• Ameera

    HJÄLP! När jag skriver text flyttar markören sig och börjar skriva på ett annat ställe?

    åsa1979 skrev 2008-01-24 23:02:37 följande:
    Vi har bärbar dator, Fujitsu Siemens...
    meeen jag har också en bärbar dator, fujitsu siemens och har samma problem!!!!!
  • Ameera

    men vad skumt...verkar som om det är fujitsi siemens det är fel på...Det är dock inte alltid varit så för mig, har ändå haft datorn drygt 4 år nu...

  • Ameera
    c0ol skrev 2008-01-25 17:09:47 följande:
    du kommer åt touchpaen när du skriver, det är det som är felet
    nej, jag kommer inte åt touchpaden
  • Ameera
    c0ol skrev 2008-01-25 17:46:28 följande:
    jo du gör det, jag lovar, det är antigen det eller så spöket i datorn som någon annan tipsde om, sen är det bara att välja. Men varför inte prova, avaktivera touchpaden så får du se vad som händer, och svara sedan ärligt :)
    men nej, jag kommer inte åt den eftersom den inte fungerar. Det är tydligen flera med samma dator som har lika problem, jag antar därför att det är ngt fel med själva datorn.
  • Ameera
    c0ol skrev 2008-01-25 18:56:32 följande:
    tja, tex thisisme skriver att den rör plattan ibland, och det är andra som har samma problem, det dom skriver är at dom inte rör KNAPPARNA men det här har inget med knapparnaatt göra utan touchpaden. Har du avaktiverat den och testat? gör det och återkom.
    touchpaden fungerar inte och har aldrig gjort på min dator
  • Ameera
    åsa1979 skrev 2008-01-26 01:29:36 följande:
    Ja, men vi har faktiskt använt dator förut Och jag tror jag vet hur man skriver Jag rör VARKEN touchpad eller musknappar!!!OK?Det är därför jag undrar varför markören hoppar?Annars hade det väl inte varit ett problem och jag hade inte startat en tråd för att få hjälp?
    haha, nej. säger precis samma sak. Jag rör den INTE och det är inte det som är felet, men här blir man dumförklarar och folk säger att "det gör du visste det". Jag har använt en dator förr liksom...hehe
  • Ameera
    c0ol skrev 2008-01-26 16:29:34 följande:
    Oj du har använt dator förr, det var ju bra, det har jag med, och jag har även varit med om rtt många personer som absolut aldrig har gjort eller rört en sak så det kan ju omöjligen vara det felet, men hur svårt är det att prova det jag föreslagit? Men skit samma, vill ni inte ha hjälp så är det väll så, men varför skapa en tråd alls i sånt fall, lycka till ivarjefall
    i

    men herregud, vem vill ha hjälp av dig när du är så fruktansvärt nedlåtande?! Vi har alla skrivit att touchpaden inte rörs, fungerar eller är avaktiverad!
  • Ameera
    c0ol skrev 2008-01-26 18:13:55 följande:
    Och vem vill hjälpa er som inte ens kan prova dom saker man ber er att prova.
    att avaktivera touchpaden? Jag skrev ju att jag gjort det tusen ggr, det är inte det som är felet! Skitsamma, jag behöver ingen hjälp. Tror att det är en bugg i datorn eftersom vi är flera med smama problem.
Svar på tråden HJÄLP! När jag skriver text flyttar markören sig och börjar skriva på ett annat ställe?