• Solros­en25
    Äldre 2 Feb 21:09
    22946 visningar
    490 svar
    490
    22946

    Pulverdiet

    Välkommen till tråden för "pulverdietare"!!

    Här är alla som går på pulverdiet välkomna, oavsett om du använder Naturdiet, Allévo, Nutrilett, Modifast, Cambridge eller nåt liknande. Här kan vi diskutera olika saker som rör pulverdiet; sötsug, vattenmängd, tillåtna drycker utöver vatten, kaffe/thé och eventuella lightdrycker. Här kan vi ge/få råd och tips, diskutera ketos, fettförbränning, motion, delmål m.m!

    Kommentarer angående pulverdiet som en "quick fix"/genväg, att personer som använder pulverdiet som viktminskning kommer att gå upp tappade kilon samt ett antal till undanbedes! Det är inte tiden som det tar för en person att gå ner i vikt som avgör om den kommer att hålla sin vikt, utan det faktum att man måste ändra sina matvanor när man börjar äta igen..


    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-02-03 20:42

    Jag använder Naturdiet (kommer förkorta det med ND) Choklad - dels för att det största paketet bara finns i Choklad, samt att den och Cafe latte är kalorisnålast av smakerna.

    För att få fart på "magen" och samtidigt viktminskningen kan jag tipsa om "loppfrön"/psylliumfrön som får svälla i vatten ca 15 minuter. Billigaste sorten, från Indien hittar ni i hälsokosten. Köper ni loppfrön som producerats i Frankrike så rekommenderar jag att de får svälla ca 30 min, för att slippa "tapetklister-konsistensen" som blir om de står längre.

    Hejaheja tjejer!!
  • Svar på tråden Pulverdiet
  • karma3­0
    Äldre 21 Feb 08:53

    Här går det helt ok, lite huvudvärk bara, får väl se till att dricka mer vatten

    smaily: Jag vet vad du menar med kvällar...Tur att pojkvännen är så stöttande!!

    boki: Måndagar är ju oxå tänkt att bli vägdag...Men jag har oxå problem att hålla mig ifrån vågen...Jag vill ju att det ska gå fort nedåt

    Grattis!!!!

    mamma 03 05 skrev 2008-02-21 08:10:27 följande:


    En vecka avklarad idag och resultatet blev........-2kg Jag är jätte nöjd med det minuset med tanke på att jag har "fuskat" en hel del, fyra middagar/luncher har jag ätit under veckan, två nyttiga och två inte alls nyttiga Imorrn ska jag ut och käka med några tjejkompisar så då blir det oxå middag, men annars så ska jag köra rent en vecka, eller ska försöka iaf.Lycka till alla andra som pulvrar, kämpa på!!
    Bra jobbat allihopa!!!
  • mamma 03 05
    Äldre 21 Feb 09:13
    smaily skrev 2008-02-20 23:43:26 följande:
    Jo då dagen har varit hyfsad faktiskt, varit i väg hela dagen och har inte hunnit tänka så mycket på mat :)men kvällarna är värst för mig, då vanlivis godiset brukar komma fram =) (ni vet när barnen somnat ,man får ju bara äta godis på helgen)varma mackor är oxå en favorit kvälls tid mmmmmen jag har inte varit och nallat i skafferiet (mest för att jag har sett till att där inte finns något) =) ha hahaBra kämpat alla...
    Jag gör faktiskt så vissa kvällar att ist för shakern så tar jag en nutrilett bar, ibland en hel ibland en halv, då stillar jag godissuget liiite iaf.
  • helma
    Äldre 21 Feb 09:42
    mamma 03 05> -2kg GRATTIS måste vara jätteskönt att det ändå visar resultat

    Här är en till som slarvat Har ju inte haft sug efter mat på länge, inga riktiga hungerskänslor och har ju hållt på med ND i över 3 veckor nu (iofs äter jag ju middag varje dag) men de senaste 5 dagarna har jag varit helt oseriöst hungrig magen knorrar och kurrar... så igår och i förrgår har jag slarvat något fasansfullt - tänker inte ens berätta vad jag ätit för nåt här ~suckar~ Vet väl inte riktigt hur jag ska fortsätta hädanefter :-/ Funderar på att börja äta lunch också för att det ska bli ett jämnare näringsintag så att det inte blir dagar då jag är så hungrig så jag äter allt jag ser (mer eller mindre) fast känns så snopet när det gått så bra hitintills...
  • yatsy
    Äldre 21 Feb 09:49

    Hej på er! va duktiga ni är! håll i minnet att det är en kort period så kanske det går lättare.
    själv längtar jag verkligen att dessa dagarna som är kvar ska vara till ända. Idag är min 11:e dag och jag längtar efter att få äta riktig mat! helgen som kommer kommer att blir jättesvår för mig. Jag har verkligen tur jämfört med er andra här tror jag.
    jag och sambon går motsatta skift så det e fredag em lör sön som man får stå ut med att han äter mat här hemma :)
    annars är det matfritt. ja lillan äter ju men hennes mat kan jag hålla mig ifrån *hihi*
    ja som er andra så väger jag mig hela tiden.. har ju ingen disciplin *haha* så hittills har jag gått ner 3,5 kg. hopas att jag hinner ner ett kilo till till på mån... då ska jag äntligen få börja äta en smörgås på morgonen.. och kanske lite kyckling till lunch! kram alla och kämpa kämpa!

  • smaily
    Äldre 21 Feb 09:55

    mamma 03 05> grattis -2kg trotts fusk, KANON!!!!!
    Jag har oxå funderat på sådanna Bars, men är skeptisk, rädd att det ger mersmak =)

    Jag valde oxå måndagen som väg dag, idag är det torsdag och jag har vägt mig 4gånger redan.
    Så gick det med den vägdagen ;)

    Jag har en sådan våg som mäter fett och vatten oxå :(
    Än så länge ligger jag +-0 :(

    Det var lika dant sist jag gjorde en v ren kur, vågen gick aldrig neråt, vette sören vad det beror på????

    Men för att inte tappa modet, så ska jag unna mig en liten skål popcorn på lördag. (det kan väl inte vara så farligt? eller?)

  • karma3­0
    Äldre 21 Feb 11:15

    Var tvungen att sätta mig här och skriva lite-alternativet var att länsa kylskåpet Är så trött och hjärnan säger "då är det dags att äta!" Jobbigt det där..Det komiska är ju att jag vill gå ner i vikt för att få mer ork och energi! Min lillkille växer ju så fort och jag vill inte vara mamman som vägrar att åka och bada,(största fobin är att visa mig i baddräkt ) som inte orkar springa eller vara med och leka...Jag vill ju orka,nästan, lika mycket som han iallafall

    Trots allt har jag 40(!!!!) kg att gå ner enligt måttabellerna...Detta SKA gå! Jag KAN och VILL!!Nu kör vi vidare, eller hur??

  • pluppf­amilje­n
    Äldre 21 Feb 11:24

    Hej jag äter bara pulver soppa från extravaganza och jag började förra tisdan nu är jag på dag 9. Den 2 och 3 dagen mådde jag verkligen illa men nu mår jag hur bra som helst ok jag är lätt retlig i går så hade min man köpt grillad kassler och potatis sallad jag påpekade att han hade lämnat de framme på bänken efter han och barnen ätit klart han bad mig plocka undan det (ni kan ju föreställa er doften) Jag bara skrek nä det kan jag inte är du dum i huvet vill du att jag ska misslyckas !!!! Jag var bara så hungrig och trött så jag nästan grinade av ilska

  • karma3­0
    Äldre 21 Feb 11:45

    *Ler stort* Vad man utsätter sig för... Hur är det med dig förresten? Vi var ju båda med i den andra viktminskningstråden...Hur mycket har du gått ner hittills?


    pluppfamiljen skrev 2008-02-21 11:24:05 följande:
    Hej jag äter bara pulver soppa från extravaganza och jag började förra tisdan nu är jag på dag 9. Den 2 och 3 dagen mådde jag verkligen illa men nu mår jag hur bra som helst ok jag är lätt retlig i går så hade min man köpt grillad kassler och potatis sallad jag påpekade att han hade lämnat de framme på bänken efter han och barnen ätit klart han bad mig plocka undan det (ni kan ju föreställa er doften) Jag bara skrek nä det kan jag inte är du dum i huvet vill du att jag ska misslyckas !!!! Jag var bara så hungrig och trött så jag nästan grinade av ilska
  • Äldre 21 Feb 11:47

    Ska vi rapportera lite vikter på måndagar då kanske, så man håller sig motiverad :)

  • karma3­0
    Äldre 21 Feb 11:52

    Låter helt ok! De som vill får väl skriva vad de väger kanske? Annars kan man ju bara skriva vad man gått ner?


    boki skrev 2008-02-21 11:47:27 följande:
    Ska vi rapportera lite vikter på måndagar då kanske, så man håller sig motiverad :)
Svar på tråden Pulverdiet