• Äldre 29 Feb 22:24
    37956 visningar
    11 svar
    11
    37956

    Någon som vet ett ungefärligt pris på färdig gräsmatta?

    man måste göra exakt samma underarbete som när man sår själva, gräsmattan måste läggas ut fort sedan å det tar minst 3 veckor för den att sätta sig (inte gås på den då)
    kostar här iallafall 35,- kvm + frakt, vilket kan bli enorma summor om ni inte har er gräsmatte försäljare i samma stad..

    vi la själv å det tog ca 4 veckor så kunde man gå på den bra, slutet av sommaren var det som den alltid vuxit där, vi sådde fotbollsgräsmatta (frön alltså), hållbart å tätt!

    hade vi nu inte hunnit så tidigt på våren så hade vi tänkt köpa färdig gräsmatta just framför huset där man går mest å så själva på sidorna om huset, så gör de flesta tydligen

  • Äldre 9 Mar 19:41
    #10

    vi sådde förra våren men alltså vi bor i norra sverige he he så det vart 3 veckor innan midsommar, till midsommar vart det redan grönt å rätt fint men inte direkt så man gick på det ändå utan väntade 7-10 dar till.

    pratade på våren med gräsmatteförsäljare å de hade ändå inte levererat (här uppe) färdig gräsmatta innan midsommar så det tog ju inte längre för oss att så själv..

Svar på tråden Någon som vet ett ungefärligt pris på färdig gräsmatta?