• Meleah

    Pulverdiet

    Hej hej!

    Jag har ikväll beslutat mig för att börja med en ren kur naturdiet efter påskhelgen. Jag säger efter helgen för jag vet att det bara är onödigt lidande att börja redan nu, dessutom är det lugnt med födelsedagar och andra frestelser framöver. Jag måste helt enkelt få bukt på mitt sockersug nu. Jag är så beroende att det är läskigt.

    Gick upp 16 kg under graviditeten, rasade 26 första halvåret efter förlossningen, men nu när amningen är så gott som obefintlig har jag börjat öka igen, ca 3 kg, och kroppen bara skriker efter socker, socker, socker. Så nu får det vara nog helt enkelt. Har ett BMI på 32 och skäms för det. Jag förstår inte hur jag har kunnat tillåta mig till det. Men men, inget att gnälla över nu när det är för sent. Bara att bita i det sura äpplet.

    Jag klarar inte av pulverpåsarna..körde cambridge i 5 veckor 2004. Gick ner 15 kg, men mådde pissdåligt psykiskt. Var nog inte riktigt motiverad. Lyckades hålla vikten tills bebisverkstan började. Månad efter månad som skendräktig gjorde att kilona kom tillbaka. Hur som helst så har jag smakat naturdiets färdigblandade shakes och tycker att dom är helt ok. Vet att dom är dyrare men om man slår ut det med allt godis och skräp som jag sätter i mig nu så blir det iaf billigare.

    Nu vill jag ha en massa tips om hur mina två första, rena veckor ska bli så effektiva som möjligt. Hur gör jag med träning? Promenader går jag varje dag med barnvagn och hundar. Motionscykel finns i hemmet, den kan jag använda va? Utan att bygga för mycket muskler. Citronvatten har jag hört ska vara bra. Är det det? Det står på naturdiets hemsida att man får äta grönsaker och sallad under den rena kuren. Stämmer det? Är det för att stilla tuggbegäret? Eller ska man hålla sig helt utan? Hur är det med kaffe? Vet att jag under cambridgekuren hade strikt förbud mot tuggummi, är det så fortfarande?

    Många frågor blir det. Era viktresultat som jag har läst om i den här tråden är så peppande. Tänk om jag och kommer att vara så duktig!!


    Vilya är här - 2007-05-29
Svar på tråden Pulverdiet