• Solrosen25

    Pulverdiet

    Välkommen till tråden för "pulverdietare"!!

    Här är alla som går på pulverdiet välkomna, oavsett om du använder Naturdiet, Allévo, Nutrilett, Modifast, Cambridge eller nåt liknande. Här kan vi diskutera olika saker som rör pulverdiet; sötsug, vattenmängd, tillåtna drycker utöver vatten, kaffe/thé och eventuella lightdrycker. Här kan vi ge/få råd och tips, diskutera ketos, fettförbränning, motion, delmål m.m!

    Kommentarer angående pulverdiet som en "quick fix"/genväg, att personer som använder pulverdiet som viktminskning kommer att gå upp tappade kilon samt ett antal till undanbedes! Det är inte tiden som det tar för en person att gå ner i vikt som avgör om den kommer att hålla sin vikt, utan det faktum att man måste ändra sina matvanor när man börjar äta igen..


    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-02-03 20:42

    Jag använder Naturdiet (kommer förkorta det med ND) Choklad - dels för att det största paketet bara finns i Choklad, samt att den och Cafe latte är kalorisnålast av smakerna.

    För att få fart på "magen" och samtidigt viktminskningen kan jag tipsa om "loppfrön"/psylliumfrön som får svälla i vatten ca 15 minuter. Billigaste sorten, från Indien hittar ni i hälsokosten. Köper ni loppfrön som producerats i Frankrike så rekommenderar jag att de får svälla ca 30 min, för att slippa "tapetklister-konsistensen" som blir om de står längre.

    Hejaheja tjejer!!
  • Svar på tråden Pulverdiet
  • Guavasylt

    Hej 402an! Grattis till Alyssa och lycka till med ditt långa pass, drick mycket vatten!
    Jag har tajmat in min kickstart till en period i jobbet då jag vet det är ganska lugnt, inga representationsluncher och möjlighet att kunna ta sig en soppa var 4:e timme. Det var dock kämpit i början, på andra dag var jag tvungen att hålla en lång föreläsning i en jättevarm aula. Jag trodde jag skulle svimma, men det gick bra när jag väl kom igång.
    Trevlig sopp- och shakehelg på er!

  • boki

    Jodå här går bara bra "pulvrar" på för fullt :)
    Ställde mig på vågen senast i morse, har sååå svårt att låta bli vågen, -6,4kg på 11dagar. Helt okej :)
    Ska försöka låta bli vågen tills måndag och hoppas på ytterligare något kilo.. Hur går det själv guavasylt?

  • Cedergren

    nu e jag tillbaka . eller på måndag börjar med pulver igen.

    har ätit vanlig mat ett tag nu men det har gott bra ändån :)

    så samanlagt -6,5kg och -11cm på magen.

    så det där att man går upp i vikt när man slutar med pulver är LÖGN

    det handlar bara om att äta när man är hungrig och inte för mycket :) krångligare är det inte .
    ja så på måndag börjar jag igen . kikade in här för att få lite mer motivation fast jag är super motiverad redan.

    man kan äta vad man vill men inte alltid . tycker det utrycket passar bra in på hur jag vill leva . man syndar inte man tillåter sig själv njuta av det goda .

    :) kämpa på

  • smaily

    Hej tjejer och välkommen alla nya =)

    Har nu varit tvungen att äta normal (läs skon ) kost pga min magkatarr.

    och eftersom min våg stod på +-0 sisst var jag nu tvungen att väga mig och som en fet smäll på käften så har jag nu gått upp 2kg :( blir galen Grrrrrrrrr

    Börjar tro att jag måste sluta äta helt för att lyckas gå ner något, och inte trodde jag att jag skulle gå upp 2kg på kokt ris och kokt fisk???????? Jag menar HALLLLÅÅÅÅÅÅ!!!!!!

    Hade det inte varit för min mage hade jag sprungit (lufsat) till affären och köpt chips och dippa för ska jag ändå gå upp i vikt kan jag lika gärna njuta av det.

    Sorry om jag låter knäpp men jag måste få skriva av mig lite..

  • boki
    Cedergren skrev 2008-02-29 14:55:12 följande:
    nu e jag tillbaka . eller på måndag börjar med pulver igen. har ätit vanlig mat ett tag nu men det har gott bra ändån :) så samanlagt -6,5kg och -11cm på magen. så det där att man går upp i vikt när man slutar med pulver är LÖGN det handlar bara om att äta när man är hungrig och inte för mycket :) krångligare är det inte . ja så på måndag börjar jag igen . kikade in här för att få lite mer motivation fast jag är super motiverad redan.man kan äta vad man vill men inte alltid . tycker det utrycket passar bra in på hur jag vill leva . man syndar inte man tillåter sig själv njuta av det goda . :) kämpa på
    Vad skönt att höra att man undvika att gå upp när man slutar med pulver, jag har på söndag "pulvrat" i 14dagar och tänkte övergå till att äta ett mål mat om dagen i några veckor, hoppas jag fortsätter ner ändå då jag fortfarande har ca 20kg kvar att gå ner..
  • Guavasylt

    Jag tänker vägra ställa mig å vågen förrän min jättemens är över, men jag hoppas jag åtminstone har gått ner 5 kg när min kick-start är över på tisdag. Sambon väger exakt 10 kg mer än jag så vi tävlar

  • Alyssa

    Är iaf totalt ute ur ketosfasen nu käkade lite idag på jobbet för att jag kände mig helt hjärndöd när jag jobbade. Bara att börja om igen. låg på 4 igår och nu var jag nere på 0-0.5 bläää och +0.5kg. Inget mer fuskande nu för min del. Ska ta med mina shejker till jobbet så att det inte blir att jag äter där.

Svar på tråden Pulverdiet