• Anonym (Kaffedraken)

    Pulverdiet

    Välkommen till tråden för "pulverdietare"!!

    Här är alla som går på pulverdiet välkomna, oavsett om du använder Naturdiet, Allévo, Nutrilett, Modifast, Cambridge eller nåt liknande. Här kan vi diskutera olika saker som rör pulverdiet; sötsug, vattenmängd, tillåtna drycker utöver vatten, kaffe/thé och eventuella lightdrycker. Här kan vi ge/få råd och tips, diskutera ketos, fettförbränning, motion, delmål m.m!

    Kommentarer angående pulverdiet som en "quick fix"/genväg, att personer som använder pulverdiet som viktminskning kommer att gå upp tappade kilon samt ett antal till undanbedes! Det är inte tiden som det tar för en person att gå ner i vikt som avgör om den kommer att hålla sin vikt, utan det faktum att man måste ändra sina matvanor när man börjar äta igen..


    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-02-03 20:42

    Jag använder Naturdiet (kommer förkorta det med ND) Choklad - dels för att det största paketet bara finns i Choklad, samt att den och Cafe latte är kalorisnålast av smakerna.

    För att få fart på "magen" och samtidigt viktminskningen kan jag tipsa om "loppfrön"/psylliumfrön som får svälla i vatten ca 15 minuter. Billigaste sorten, från Indien hittar ni i hälsokosten. Köper ni loppfrön som producerats i Frankrike så rekommenderar jag att de får svälla ca 30 min, för att slippa "tapetklister-konsistensen" som blir om de står längre.

    Hejaheja tjejer!!
  • Svar på tråden Pulverdiet
  • Anonym (Kaffedraken)
    Blondelindis skrev 2008-02-05 12:05:49 följande:
    Tjena Yatsy !Förstår att det blir lite tufft för dig att bara hålla dig till dryckerna,men ska du kanske inte äta nån nyttig frukost när ni går upp på morgonen,te x havregrynsgröt & en banan kanske? Det lär du ju ändå hinna förbränna under arbetstiden?Har ni mycket fikaraster på jobbet?
    Hmm. ja det skulle kanske va en idé?.. ska suga på det. Annars kanske mn får ta 5 shakes istället.. ska testa idag med fyra.. (och lite kyckling) :/ .. jag har ett sånt fruktansvärt matsug hela tiden!. riktigt jobbigt. hur går det för dig?
  • Anonym (Kaffedraken)

    nä, dags att börja bege sig till jobbet.. Känns rikigt kul att jobba igen. borde väl vara olagligt och säga det egentligen.. *hahaha*

    Kämpa på tjejer! faan det här är vi värda.. :)

  • Anonym (Kaffedraken)

    Vad tror ni om nästan 20kg på 5 månader, en omöjlighet?
    Jag har lyckats med 28kg på samma tid inann, men då var jag betydligt större.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Visst är Modifast gott??? Sparris tycker jag är god, om man tröttnar på alla de söta smakerna, men jag är ju en riktig gottegris Har du provat kaffe? såååååååå god!


    yatsy skrev 2008-02-05 13:57:06 följande:
    Kul med nån mer som oxå har modifast! har du provat sparris och potatis och purjolök? potatis och purjolök tyckte jag va döäcklig!... usch. chokladen e min favvis :) tycker den smakar nästan som ckokladpudding.. men näst efter vanilj!
  • Anonym (Kaffedraken)

    det enda negativa med pulverdiet är att man nästan BOR på toa
    igår flög listen till toastolen av så det var översvämning på dass vid varje spolning.. i morse var dock toamannen här och fixade
    vågade inte "äta" pulver innan :)
    kan ju inte stå där och råhålla mig medan han skruvar och donar :P

  • Anonym (Kaffedraken)

    jag fryser med

    gud vad sugen jag blir att testa modifast nu då när ni skriver att chokladen smakar som chokladpudding

  • Anonym (Kaffedraken)
    402an skrev 2008-02-05 14:06:53 följande:
    det enda negativa med pulverdiet är att man nästan BOR på toaigår flög listen till toastolen av så det var översvämning på dass vid varje spolning.. i morse var dock toamannen här och fixadevågade inte "äta" pulver innan :)kan ju inte stå där och råhålla mig medan han skruvar och donar :P
    hahahahahahaaha, förlåt att jag skrattar åt din olycka, men det var ju bara för kul!!!
  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag fryser oxå (ännu mer än vanligt ) och undrar varför det är bra?


    Taffer skrev 2008-02-05 13:50:14 följande:
    Fryser ni andra oxå väldigt mycket? Jag sitetr och fryser som f*n, men jag vet ju att det bara är bra
  • Anonym (Kaffedraken)

    karma30: Det är ett tecken på att man är i ketos och då förbränner.

  • Anonym (Kaffedraken)
    Svar på #127
    det gör absolut inget... jag skrattar åt det själv :P
    dricker ni enbart vatten eller köper ni till det där pulvret man ska blanda ut? hallon, äpple citron
Svar på tråden Pulverdiet