• Solrosen25

    Pulverdiet

    Välkommen till tråden för "pulverdietare"!!

    Här är alla som går på pulverdiet välkomna, oavsett om du använder Naturdiet, Allévo, Nutrilett, Modifast, Cambridge eller nåt liknande. Här kan vi diskutera olika saker som rör pulverdiet; sötsug, vattenmängd, tillåtna drycker utöver vatten, kaffe/thé och eventuella lightdrycker. Här kan vi ge/få råd och tips, diskutera ketos, fettförbränning, motion, delmål m.m!

    Kommentarer angående pulverdiet som en "quick fix"/genväg, att personer som använder pulverdiet som viktminskning kommer att gå upp tappade kilon samt ett antal till undanbedes! Det är inte tiden som det tar för en person att gå ner i vikt som avgör om den kommer att hålla sin vikt, utan det faktum att man måste ändra sina matvanor när man börjar äta igen..


    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-02-03 20:42

    Jag använder Naturdiet (kommer förkorta det med ND) Choklad - dels för att det största paketet bara finns i Choklad, samt att den och Cafe latte är kalorisnålast av smakerna.

    För att få fart på "magen" och samtidigt viktminskningen kan jag tipsa om "loppfrön"/psylliumfrön som får svälla i vatten ca 15 minuter. Billigaste sorten, från Indien hittar ni i hälsokosten. Köper ni loppfrön som producerats i Frankrike så rekommenderar jag att de får svälla ca 30 min, för att slippa "tapetklister-konsistensen" som blir om de står längre.

    Hejaheja tjejer!!
  • Svar på tråden Pulverdiet
  • belliyz
    JennieL skrev 2008-02-04 09:25:00 följande:
    Svar på #29Ja... Vanlig men nyttig frukost, en shake (naturdiet) till lunch, en shake till middag och en bar (nutrilett) på kvällen Och massor med vatten...
    Gick du ner 4 kg på en vecka trots att du åt frukost? eller har du börjat med att äta frukost denna veckanFundersam
  • Blondelindis

    Nu har jag vart ute på promenad,så nu sover min lilla tjej gott i vagnen

    jepp,ska nog ta mig bort till gymet under veckan & köpa mig ett solkort på tio ggr...& snart är det lunch & då blir det en vaniljdrink smaskens!

    Jag håller med dig JennieL,tycker heller inte det är så svårt att låta bli att äta ,fast det kan ju ha med att göra hur jag såg ut i min brudklänning hehe

  • JennieL
    belliyz skrev 2008-02-04 09:47:35 följande:
    Gick du ner 4 kg på en vecka trots att du åt frukost? eller har du börjat med att äta frukost denna veckan
    Jag äter alltid frukost, och fortsatte med det... men ska nog sluta med det och ta en shake istället... Äh, jag får se
  • Malla82

    Hej allihopa.
    Jag tror att jag hoppar in här.
    Har ätit CB i 3 veckor och har tappat 7,1 kg. (nöjd).
    Tänkte köra 3 veckor till.
    Har precis druckit en varm choklad. För jag fryser... Men det är väl ett tecken på att man går ner i vikt va??

  • belliyz
    Malla82 skrev 2008-02-04 13:07:35 följande:
    Hej allihopa.Jag tror att jag hoppar in här.Har ätit CB i 3 veckor och har tappat 7,1 kg. (nöjd).Tänkte köra 3 veckor till. Har precis druckit en varm choklad. För jag fryser... Men det är väl ett tecken på att man går ner i vikt va??
    Hej på dig Malla82Glad Välkommen. Fasen vad bra med 7,1 kilo ju. Jag började med ren kur CB idag så har tagit min första shake nu på morgonen. Så jag hoppas på samma härliga resultat som du har fått.

    Ja jag har nog också hört att man går ner i vikt när man fryser. På med vinterjackan och vantar och mössa så blir du nog snart varm Räcka ut tungan
  • Malla82
    belliyz skrev 2008-02-04 13:14:44 följande:
    Hej på dig Malla82 Välkommen. Fasen vad bra med 7,1 kilo ju. Jag började med ren kur CB idag så har tagit min första shake nu på morgonen. Så jag hoppas på samma härliga resultat som du har fått. Ja jag har nog också hört att man går ner i vikt när man fryser. På med vinterjackan och vantar och mössa så blir du nog snart varm
    Hej. Vilken smak har du testat?
    Du kommer att se resultat, jag lovar. Jag väger mig en gång i veckan och har blivit lika förvånad varje gång över bra resultat:)

    Jag drar på mig täcket som ligger här i soffan....
  • Malla82
    belliyz skrev 2008-02-04 13:15:28 följande:
    Malla82: Har du kört ren kur under dom tre veckorna ?
    Japp... ren kur.
  • belliyz
    Svar på #38
    Jag har testat alla smaker som finns förutom cappucino som jag tog i morses. Den gillade jag verkligenSkrattande. Så mina favoriter är helt klart Kakao , kakao med mint och cappucino. Sen tycker jag nog att dom varma sopporna kan kvitta men jag har köpt några för att få lite variation. Och har även köpt nån påse med vanilj , banan och jordgubb. Bara det inte blir för ofta så ska dom nog kunna gå ner.

    Vilka är dina favoriter/favorit?
  • Blondelindis

    Välkommen Malla82 Grattis till din viktminskning !! Härligt!

    Jepp,frysa är ett bra tecken tror jag, nu förbränner du nog massa fett !

Svar på tråden Pulverdiet