• karma3­0
    Äldre 5 Feb 10:24
    22854 visningar
    490 svar
    490
    22854

    Pulverdiet

    Hej! Får man vara med här? Har ätit modifast förut och lyckats gått ner 27kg, men har inte lyckats komma igång igen efter julen, motivationen har saknats men jag hoppas finna den igen

    Är innne på min första dag idag och nu dricker jag ND chokladsmak, men jag har beställt modifast som kommer om fyra arbetsdagar (innan fredan hoppas jag!!!)

    Jag har mycket övervikt och ca 40kg kvar till den vikten jag vill stanna på, så nu är det bara att jobba vidare! Jag vet ju att hungern försvinner, det svåraste tycker jag är suget och det faktum att jag måste laga mat åt min lilla kille...Några tips på hur man står emot?

  • karma3­0
    Äldre 5 Feb 12:36
    Blondelindis skrev 2008-02-05 12:02:10 följande:
    Välkommen karma30 Vad duktig du har varit som har gått ner 27 kg,har du gått upp nåt igen över jul & så ?Jag har aldrig testat modifast,vad har dem för smaker? För mig känns det som att när man har testat cambridge så smakar allt annat äckligt hehe fast nd´s choklad & wild berry går faktiskt ner helt okej ! Men hoppas att dina drinkar från modifast kommer innan fredag då,blir ju så mycket enklare att gå på pulverdiet om man tycker om dem Vet inte riktigt vad jag ska ge för tips,har också lite problem med det där när man ska laga mat åt barnen mm (det luktar ju sååååå gott) ,men en grej jag brukar göra är att gå & titta mig i spegeln,ta på mig ett par gamla byxor som jag verkligen vill komma i innan sommaren ,då brukar jag kunna hålla mig,ibland tittar jag på bilder på nätet av snygga kändisar och ibland tar jag kort på mig,det brukar ge mest effekt,typ titta på det nya kortet & jämföra med ett gammalt kort(så som jag vill se ut nu) då brukar jag kunna hålla mig ifrån att ta nåt att äta det var mina tips! hehe Lycka till !!
    Tack och tack för tipsen, ska prova det med byxorna Ja...har gått fyra kilo över julen , så egentligen har jag ju bara gått ner 23 kg...Men nu känner jag mig peppad att ta tag i det här igen Modifast är det godaste pulvret jag provat, och då har jag även provat Cambridge...Dessutom känner man sig nöjd när man dricker det...Jag beställer från nätet, då blir det billigare och det finns i fler smaker. Kaffe och Vanilj är stående favoriter :-P

    Lycka till nu allihopa!!!
  • karma3­0
    Äldre 5 Feb 12:49
    Bisquit skrev 2008-02-05 12:43:06 följande:
    Tips!När ni blir sötsugna, ät alt drick något beskt. Då försvinner sötsuget. ( ex en kopp te utan socker eller mjölk. helst lite starkt... )
    Det ska jag prova, tack för tipset!!!!
  • karma3­0
    Äldre 5 Feb 14:04

    Visst är Modifast gott??? Sparris tycker jag är god, om man tröttnar på alla de söta smakerna, men jag är ju en riktig gottegris Har du provat kaffe? såååååååå god!


    yatsy skrev 2008-02-05 13:57:06 följande:
    Kul med nån mer som oxå har modifast! har du provat sparris och potatis och purjolök? potatis och purjolök tyckte jag va döäcklig!... usch. chokladen e min favvis :) tycker den smakar nästan som ckokladpudding.. men näst efter vanilj!
  • karma3­0
    Äldre 5 Feb 14:08
    402an skrev 2008-02-05 14:06:53 följande:
    det enda negativa med pulverdiet är att man nästan BOR på toaigår flög listen till toastolen av så det var översvämning på dass vid varje spolning.. i morse var dock toamannen här och fixadevågade inte "äta" pulver innan :)kan ju inte stå där och råhålla mig medan han skruvar och donar :P
    hahahahahahaaha, förlåt att jag skrattar åt din olycka, men det var ju bara för kul!!!
  • karma3­0
    Äldre 5 Feb 14:10

    Jag fryser oxå (ännu mer än vanligt ) och undrar varför det är bra?


    Taffer skrev 2008-02-05 13:50:14 följande:
    Fryser ni andra oxå väldigt mycket? Jag sitetr och fryser som f*n, men jag vet ju att det bara är bra
  • karma3­0
    Äldre 5 Feb 14:15

    Okej, vad bra!!!!!!! Heja oss!


    Taffer skrev 2008-02-05 14:12:22 följande:
    karma30: Det är ett tecken på att man är i ketos och då förbränner.
  • karma3­0
    Äldre 5 Feb 19:08

    Okej, sitter här och är såååååååå hungrig och sugen på mat...HUR ÖVERLEVER JAG KVÄLLEN?????????

  • karma3­0
    Äldre 5 Feb 19:18

    Får nog göra det....Jag vet ju att det går över, men jag äter på kvällen då lillkillen lagt sig, mest i brist på annat,snacka om dålig vana
    Hoppas att det går bra för er andra!

  • karma3­0
    Äldre 6 Feb 10:11

    Hmmm..har en bekännelse att göra....började dagen med 3(!) varma mackor och en STOR skål yogurt *skäms*....Lillkillen vaknade kl.4 och pms har jag, ingen ursäkt, känns som om hela dan är förstörd..Vad gör jag nu? Väntar tills imorgon eller kör igång på en gång?

Svar på tråden Pulverdiet