• Solrosen25

    Pulverdiet

    Välkommen till tråden för "pulverdietare"!!

    Här är alla som går på pulverdiet välkomna, oavsett om du använder Naturdiet, Allévo, Nutrilett, Modifast, Cambridge eller nåt liknande. Här kan vi diskutera olika saker som rör pulverdiet; sötsug, vattenmängd, tillåtna drycker utöver vatten, kaffe/thé och eventuella lightdrycker. Här kan vi ge/få råd och tips, diskutera ketos, fettförbränning, motion, delmål m.m!

    Kommentarer angående pulverdiet som en "quick fix"/genväg, att personer som använder pulverdiet som viktminskning kommer att gå upp tappade kilon samt ett antal till undanbedes! Det är inte tiden som det tar för en person att gå ner i vikt som avgör om den kommer att hålla sin vikt, utan det faktum att man måste ändra sina matvanor när man börjar äta igen..


    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-02-03 20:42

    Jag använder Naturdiet (kommer förkorta det med ND) Choklad - dels för att det största paketet bara finns i Choklad, samt att den och Cafe latte är kalorisnålast av smakerna.

    För att få fart på "magen" och samtidigt viktminskningen kan jag tipsa om "loppfrön"/psylliumfrön som får svälla i vatten ca 15 minuter. Billigaste sorten, från Indien hittar ni i hälsokosten. Köper ni loppfrön som producerats i Frankrike så rekommenderar jag att de får svälla ca 30 min, för att slippa "tapetklister-konsistensen" som blir om de står längre.

    Hejaheja tjejer!!
  • Svar på tråden Pulverdiet
  • karma30

    Jag oxå...nu framåt eftermiddan börjar hungern sätta in...Kämpa på, det kommer att vara värt det! Drick vatten eller te... Ska gå och göra en kopp te nu!
    mamma 03 05 skrev 2008-02-18 13:57:52 följande:


    Usch, idag är en jobbig dag. Jag började i torsdag med ett avbrott på lördagkväll då jag åt middag och lite frukt.Idag har jag sån fruktansvärd huvudvärk och är såååå hungrig.Har inte vägt mig nåt, ska försöka att hålla mig tills på torsdag
  • Counterfeit

    Var bara inne här snabbt och kollade, måste fråga: Vad är ketos?


    Johanna med ögonstenarna Simon 041123 och Signe 070404
  • karma30
    Counterfeit skrev 2008-02-18 15:38:08 följande:
    Var bara inne här snabbt och kollade, måste fråga: Vad är ketos?
    Är inte så bra på det här men...man går in i ketos (en fas då kroppen bränner mer fett) efter tre dagar då man äter runt 450-500 kalorier. Finns visst stickor att köpa på apoteket för att kolla om man gått in i ketos...Jag äter ju Modifast som innnehåller mer kalorier, runt 880 kalorier per dag. Cambridge och Naturdiet innehåller runt 500 kalorier per dag.
  • karma30

    Jahaja, då var dag 1 avklarad, igen Har inte varit så hungrig idag, hoppas att det går lika bra imorgon!

    Hur går det för er andra???

  • belliyz
    karma30 skrev 2008-02-18 21:16:36 följande:
    Jahaja, då var dag 1 avklarad, igen Har inte varit så hungrig idag, hoppas att det går lika bra imorgon!Hur går det för er andra???
    Hej Glad Samma här , 1 dagen igen avklarad! Skönt det. hoppas motivationen finns där imorgon också. Lycka till !
    ♥Mamma till underbara Prinsessan Thea ♥
  • boki
    belliyz skrev 2008-02-18 22:02:58 följande:
    Hej  Samma här , 1 dagen igen avklarad! Skönt det. hoppas motivationen finns där imorgon också. Lycka till !
    Jag genomförde också min första dag igår, skönt nu när man vaknade poå morgonen och magen inte känndes så där uppblåst som den kan göra om man ätit onyttigt på kvällen :)
  • karma30

    Vad kul att vi är ett gäng som "börjat om på nytt" Första drinken avklarad, kaffesmak, mums säger jag bara!

    Vet ju med mig att andra dagen brukar vara tuffast men nu kämpar vi på tjejer! Lycka till och glöm inte att dricka vatten!

  • karma30

    Hittade min stegräknare....Ska använda den idag för att se hur lite jag rör på mig Måste ju motionera lite oxå....säger latmasken...

  • yatsy

    hej på er :) Jag är inne på dag 9... men dom sista 2 dagarna gick jag ner 1 hg :( och från igår till idag oxå bara 1 hg. vad har hänt tro?

  • karma30

    Du kanske inte har så mycket att gå ner? Ett annat tips är att inte väga dig varje dag utan en gång/vecka, det är då du ser de riktiga resultaten...Och det jag tjatar om: drick vatten!


    yatsy skrev 2008-02-19 09:18:29 följande:
    hej på er :) Jag är inne på dag 9... men dom sista 2 dagarna gick jag ner 1 hg :( och från igår till idag oxå bara 1 hg. vad har hänt tro?
Svar på tråden Pulverdiet