• Lou
    Äldre 30 Apr 10:39
    31446 visningar
    293 svar
    293
    31446

    McLeods Döttrar

    McLeods Döttrar-tråd härmed öppnad

    ~ VÄLKOMNA! ~
    Här kan vi prata en massa om vad som händer i den australienska serien och om allt som rör den. Kanske vi ska hålla oss till det som händer i serien nu & låta spoilers vara från denna tråden? Om intresse finns kan vi ju alltid starta upp en likadan med just spoilers...

    Ordet är fritt!

  • Svar på tråden McLeods Döttrar
  • Lou
    Äldre 30 Jun 07:25
    #0

    Här kommer den utlovade resumén an gårdagens och därmed sista avsnittet för denna säsongen...

    McLeods Daughters

    RESUMÈ ~ PART 106 29 juni 2005
    (Sista delen av säsong 5)

    Kane är tillbaka & han & Stevie blir bjudna på middag hos Tess & Nick. Stevie ber Kane att inte nämna babyn men naturligtvis gör han det och spänning uppstår runt middagsbordet. Stevie har utan att berätta för Kane frågat Alex & Nick om det finns något jobb åt Kane på Killarneys, Nick säger nej men Alex säger att de får se. Detta uppdagas under middagen och Kane lämnar bordet och åker iväg med bilen. Han åker till macken och spelar poker tillsammans med sin bror Luke & Terry. Alex dyker upp efter ett tag & förklarar att Stevie bara frågade för att vara snäll mot Kane som fortfarande är irriterad över händelsen. Alex frågar om Kane är intresserad av att ta ett chaufförsjobb. Ray Billings hör att Kane är tillbaka och frågar om han är intresserad av att göra ett jobb & tjäna $5000 snabbt men Kane säger att han inte är intresserad av sådant längre. Luke däremot kan inte motstå att tjäna snabba pengar och åker till Jodie och frågar om hon vill åka till Guldkusten på lyxsemester och det vill hon naturligtvis.
    Kane får höra om detta och blir vansinnig och söker upp Luke och de blir osams.
    Tess hittar Sally nere i köket en natt då hon ska hämta ett fotoalbum. Sally ber att få titta i den utan att veta dess innehåll och när hon ser Tess & Nicks lyckliga bröllopsfoton börjar hon gråta. Tess frågar henne ? you?re still in love with him aren?t you?? Nästa morgon då Sally är på väg att lämna garden pratar hon med Tess och skyller nattens händelse på hormonerna och den sena timmen. Nick säger till Sally att han skall betala underhåll och om hon behöver något skall hon höra av sig. När hon åkte tittar Nick på Tess och säger till henne att det är henne han älskar och Tess säger detsamma. Nick föreslår ett bubbelbad på kvällen och Tess svarar jag. De går mot huset med armarna om varandra och säger att nu skall de återgå till det normala.
    När Tess är ute & rider får hon se Sallys bil och Sally har fått värkar. Tess binder fast hästen och hjälper henne till sjukhuset. Tess ringer och meddelar Nick som kommer till sjukhuset och Tess får lämna rummet med Sally & Nick kvar.
    Stevie tror att det är Kane som ska leverera den stulna bilen och kapar den lastbilen han ska köra åt Killarneys. Hon varnar Alex via lastbilsradion och säger åt honom att han ska köra av från den väg de bestämt köra för att inte bli kapad. Själv tar hon lastbilen som Kane ska köra och åker efter Alex för att förhindra Kane att begå olagligheter igen. Kane tjuvstatar Stevies bil och följer efter. Stevie ringer Tess och säger åt henne att släppa ut en massa djur på vägen för att stoppa bilarna.
    När de har stannat lastbilarna och Jodie, Tess & den nya tjejen (minns fortf inte hennes namn, hon som är kär i Dave the vet) sitter på hästryggen och Stevie och Alex står på vägen kommer Kane. Dessvärre visade det sig att Stevie fått allt om bakfoten och Kane berättar att han inte alls skulle göra något sådant jobb uten köra åt Killarneys. När detta går upp för Stevie blir hon väldigt ledsen och förklarar för Kane att hon gjorde det bara för att skydda honom. Kane säger till henen att hon ska tänka efter, hon gjorde det för att skydda Alex?
    Ray Billings avblåser hela operationen och Luke får således inte de snabba $5000.
    Stevie väntar hemma när Kane kommer och hon ber honom att de ska glömma vad som hänt de senaste timmarna men Kane packar sin väska och svarar henne att hon kommer aldirg att lita på honom och han kommer alltid att få se sig om över axeln. Stevie säger att ?we can make this work this time? och Kane svarar ?no we can´t och så kysser han henne och så lämnar han gården.
    Tess sitter på verandan och stirrar på telefonen och Dave som är där säger att det får inte telefonen att ringa vilken den gör efter ett tag. Det är Nick som ringer från BB och meddelar att Sally fått en välskapt son. Tess säger grattis och lägger på luren. Hon berättar för Dave vad Nick sagt. Hon åker till sjukhuset med blommor och finner Nick med sin son i famnen och stannar upp en liten stund innan hon går in med blommorna. Strax därefter kommer Alex pappa in med en jättenalle och gullar med sonsonen och säger till Tess att något så vackert blir svårt att slå ? den allra första Ryan-barnbarnet. Tess lämnar dem och åker hem.
    Tess rider ut sin frustration och får snart följe av Stevie. Tess frågar Stevie om hon är OK och hon svarar nej. Stevie frågar Tess detsamma och även hon svarar nej och de båda gråter. Efter en liten stund säger Tess medan hon gestikulerar med armen: ?But we have all this? de skrattar och rider iväg.

    The End.

  • MissGu­llviva
    Äldre 30 Jun 07:37
    #0

    Lou:
    Ett stort TACK för resumén!!!!!

  • Tussil­agofli­ckan
    Äldre 30 Jun 08:08
    #0

    Usch och fy vad trist att det är slut
    Vad ska man titta på nu? Och hur länge är det mänskligt att låta oss vänta på forstättningen? Nån måtta får det väl vara...

  • Lou
    Äldre 30 Jun 09:02
    #0

    MissGullviva:

  • Setta
    Äldre 30 Jun 09:17
    #0

    Tack Lou =0)

    Saknar serien redan o det har inte gått en dag ens =0/

  • Äldre 30 Jun 09:56
    #0

    hur ska jag överleva! tusen tack för resumén Lou! jag vill ha mera McLeods NU! får sätta sambon på att leta fram det på DC

  • Äldre 30 Jun 13:47
    #0

    ja jag vet. i dag när jag gick upp tänkte jag vad ska jag göra nu då?????? brukar altid seifram emot att se på serien till frukosten

    om ni hittar alla avsnitt på DC eller någon annan sida kan ni seja till mig då

  • Setta
    Äldre 30 Jun 22:11
    #0

    uuuhhhääääääää.....

  • Millan­s hustru
    Äldre 1 Jul 00:38
    #0

    tack för info! dyrt dyrt. måste nog tänka över det hela!

  • swedek­arin
    Äldre 1 Jul 18:03
    #0

    Efter sista avsnittet sade de aldrig NÄR serien skulle komma tillbaks igen!?

Svar på tråden McLeods Döttrar