jag vill nu för tiden. Hur kunde Tess ge bort Charlotte till Peter. Klart att hon ska få träffa sina halvsystrar då och då....men Tess kunde ju satt igång och producerat några egna bebisar med Nick:)

    Ett avsnitt back....blir helkväll med Drovers.

Svar på tråden McLeods Döttrar