• Solrosen25

    Pulverdiet

    Välkommen till tråden för "pulverdietare"!!

    Här är alla som går på pulverdiet välkomna, oavsett om du använder Naturdiet, Allévo, Nutrilett, Modifast, Cambridge eller nåt liknande. Här kan vi diskutera olika saker som rör pulverdiet; sötsug, vattenmängd, tillåtna drycker utöver vatten, kaffe/thé och eventuella lightdrycker. Här kan vi ge/få råd och tips, diskutera ketos, fettförbränning, motion, delmål m.m!

    Kommentarer angående pulverdiet som en "quick fix"/genväg, att personer som använder pulverdiet som viktminskning kommer att gå upp tappade kilon samt ett antal till undanbedes! Det är inte tiden som det tar för en person att gå ner i vikt som avgör om den kommer att hålla sin vikt, utan det faktum att man måste ändra sina matvanor när man börjar äta igen..


    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-02-03 20:42

    Jag använder Naturdiet (kommer förkorta det med ND) Choklad - dels för att det största paketet bara finns i Choklad, samt att den och Cafe latte är kalorisnålast av smakerna.

    För att få fart på "magen" och samtidigt viktminskningen kan jag tipsa om "loppfrön"/psylliumfrön som får svälla i vatten ca 15 minuter. Billigaste sorten, från Indien hittar ni i hälsokosten. Köper ni loppfrön som producerats i Frankrike så rekommenderar jag att de får svälla ca 30 min, för att slippa "tapetklister-konsistensen" som blir om de står längre.

    Hejaheja tjejer!!
  • Svar på tråden Pulverdiet
  • yatsy

    Boki : grattis! måste vara en härlig känsla och
    gått ner så mycket :)

    Själv slutade jag min kur i onsdags.. Och idag kör jag igång igen.
    hade helst velat träna em period nu. Men det går inte *suck*
    Det finns väldigt liten tillgång till barnvakt och promenera e dötrist.. Känns trist och bara kunna använda pulver. Men tack gode gud att metoden finns! Annars hade jag fått vara en tjockis tills gud vet när.

    Men måste fråga er vad ni tror. När jag går på dieten tror ni jag kan ägna mig åt sit ups morgon och kväll? va nöjd med min mage men när jag började äta bu igen va det den saom svällde lite.
    hoppas att det hjälper med lite sit ups. E jättesugen på en roddmaskin.. kan ju träna hemma även om jag har lillan :)
    men alla pengar försvinner till renovering just nu..

    jaja. hur mycket har ni kvar till eran målvikt? och har ni tänkt köra bara pulver?

    just det ja. jag använder modifast som kostar 50 spänn om dagen och är 4 st om dan..

  • Alyssa

    Då var min första vecka avklarad! -5.6kg blev det.

    Nu har jag bara 14.4kg kvar till mål. Kommer att köra en vecka till på ren kur sen ska jag börja äta och träna! Ska försöka träna minst tre dagar i vecka iaf.

  • mamma 03 05

    Idag är det tre veckor sen jag började och jag har gått ner 4kg. Är väl inte super nöjd med det resultatet, men det är nog bra eg med tanke på hur mycket jag har fuskat. Kör ren kur vissa dagar och vissa dagar äter jag middag. Har spårat ur en del kvällar då jag varit själv hemma, då har det blivit en del mackor.

    Ja ja, neråt på vågen är det ju iaf.

  • Guavasylt

    Boki, jag tror också jag ska ta en ren kur ígen om några veckor. Jag har svårt att börja äta igen faktiskt - har ingen aptit alls. Jag försöker äta en Allevo-bar extra och så har jag ätit pyttelite sallad och lite fisk, men jag blir jättemätt. Köär mest på min soppor som vanligt. Men ihelgen är det fest, så då ska jag försöka vara som folk och äta lite.

  • Guavasylt

    Ä det någon kvar i tråden? Denna vecka står jag kvar och stampar på samma vikt. Jag hoppas att det vänder neråt snart igen!

  • 402an

    jag kikar ibland.. har dock börjat med kombinerad pulver/gi-mat

  • karma30

    Hallå alla (finns det någon kvar?????)
    Jag har haft riktiga problem med motivation, det har varit så segt att komma tillbaka
    Nu har jag hållt mig till Modifast i 6 dagar och hittills gått ner 2 kg! Jippie!!! Fasar lite över det faktum att det snart är sommar, men är så glad att jag hittat tillbaka till mitt modifast
    Hur går det för er andra?


    402an skrev 2008-03-13 13:34:27 följande:
    jag kikar ibland.. har dock börjat med kombinerad pulver/gi-mat
    Välkommen hit!!! När jag är färdig med pulvret tänkte jag börja med GI-mat, men det verkar finnas många varianter på det...Hur går det för dig? Vilket pulver äter du?

    Guavasylt: Har vågen börjat röra sig nedåt igen?

    Peppkramar till er!
  • karma30
    402an skrev 2008-03-17 09:56:35 följande:
    Svar på #467nutrilett och det går inte så bra :D
    Vad trist att det inte går så bra, men idag är ju ändå en ny dag Jag avskydde Nutrilett, Naturdiet är mycket godare, Modifast ännu godare
    Hur lägger du upp din dag?
Svar på tråden Pulverdiet