• Solros­en25
    Äldre 2 Feb 21:09
    22952 visningar
    490 svar
    490
    22952

    Pulverdiet

    Välkommen till tråden för "pulverdietare"!!

    Här är alla som går på pulverdiet välkomna, oavsett om du använder Naturdiet, Allévo, Nutrilett, Modifast, Cambridge eller nåt liknande. Här kan vi diskutera olika saker som rör pulverdiet; sötsug, vattenmängd, tillåtna drycker utöver vatten, kaffe/thé och eventuella lightdrycker. Här kan vi ge/få råd och tips, diskutera ketos, fettförbränning, motion, delmål m.m!

    Kommentarer angående pulverdiet som en "quick fix"/genväg, att personer som använder pulverdiet som viktminskning kommer att gå upp tappade kilon samt ett antal till undanbedes! Det är inte tiden som det tar för en person att gå ner i vikt som avgör om den kommer att hålla sin vikt, utan det faktum att man måste ändra sina matvanor när man börjar äta igen..


    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-02-03 20:42

    Jag använder Naturdiet (kommer förkorta det med ND) Choklad - dels för att det största paketet bara finns i Choklad, samt att den och Cafe latte är kalorisnålast av smakerna.

    För att få fart på "magen" och samtidigt viktminskningen kan jag tipsa om "loppfrön"/psylliumfrön som får svälla i vatten ca 15 minuter. Billigaste sorten, från Indien hittar ni i hälsokosten. Köper ni loppfrön som producerats i Frankrike så rekommenderar jag att de får svälla ca 30 min, för att slippa "tapetklister-konsistensen" som blir om de står längre.

    Hejaheja tjejer!!
  • Svar på tråden Pulverdiet
  • helma
    Äldre 4 Feb 14:41
    #51

    Solrosen25 & Blondielindis > Tack för svar och välkomnande )

    Middagen är enda målet då hela familjen är samlad och har därför blivit det mål jag äter, då jag inte är så hungrig kan jag lätt skippa de andra målen då man är själv. Men det är svårare då man ska stå och laga mat till familjen och sen inte äta....

    Lite korkat kanske men har överhuvudtaget inte tänkt på att mäta mig, har väl stirrat mig blind på vågen dessvärre... Så tar fram måttbandet idag och så får jag jämföra nästa vecka helt enkelt...


    Försöker dricka så mycket vatten som det bara går och det står vattenglas överallt känns det som... Men så måste man iväg någonstans och rutinerna ändras - då blir det svårt att hinna med

  • Solros­en25
    Äldre 4 Feb 14:44
    #52
    helma skrev 2008-02-04 14:41:06 följande:
    Solrosen25 & Blondielindis > Tack för svar och välkomnande )Middagen är enda målet då hela familjen är samlad och har därför blivit det mål jag äter, då jag inte är så hungrig kan jag lätt skippa de andra målen då man är själv. Men det är svårare då man ska stå och laga mat till familjen och sen inte äta.... Lite korkat kanske men har överhuvudtaget inte tänkt på att mäta mig, har väl stirrat mig blind på vågen dessvärre... Så tar fram måttbandet idag och så får jag jämföra nästa vecka helt enkelt...Försöker dricka så mycket vatten som det bara går och det står vattenglas överallt känns det som... Men så måste man iväg någonstans och rutinerna ändras - då blir det svårt att hinna med
    Varsågod!

    Har ett annat tips, för matdagbok.. Fyll i hur mkt vatten du dricker, vad du äter m familjen osv.  Skaffa gärna en vattenflaska istället för att dricka glas, lättare att hålla reda på hur mkt vatten du får i dig per dag då tror jag.

    Fortsatt lycka till!!
    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
  • Taffer
    Äldre 4 Feb 15:31
    #53

    Solrosen25: Ca 20kg från då jag började för en vecka sen. Vet inte hur mycket jag pappat än så länge, men 1,6kg dom första fyra dagarna i alla fall och jackan sitetr lite lösare, så man hoppas ju
    Jag gick på naturdiet dom första 8 dagarna när jag kämpade sist, och då tappade jag över 4kg.

  • Taffer
    Äldre 4 Feb 15:32
    #54

    Blondelindis: Ja, det var efetr 5 månader på Cambridge. 28kg gick jag ner, men 14kg upp sen igen. Grrr på mej...

  • Solros­en25
    Äldre 4 Feb 15:39
    #55
    Taffer skrev 2008-02-04 15:31:26 följande:
    Solrosen25: Ca 20kg från då jag började för en vecka sen. Vet inte hur mycket jag pappat än så länge, men 1,6kg dom första fyra dagarna i alla fall och jackan sitetr lite lösare, så man hoppas juJag gick på naturdiet dom första 8 dagarna när jag kämpade sist, och då tappade jag över 4kg.
    Grattis! Mäter du dig oxå? Fortsatt lycka t, 1.6kg på 4 dgr e jättebra!
    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
  • Taffer
    Äldre 4 Feb 15:41
    #56

    Solrosen25: Jupp, jag mäter oxå, nästan det som är roligast 2cm i midjan minus på dom fyra dagarna

  • Solros­en25
    Äldre 4 Feb 15:45
    #57
    Taffer skrev 2008-02-04 15:41:59 följande:
    Solrosen25: Jupp, jag mäter oxå, nästan det som är roligast 2cm i midjan minus på dom fyra dagarna
    Skitbra ju - hehe! Grattis!! Va e d du dricker CK eller ND? *glömsk*
    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
  • Taffer
    Äldre 4 Feb 15:49
    #58

    Solrosen25: Jag dricker Naturdiet nu, känns som det komemr bli enklare med upptrappnignen sen när man har 5 påsar. Blir ju lättare att byta ut till mål oxh sådär än när man gick på CK.

  • Äldre 4 Feb 16:01
    #59

    Hej!
    Har skummat igenom tråden lite. har massor av oönskade kilon och jag tänkte börja i morgon.

    Tänkte mig ND. Både färdigblandat och deras soppor.

    Men jag ska nog inte börja på ren kur, eller så gör jag det. Har inte bestämt mig ännu...

    På morgonen tänkte jag börja med frukost. knäckebröd alt havregrynsgröt och té
    Lunch, nd med minst 30min prommis.
    Middag: nd alt något magrare alt.

    Mellanmål, morotsstavar el dyl.

    sen försöka gå ut med hunden så mycket som möjligt. Tyvärr bor jag mitt i urskogen och det är kolsvart ute så det är lite väl läskigt just nu. Men det blir ju snart ljusare.

    Antingen börjar jag med det här och kör ren kur sen eller så börjar jag med ren kur och kör blandad sen. Hmm??

    Fan, nu blev jqag ju hungrig.. *s*

  • Solros­en25
    Äldre 4 Feb 16:02
    #60
    Taffer skrev 2008-02-04 15:49:10 följande:
    Solrosen25: Jag dricker Naturdiet nu, känns som det komemr bli enklare med upptrappnignen sen när man har 5 påsar. Blir ju lättare att byta ut till mål oxh sådär än när man gick på CK.
    Mmm, ND e ju bra mkt billigare än CK oxå..Cool Å jag tycker att d e en fördel att ha fler än 3 shaker/dag även om d ibland e tufft att få i sig alla shakerna. Funderar du på hur du ska lägga upp din kosthållning å så när du ska börja m upptrappning å äta vanligt?

    Hejaheja!!
    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
Svar på tråden Pulverdiet