• Solrosen25

    Pulverdiet

    Välkommen till tråden för "pulverdietare"!!

    Här är alla som går på pulverdiet välkomna, oavsett om du använder Naturdiet, Allévo, Nutrilett, Modifast, Cambridge eller nåt liknande. Här kan vi diskutera olika saker som rör pulverdiet; sötsug, vattenmängd, tillåtna drycker utöver vatten, kaffe/thé och eventuella lightdrycker. Här kan vi ge/få råd och tips, diskutera ketos, fettförbränning, motion, delmål m.m!

    Kommentarer angående pulverdiet som en "quick fix"/genväg, att personer som använder pulverdiet som viktminskning kommer att gå upp tappade kilon samt ett antal till undanbedes! Det är inte tiden som det tar för en person att gå ner i vikt som avgör om den kommer att hålla sin vikt, utan det faktum att man måste ändra sina matvanor när man börjar äta igen..


    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-02-03 20:42

    Jag använder Naturdiet (kommer förkorta det med ND) Choklad - dels för att det största paketet bara finns i Choklad, samt att den och Cafe latte är kalorisnålast av smakerna.

    För att få fart på "magen" och samtidigt viktminskningen kan jag tipsa om "loppfrön"/psylliumfrön som får svälla i vatten ca 15 minuter. Billigaste sorten, från Indien hittar ni i hälsokosten. Köper ni loppfrön som producerats i Frankrike så rekommenderar jag att de får svälla ca 30 min, för att slippa "tapetklister-konsistensen" som blir om de står längre.

    Hejaheja tjejer!!
  • Svar på tråden Pulverdiet
  • karma30
    Blondelindis skrev 2008-02-05 12:02:10 följande:
    Välkommen karma30 Vad duktig du har varit som har gått ner 27 kg,har du gått upp nåt igen över jul & så ?Jag har aldrig testat modifast,vad har dem för smaker? För mig känns det som att när man har testat cambridge så smakar allt annat äckligt hehe fast nd´s choklad & wild berry går faktiskt ner helt okej ! Men hoppas att dina drinkar från modifast kommer innan fredag då,blir ju så mycket enklare att gå på pulverdiet om man tycker om dem Vet inte riktigt vad jag ska ge för tips,har också lite problem med det där när man ska laga mat åt barnen mm (det luktar ju sååååå gott) ,men en grej jag brukar göra är att gå & titta mig i spegeln,ta på mig ett par gamla byxor som jag verkligen vill komma i innan sommaren ,då brukar jag kunna hålla mig,ibland tittar jag på bilder på nätet av snygga kändisar och ibland tar jag kort på mig,det brukar ge mest effekt,typ titta på det nya kortet & jämföra med ett gammalt kort(så som jag vill se ut nu) då brukar jag kunna hålla mig ifrån att ta nåt att äta det var mina tips! hehe Lycka till !!
    Tack och tack för tipsen, ska prova det med byxorna Ja...har gått fyra kilo över julen , så egentligen har jag ju bara gått ner 23 kg...Men nu känner jag mig peppad att ta tag i det här igen Modifast är det godaste pulvret jag provat, och då har jag även provat Cambridge...Dessutom känner man sig nöjd när man dricker det...Jag beställer från nätet, då blir det billigare och det finns i fler smaker. Kaffe och Vanilj är stående favoriter :-P

    Lycka till nu allihopa!!!
  • Bisquit

    jösses vad ni skriver!!!

    Tack alla för hälsningarna!

    Tyvärr började jag itne idag. ( ja skäll gärna på mig.. )
    Inga havregryn, mjölken var slut, glömde nd hemma.. *suck*
    Men i morgon ska jag sätta igång, då jäklar!

    Har itne bestämt mig än, men det lutar nästan åt kombinerad. Jag tror ( hoppas ) att magen håller sig i trim på det sättet.
    Ex ND, broccolisoppa med kokt broccoli till. För det är ju itne direkt fettbildande samtidigt så får man ju något att motionera tänderna med.

    Någon som testat ND´s varma soppor?

  • Bisquit

    Tips!

    När ni blir sötsugna, ät alt drick något beskt. Då försvinner sötsuget. ( ex en kopp te utan socker eller mjölk. helst lite starkt... )

  • karma30
    Bisquit skrev 2008-02-05 12:43:06 följande:
    Tips!När ni blir sötsugna, ät alt drick något beskt. Då försvinner sötsuget. ( ex en kopp te utan socker eller mjölk. helst lite starkt... )
    Det ska jag prova, tack för tipset!!!!
  • Turnit
    belliyz skrev 2008-02-05 12:12:31 följande:
    Turnit: Åhh Bröllopsresa Vad härligt. Då förstår jag att det bara blir du och mannen.Och sen en resa till Turkiet med, avis jag blir. Det ger en så himla mycket motivation och längtan och man vill ju kunna känna sig nöjd när man åker iväg! Du har ju gått ner enormt mycket kilon. Har du kört ren kur helt tiden eller kört något kombinerat? och hur länge har du kört ? Många frågor på en gång
    Jag körde ren kur till och med för tre veckor sedan. Gjorde ett uppehåll på fyra dagar över jul. Nu lutar det åt att jag kör ren kur en vecka till med början imorgon, sedan blir det nog viktväktarna.

    Min plan är att bli gravid vid nästa IVF...så därför vill jag gå ner några kilo till + att jag lovade läkaren att inte gå upp.

    Hur går det för dig då??
    .?:*¨¨*:?..?:*¨¨*:?..?:*¨¨*:?.(-31,5!!).?:*¨¨*:?..?:*¨¨*:?..?:*¨¨*:?.
  • belliyz
    Turnit skrev 2008-02-05 13:06:37 följande:
    Jag körde ren kur till och med för tre veckor sedan. Gjorde ett uppehåll på fyra dagar över jul. Nu lutar det åt att jag kör ren kur en vecka till med början imorgon, sedan blir det nog viktväktarna.Min plan är att bli gravid vid nästa IVF...så därför vill jag gå ner några kilo till + att jag lovade läkaren att inte gå upp.Hur går det för dig då??
    Jo då det går framåt här, bara 2:a dagen än så länge men jag har i alla fall börjat ! Skrattande

    Hoppas verkligen att det kommer bli ett + på stickan snart då i framtiden, Lycka till med det. Bästa som finns är ju barn (tycker jag i alla fall ) .

    Det är ju redan superbra dom kilona som du gått ner och kör du en vecka till så lär det ju bli några till, sen är säkert viktväktarna väldigt bra dom med.
  • Taffer

    Fryser ni andra oxå väldigt mycket? Jag sitetr och fryser som f*n, men jag vet ju att det bara är bra

  • belliyz

    Jag har börjat frysa lite smått, men har dragit på mig tjocka sockar och rejält med kläder

  • Taffer

    belliyz: Det hjälper itne på mej Eller jo, men då blri jag FÖR varm istället

  • yatsy
    karma30 skrev 2008-02-05 12:36:13 följande:
    Tack och tack för tipsen, ska prova det med byxorna Ja...har gått fyra kilo över julen , så egentligen har jag ju bara gått ner 23 kg...Men nu känner jag mig peppad att ta tag i det här igen Modifast är det godaste pulvret jag provat, och då har jag även provat Cambridge...Dessutom känner man sig nöjd när man dricker det...Jag beställer från nätet, då blir det billigare och det finns i fler smaker. Kaffe och Vanilj är stående favoriter :-P Lycka till nu allihopa!!!
    Kul med nån mer som oxå har modifast! har du provat sparris och potatis och purjolök? potatis och purjolök tyckte jag va döäcklig!... usch. chokladen e min favvis :) tycker den smakar nästan som ckokladpudding.. men näst efter vanilj!
Svar på tråden Pulverdiet