• Solrosen25

    Pulverdiet

    Välkommen till tråden för "pulverdietare"!!

    Här är alla som går på pulverdiet välkomna, oavsett om du använder Naturdiet, Allévo, Nutrilett, Modifast, Cambridge eller nåt liknande. Här kan vi diskutera olika saker som rör pulverdiet; sötsug, vattenmängd, tillåtna drycker utöver vatten, kaffe/thé och eventuella lightdrycker. Här kan vi ge/få råd och tips, diskutera ketos, fettförbränning, motion, delmål m.m!

    Kommentarer angående pulverdiet som en "quick fix"/genväg, att personer som använder pulverdiet som viktminskning kommer att gå upp tappade kilon samt ett antal till undanbedes! Det är inte tiden som det tar för en person att gå ner i vikt som avgör om den kommer att hålla sin vikt, utan det faktum att man måste ändra sina matvanor när man börjar äta igen..


    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-02-03 20:42

    Jag använder Naturdiet (kommer förkorta det med ND) Choklad - dels för att det största paketet bara finns i Choklad, samt att den och Cafe latte är kalorisnålast av smakerna.

    För att få fart på "magen" och samtidigt viktminskningen kan jag tipsa om "loppfrön"/psylliumfrön som får svälla i vatten ca 15 minuter. Billigaste sorten, från Indien hittar ni i hälsokosten. Köper ni loppfrön som producerats i Frankrike så rekommenderar jag att de får svälla ca 30 min, för att slippa "tapetklister-konsistensen" som blir om de står längre.

    Hejaheja tjejer!!
  • Svar på tråden Pulverdiet
  • JennieL

    Halloj
    Får jag vara med här fast jag kör färdigblandade?
    Jag klarar inte av att få ner påsarna utan måste köra färdigblandade som är godare.
    Idag har jag kört 1 vecka och gick ner 4kg exakt Jag äter frukost, sen byter jag ut lunch och middag mot en shake och tar en bar på kvällen.

  • Blondelindis
    JennieL skrev 2008-02-04 08:04:57 följande:
    Halloj Får jag vara med här fast jag kör färdigblandade? Jag klarar inte av att få ner påsarna utan måste köra färdigblandade som är godare.Idag har jag kört 1 vecka och gick ner 4kg exakt Jag äter frukost, sen byter jag ut lunch och middag mot en shake och tar en bar på kvällen.
    Det är klart att du får !
    4 kg på en vecka är ju kanonbra!Blir lite lättare att fortsätta är man ser resultat så fort!5 kg är väl ungefär en strlk sägs det!Hur mycket har du att gå ner?

    Jag ska ut & gå en timmes promenad om ett tag,för en gångs skull så regnar det ju inte
  • belliyz
    Svar på #20

     Jag har flera favorit plagg egentligen som jag tycker om men jag har ett linne som jag hade på mig den kvällen jag och min sambo träffades och det vore drömmen att komma i det igen Flört. Då var jag så nöjd med mig själv och min kropp. Och visst att min Sambo säger att jag är lika fin nu som då så känner ju inte jag så utan vill ner till samma vikt som då. Så jag ska ha det linnet som motivation , bra tips Blondelindis Flört

    Jag håller med dig om att CB är godast men att dom är ju väldigt dyra tyvärr. Men jag kommer nog försöka att köra CB för jag klarar nästan inget annat pulver förutom just Naturdiets färdigblandade drinkar. Dom tycker jag är goda med. Men en kall kakao drink med massor med is i från CB är aldrig fel , Det känns nästan lyxigt tycker jag.


    Hur mycket har du gått ner än så länge Blondelindis ? Du har kanske skrivit det här någonstans men missat det.  

    Jag ska försöka att väga mig en gång i veckan och ha måndag som vägdag. Har vägt mig och mätt mig idag nu så jag vet vart jag börjar från.

    Vad tycker ni är jobbigast att avstå under er pulver diet?

  • belliyz
    JennieL skrev 2008-02-04 08:04:57 följande:
    Halloj Får jag vara med här fast jag kör färdigblandade? Jag klarar inte av att få ner påsarna utan måste köra färdigblandade som är godare.Idag har jag kört 1 vecka och gick ner 4kg exakt Jag äter frukost, sen byter jag ut lunch och middag mot en shake och tar en bar på kvällen.
    Hej där Skrattande Välkommen ! Blir bara fler och fler till denna tråden. Skojsigt
  • sötisnos
    Solrosen25 skrev 2008-02-03 20:28:19 följande:
    Grattis!! Har du 20 kg kvar att gå ner eller totalt? Enligt min åsikt e Naturdiet lika bra som Cambridge även om 5 påsar ND Choklad innehåller ca 40 kalorier mer än CK så e ju fördelen att man får 5 shaker/dag ist för CK's 3..Fortsatt lycka till med viktminskningen!!
    Har en fråga till dig ang. ND och CK. Har själv ätit CK en gång i tiden så nu undrar jag om hyr ND är
    i konsistens och smak om man jämför med CK
  • Blondelindis

    belliys: jag har gått ner 5 kg hittills,men eftersom jag har ätit två ggr nu i helgen tänker jag inte väga mig förrän om två veckor

    Tänk när du kan ha linnet du hade på dig när du & din sambo träffades !!

    Jag tänkte att jag skulle börja sola lite grann el använda brun-utan-sol oxå,så känner jag mig säkert fräschare om jag samtidigt går ner i vikt

  • JennieL
    Svar på #22
    Jag vill gå ner minst 10kg till... Men jag är ju fullt medveten om att det mest är vätska jag gått ner nu, men va fan vem bryr sig om det när man står på vågen?

    Jag tycker inte det är svårt att inte äta, jag äter ju frukost och en bar varje dag så det gör väl sitt Men jag känner att det blir svårare och svårare att äta. Det tar emot... Struntar nog i frukosten snart och tar en shake istället.

    belliys:
    Skönt att höra att det är fler som inte tycker om påsarna
  • belliyz
    Svar på #28
    Sola är aldrig fel SkrattandeDå blir man brun + att du blir pigg av det med. I alla fall jag. Nån gång då och då kan man ju göra det. Då känner man sig frächare helt klart..

    JennieL : Dricker du bara dom färdig blandade drinkarna..?
  • JennieL
    Svar på #29
    Ja... Vanlig men nyttig frukost, en shake (naturdiet) till lunch, en shake till middag och en bar (nutrilett) på kvällen Och massor med vatten...
Svar på tråden Pulverdiet