• Solrosen25

    Pulverdiet

    Välkommen till tråden för "pulverdietare"!!

    Här är alla som går på pulverdiet välkomna, oavsett om du använder Naturdiet, Allévo, Nutrilett, Modifast, Cambridge eller nåt liknande. Här kan vi diskutera olika saker som rör pulverdiet; sötsug, vattenmängd, tillåtna drycker utöver vatten, kaffe/thé och eventuella lightdrycker. Här kan vi ge/få råd och tips, diskutera ketos, fettförbränning, motion, delmål m.m!

    Kommentarer angående pulverdiet som en "quick fix"/genväg, att personer som använder pulverdiet som viktminskning kommer att gå upp tappade kilon samt ett antal till undanbedes! Det är inte tiden som det tar för en person att gå ner i vikt som avgör om den kommer att hålla sin vikt, utan det faktum att man måste ändra sina matvanor när man börjar äta igen..


    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-02-03 20:42

    Jag använder Naturdiet (kommer förkorta det med ND) Choklad - dels för att det största paketet bara finns i Choklad, samt att den och Cafe latte är kalorisnålast av smakerna.

    För att få fart på "magen" och samtidigt viktminskningen kan jag tipsa om "loppfrön"/psylliumfrön som får svälla i vatten ca 15 minuter. Billigaste sorten, från Indien hittar ni i hälsokosten. Köper ni loppfrön som producerats i Frankrike så rekommenderar jag att de får svälla ca 30 min, för att slippa "tapetklister-konsistensen" som blir om de står längre.

    Hejaheja tjejer!!
  • Svar på tråden Pulverdiet
  • smaily

    Hej!
    jag började på "nytt" med ren kur igår,
    men det sprack redan på kvällen :( gjorde the på kvällen och la socker i utan att tänka mig för :( :(
    Vet någon hur långtid det tar innan man hamnar i ketos???

    lycka till nu alla

  • karma30

    Runt tre dagar har jag hört...om allt du gjorde var att använda lite socker i teét har jag svårt att tro att det gör någon större skillnad...Lycka till!


    smaily skrev 2008-02-19 09:31:35 följande:
    Hej!jag började på "nytt" med ren kur igår,men det sprack redan på kvällen :( gjorde the på kvällen och la socker i utan att tänka mig för :( :(Vet någon hur långtid det tar innan man hamnar i ketos???lycka till nu alla
  • helma

    Veckoinvägning

    Tappat ett kilo från förra veckan, inga stordåd men jag är nöjd iallafall. Tappat ytterligare 3 cm i midja och 3 cm på höfterna Börjar bli många cm nu Kul när det ger så tydliga resultat...  Så jag fortsätter nog som jag gjort tidigare


    Lycka till alla andra, ni kämpar på bra


    Smaily> Karma30 skrev i inlägg 353 om ketos

  • karma30

    Bra jobbat helma!!! Ett kilo minus är ju faktiskt ett helt mjölkpaket!

  • helma

    Karma30> Jajjamensan och ett mjölkpaket kan ju bli bra tungt att bära på emellanåt

  • smaily
    helma skrev 2008-02-19 09:47:48 följande:
    Smaily> Karma30 skrev i inlägg 353 om ketos
    Ojsan det missade jag
    karma30 skrev 2008-02-19 09:46:49 följande:
    [citat]
    Runt tre dagar har jag hört...om allt du gjorde var att använda lite socker i teét har jag svårt att tro att det gör någon större skillnad...Lycka till!

    Tack så mycket =)
  • yatsy
    karma30 skrev 2008-02-19 09:27:15 följande:
    Du kanske inte har så mycket att gå ner? Ett annat tips är att inte väga dig varje dag utan en gång/vecka, det är då du ser de riktiga resultaten...Och det jag tjatar om: drick vatten!
    När jag började kuren bestämde jag att det skulle bli vägning en gång i veckan.. men nu när en vecka gått ochjag vägde mig en gång så har jag så svårt att låta bli :/
    Men jag ska köra denna veckan med. och sluta smygväga! Jag får i mig 2,5 L vatten per dag.. använder flaskor så där borde det inte vara några problem...
    Jag väger nu 72,5 kg och är 163 lång. Lite grövre benstomme.. så det ska finnas en del kilon kvar tycker jag! *suck*
    jaja. en vecka till!
  • DOLCE FAR NIENTE

    Hej allihopa jag hänger kvar här, även fast jag inte varit så duktig kan få skylla på att jag haft influensa. Men nu så ska jag ta tag i det även om snuvan sitter i lite. men idag blir dag 1.
    SÅ jag hoppas på positiv feed back härifrån så jag rokar detta nu.
    Jag är stolt över er andra som klarat er så bra, ni är min motivation och till resten nu så kommer vi igen va!?

  • karma30

    Ja, nu kör vi så det ryker!!!

    DOLCE FAR NIENTE skrev 2008-02-19 11:40:18 följande:


    Hej allihopa jag hänger kvar här, även fast jag inte varit så duktig kan få skylla på att jag haft influensa. Men nu så ska jag ta tag i det även om snuvan sitter i lite. men idag blir dag 1. SÅ jag hoppas på positiv feed back härifrån så jag rokar detta nu. Jag är stolt över er andra som klarat er så bra, ni är min motivation och till resten nu så kommer vi igen va!?
  • karma30

    Här sviktar viljan rejält kan jag lova, jag avskyr andra och tredje dagen...Har hämtat lillen från dagis (tre år) och han har haft ett utbrott i tjugo minuter, själv har jag mens,huvudvärk från helvetet, är skittrött, grinig och vill ÄTA!!!!!! Fy sjutton säger jag bara, hur f-n ska jag orka denna dagen?????????????

    Behövde skriva av mig lite.....

Svar på tråden Pulverdiet