• Solrosen25

    Pulverdiet

    Välkommen till tråden för "pulverdietare"!!

    Här är alla som går på pulverdiet välkomna, oavsett om du använder Naturdiet, Allévo, Nutrilett, Modifast, Cambridge eller nåt liknande. Här kan vi diskutera olika saker som rör pulverdiet; sötsug, vattenmängd, tillåtna drycker utöver vatten, kaffe/thé och eventuella lightdrycker. Här kan vi ge/få råd och tips, diskutera ketos, fettförbränning, motion, delmål m.m!

    Kommentarer angående pulverdiet som en "quick fix"/genväg, att personer som använder pulverdiet som viktminskning kommer att gå upp tappade kilon samt ett antal till undanbedes! Det är inte tiden som det tar för en person att gå ner i vikt som avgör om den kommer att hålla sin vikt, utan det faktum att man måste ändra sina matvanor när man börjar äta igen..


    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-02-03 20:42

    Jag använder Naturdiet (kommer förkorta det med ND) Choklad - dels för att det största paketet bara finns i Choklad, samt att den och Cafe latte är kalorisnålast av smakerna.

    För att få fart på "magen" och samtidigt viktminskningen kan jag tipsa om "loppfrön"/psylliumfrön som får svälla i vatten ca 15 minuter. Billigaste sorten, från Indien hittar ni i hälsokosten. Köper ni loppfrön som producerats i Frankrike så rekommenderar jag att de får svälla ca 30 min, för att slippa "tapetklister-konsistensen" som blir om de står längre.

    Hejaheja tjejer!!
  • Svar på tråden Pulverdiet
  • karma30

    Yatsy: Håller med dig om sexlusten Jag tror att för min del gjorde mängden mat jag åt att jag blev trött, orkeslös och "avdomnad", som en drog nästan. Nu har jag mer energi och "lust" på livet, kul "bieffekt"

    Före och efter kort, får man väl gärna sätta in om man vill, det är ju bara inspirerande!

    Vilket pulver åt du igen? (minne som en tallkotte )


    yatsy skrev 2008-02-22 11:22:52 följande:
    Gud va jag skriver noveller :/ ! *sorry* kan inte hjälpa det.Kom på en sak. det hade varit roligt om vi alla tog ett före och efter kort? och kanske något på vägen? Det skulle nog ge lite inspiration kanske.. Vad säger ni?
  • yatsy

    Karma30: du och jag är dom enda som använder Modifast tror jag.. Än så länge!
    jag man får verkligen smak på livet. härligt!

  • yatsy

    Haha just det ja.. kom ju på att sex i sig är en träning.. nu ligger sambon illa till *hihi* :)

  • karma30

    Hahahahahaha
    Min pojkvän ÄLSKAR det!


    yatsy skrev 2008-02-22 12:04:52 följande:
    Haha just det ja.. kom ju på att sex i sig är en träning.. nu ligger sambon illa till *hihi* :)
  • karma30

    Verkligen! Tänk då man kommer i en snygg sommarklänning!! Det kan ju bara bli bättre


    yatsy skrev 2008-02-22 12:03:35 följande:
    Karma30: du och jag är dom enda som använder Modifast tror jag.. Än så länge!jag man får verkligen smak på livet. härligt!
  • Guavasylt

    Så var det fredagkväll och så här på femte dagen mår jag mycket bättre! Inte alls lika hungrig som igår, och t.o.m. piggare än en vanlig fredagkväll. Dock är sambon som och Allevoar med mig helt däckad, så här sitter jag med mitt te och har ganska tråkigt. Att gå med ut på puben och bara dricka vatten känns inte så aktuellt.
    Intressant det här med hunger kontra sötsug. Jag är en hungrig person, men har inte så svårt att låta bli sockret. Min last är helt klart att jag äter för mycket mat. Har hittills alltid ätit två stora lagade mål mat om dagen, mackor och frukt i massor. Därför kanske det blir bättre för mig när magsäcken krymper lite.

    Vägde in mig på 92,5kg när jag började, få se om jag har någon minusvikt att rapportera på måndag. Jag har gjort ett Excelark och ett diagram över min och sambons viktkurva, så peppar mig extra. Nördigt, va?!

    Nu piskar vi skiten ur fettet! Trevlig kväll och helg, men jag tittar säkert in igen för att få mer motivation.

  • boki

    Saknar lite att mysa med god mat och snacks i soffan.. Tråkigt att man förknippar mys och firande med mat :( Annars har det gått bra idag, höll tillochmed att glömma lunchdrinken eftersom jag inte var hungrig :) Lär väll vara veckans värsta dag imorgon när barnen och andra runt omkring äter lördagsgodis.. Men det SKA gå!

  • yatsy
    boki skrev 2008-02-22 19:03:32 följande:
    Saknar lite att mysa med god mat och snacks i soffan.. Tråkigt att man förknippar mys och firande med mat :( Annars har det gått bra idag, höll tillochmed att glömma lunchdrinken eftersom jag inte var hungrig :) Lär väll vara veckans värsta dag imorgon när barnen och andra runt omkring äter lördagsgodis.. Men det SKA gå!
    MM. jag håller med.. gud vad jag va sugen på och kramas med älsklingen framför en bra film och tugga nachos... men men..
    det blir utan nachos bara! jag intalar mig att det inte blir bättre än man gör det själv. Håll ut! tänk på att det e en kort period :)
    och något man verkligen vill :)
  • yatsy

    hur går det för er? det gick jättebra för mig igårkväll
    och var tvungen och väga mig imorse och det var över förväntan!
    *skitlycklig* ska köra på en vecka till. Så får jag vara "vanlig" en månad innan jag kör en ny 3 veckors period! faan vad det känns bra just nu! hoppas att det går riktigt bra för er andra med!

Svar på tråden Pulverdiet