• EmmAhh

    Tips till liten lägenhet

    Jag ska flytta till en liten hyres etta i helgen. Någon som har bra tips på att få en liten lägenhet att kännas stor? Hur bör jag möblera osv? Någon som har bilder på sitt lilla hem?

  • Svar på tråden Tips till liten lägenhet
  • EmmAhh

    Jag kommer ha en etta på 38,5kvm. det är ett "riktigt" kök där det rymms bord med stolar. Jag kommer ta med soffan, fotpall, matta, soffbord, en byrå och kökbord och stolar från gamla lägenheten. Resten ska jag köpa nytt.

    Jag funderar på en 120cm säng, vad tror ni om det? Jag har ingen sovalkov.. Känns så liutet med en 90. Sedan behöver jag förvaring. Jag funderar på att köpa en lite skänk till köket och vitrin till vardgasrummet + en tv-bänk. Men det kanske känns för trångt.

    I köket kommer det vara vita tapeter så ljust. I hallen vita tapeter med en brunmönstrad fond. Lite halvmörkt/ljust. I vardagsrummet ljusgråa tapeter ocvh en mörkgrå fond. Också halvljust/halvmörkt. Jag gillar träslaget ek och vill gärna ha ek/ekfaner i lägenheten, eller är det bäst att satsa på vita möbler?

  • EmmAhh

    Jag har tankar på att dela av vardagsrum och sovrum med hjälp av tyg. Men samtidigt oroar jag mig för att det bara kommer kännas mindre då.

Svar på tråden Tips till liten lägenhet