• Solrosen25

    Pulverdiet

    Välkommen till tråden för "pulverdietare"!!

    Här är alla som går på pulverdiet välkomna, oavsett om du använder Naturdiet, Allévo, Nutrilett, Modifast, Cambridge eller nåt liknande. Här kan vi diskutera olika saker som rör pulverdiet; sötsug, vattenmängd, tillåtna drycker utöver vatten, kaffe/thé och eventuella lightdrycker. Här kan vi ge/få råd och tips, diskutera ketos, fettförbränning, motion, delmål m.m!

    Kommentarer angående pulverdiet som en "quick fix"/genväg, att personer som använder pulverdiet som viktminskning kommer att gå upp tappade kilon samt ett antal till undanbedes! Det är inte tiden som det tar för en person att gå ner i vikt som avgör om den kommer att hålla sin vikt, utan det faktum att man måste ändra sina matvanor när man börjar äta igen..


    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-02-03 20:42

    Jag använder Naturdiet (kommer förkorta det med ND) Choklad - dels för att det största paketet bara finns i Choklad, samt att den och Cafe latte är kalorisnålast av smakerna.

    För att få fart på "magen" och samtidigt viktminskningen kan jag tipsa om "loppfrön"/psylliumfrön som får svälla i vatten ca 15 minuter. Billigaste sorten, från Indien hittar ni i hälsokosten. Köper ni loppfrön som producerats i Frankrike så rekommenderar jag att de får svälla ca 30 min, för att slippa "tapetklister-konsistensen" som blir om de står längre.

    Hejaheja tjejer!!
  • Svar på tråden Pulverdiet
  • Guavasylt

    Sitter är och njuter av svampsoppa à la Allevo. Hade varit gott med en ostmacka till, men nu är jag ju fundamentalist så det får bli ett glas vatten till istället. Jag har ju tidigare rapporterat om hur hungrig jag varit, men nu tycks det äntligen ha släppt! Igår kväll var jag för första gången inte vrålhungrig hela tiden utan nästan lite mätt efter sopporna.
    Livet känns lättare och jag är glad att få jobba idag så att tankarna kan riktas på annat än vikten. Jag är ju faktiskt en vanlig människa också.
    Kramar från Sylten

  • mamma 03 05

    Idag var jag och fyllde på förrådet av pulver lite. Tidigare har jag bara kört ND-choklad varvat med Allévo´s potatis soppa.

    Men idag köpte jag även hem Allévos hallon/banan och thaisoppa. Har smakat hallon/banan och den va helt ok, lite vattnig, så jag testar nog med lite mindre vatten nästa gång. Ska testa thaisoppan till middag.

  • smaily

    boki> Ett stort Grattis till vikt minskningen =) så bra

    Själv så ligger jag fortfarande på +-0 :(
    fuskade realt igår så jag skyller på det ;)

    Har nämligen lite problem (till och från) med magkatarr, och jag kände att bara pulver räcker liksom inte :(

    Får ta en period på en vecka och äta frukost + middag, ska dock försöka hålla den så nyttig som möjligt.

    Hoppas det har gott bra för er andra :)

  • boki
    smaily skrev 2008-02-25 22:08:04 följande:
    boki> Ett stort Grattis till vikt minskningen =) så braSjälv så ligger jag fortfarande på +-0 :(fuskade realt igår så jag skyller på det ;)Har nämligen lite problem (till och från) med magkatarr, och jag kände att bara pulver räcker liksom inte :(Får ta en period på en vecka och äta frukost + middag, ska dock försöka hålla den så nyttig som möjligt.Hoppas det har gott bra för er andra :)
    Ja magkatarr är inte att leka med, har också haft det och det är tydligen viktigt att man sköter sig med kosten för att det ska bli bättre..
  • karma30

    Har inte varit inne på ett tag och glömde skriva upp mina "resultat" igår, HELA -0.1(!!!) *dryper av sarkasm*....*ler*, fast jag får skylla mig själv, har ätit "vanlig" mat de senaste tre dagarna, så nu börjar jag ännu en gång...suck...Att man inte kan hålla fingrarna i styr

    boki: Grattis till toppenresultat!!!

    smaily: Nu kör vi på, eller hur? Bättre +-0 än ett plus

  • boki
    karma30 skrev 2008-02-26 06:51:08 följande:
    Har inte varit inne på ett tag och glömde skriva upp mina "resultat" igår, HELA -0.1(!!!) *dryper av sarkasm*....*ler*, fast jag får skylla mig själv, har ätit "vanlig" mat de senaste tre dagarna, så nu börjar jag ännu en gång...suck...Att man inte kan hålla fingrarna i styr boki: Grattis till toppenresultat!!!smaily: Nu kör vi på, eller hur? Bättre +-0 än ett plus
    TACK! När jag blir sugen på något att äta (ca 100ggr / dag :) så tar jag fram resekatalogen och bläddrar fram resan som vi ska åka på i maj så håller jag mig motiverad :)
    Lycka till nu tjejer absolut bättre med +-0 än att gå upp..
  • karma30

    Det var en smart idé...Hmmm...undrar vad jag kan göra för att hålla tålamodet uppe (vill ju helst av allt vakna imorgon och se ut som en toppmodell i kroppen..... )


    boki skrev 2008-02-26 08:42:00 följande:
    TACK! När jag blir sugen på något att äta (ca 100ggr / dag :) så tar jag fram resekatalogen och bläddrar fram resan som vi ska åka på i maj så håller jag mig motiverad :)Lycka till nu tjejer absolut bättre med +-0 än att gå upp..
  • Guavasylt

    Då ska väl även jag rapportera resultatet från första veckans kick-start.
    *trumvirvel*
    TA DAM

    - 4,1 kg

    *Klappar mig själv på axeln*

    Då var det dags för andra veckan - det är bara att bita ihop och borra på!

  • boki

    Grattis guava!! Visst känns det skönt när det ger resultat :)

    Ja visst karma30 vill man att all övervikt ska försvinna NU på en gång men man får väll härda ut några månader :)

  • karma30

    Grattis Guavasylt!!!!

    boki: Jaaaaa, tyvärr blir det nog mer än några månader för min del, men det kommer det ju att vara värt!!

Svar på tråden Pulverdiet