• Solros­en25
    Äldre 2 Feb 21:09
    22944 visningar
    490 svar
    490
    22944

    Pulverdiet

    Välkommen till tråden för "pulverdietare"!!

    Här är alla som går på pulverdiet välkomna, oavsett om du använder Naturdiet, Allévo, Nutrilett, Modifast, Cambridge eller nåt liknande. Här kan vi diskutera olika saker som rör pulverdiet; sötsug, vattenmängd, tillåtna drycker utöver vatten, kaffe/thé och eventuella lightdrycker. Här kan vi ge/få råd och tips, diskutera ketos, fettförbränning, motion, delmål m.m!

    Kommentarer angående pulverdiet som en "quick fix"/genväg, att personer som använder pulverdiet som viktminskning kommer att gå upp tappade kilon samt ett antal till undanbedes! Det är inte tiden som det tar för en person att gå ner i vikt som avgör om den kommer att hålla sin vikt, utan det faktum att man måste ändra sina matvanor när man börjar äta igen..


    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-02-03 20:42

    Jag använder Naturdiet (kommer förkorta det med ND) Choklad - dels för att det största paketet bara finns i Choklad, samt att den och Cafe latte är kalorisnålast av smakerna.

    För att få fart på "magen" och samtidigt viktminskningen kan jag tipsa om "loppfrön"/psylliumfrön som får svälla i vatten ca 15 minuter. Billigaste sorten, från Indien hittar ni i hälsokosten. Köper ni loppfrön som producerats i Frankrike så rekommenderar jag att de får svälla ca 30 min, för att slippa "tapetklister-konsistensen" som blir om de står längre.

    Hejaheja tjejer!!
  • Svar på tråden Pulverdiet
  • Solros­en25
    Äldre 4 Feb 16:40
    #71

    Härligt m motion!! Hur mkt man går ner på en månad beror i de flesta fall på hur mkt man har att "ta av", hur bra ämnesomsättning du har osv. Jag gick ner 10 kg på en månad, men har fel på min ämnesomsättning så d va jag nöjd m! Lycka till!!


    belliyz skrev 2008-02-04 16:27:28 följande:
    Har precis varit och spelat Tennis med sambon  Riktigt kul, men dock så jobbigt. Känns att man inte har så himla mycket energi i kroppen som vanligt. SÅ nu sitter jag och sörplar i mig massor med vatten med cambridge slimpulver päronsmak. Gottit. Hur mycket tror ni att man kan gå ner på en månads ren kur ?
    D låter bra, jag tänker å fantiserar en massa om hur jag ska äta när jag kommer ner t mitt mål, d håller mig mer motiverad. Har du funderat på om du ska äta viss mat osv, enligt GI eller VV m fl? Min kropp e lite för mottaglig för pasta mm så snabba kolhydrater har jag iaf bestämt mig för att äta i kontrollerad mängd framöver.
    Taffer skrev 2008-02-04 16:28:47 följande:
    Solrosen25: Jag har redan ändrat lite på kosten. Jag åt nyttigt oc tog några påsar naturdiet i två veckor, men jag ville att det skulel gå fortare Men visst, jag tänker på det hela tiden. Jag vill itne gå upp en massa igen.
    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
  • belliy­z
    Äldre 4 Feb 16:42
    #72

    Blondelindis : Har du kollat ut någon bröllopsklänning än då ? Skrattande


    Taffer: Det är många kilon det på kort tid. Jag har en önskan om att vara bra mycket smalare än nu den 29 mars. Då ska alla tjejkompisarna komma hit och sen ska vi gå ut tillsammans. Första gången jag går ut på väldigt väldigt länge...så Mitt Mål är att gå ner en hel del tills dess , till att börja med i alla fall. Har du något speciellt mål eller så?

    Solrosen25: Har du något bra tips på vad man ska underhålla sig med när man känner att hungern kommer krypandes väldigt intensivt

  • Taffer
    Äldre 4 Feb 16:42
    #73

    Solrosen25: Har faktiskt ignen aning om hur jag ska gå till väga sen faktiskt.Men det ligegr långt fram i tiden, minst ett halvår fram så jag tänker itne så himla mycket på det Jag har lätt för att skjuta upp det med att börja äta och bara fortsätta med kur...

  • Taffer
    Äldre 4 Feb 16:44
    #74

    belliyz: Mitt mål är väl att vara under 70kg så fort som möjligt Men mitt drömmål är att vara nere i 60kg till sommaren.

  • belliy­z
    Äldre 4 Feb 16:44
    #75
    Svar på #71

    Jag har en del att ta av helt klart så vi får hoppas på att jag hamnar runt din siffra dåGlad Tack för svaret.

  • Taffer
    Äldre 4 Feb 16:46
    #76

    belliyz: Tror jag inte blir några problem Även när jag var ganska liten så gick jag ner MINST 1kg i veckan, om jag itne hade fuskat

  • Solros­en25
    Äldre 4 Feb 16:51
    #77
    belliyz skrev 2008-02-04 16:42:21 följande:
    Blondelindis : Har du kollat ut någon bröllopsklänning än då ? Taffer: Det är många kilon det på kort tid. Jag har en önskan om att vara bra mycket smalare än nu den 29 mars. Då ska alla tjejkompisarna komma hit och sen ska vi gå ut tillsammans. Första gången jag går ut på väldigt väldigt länge...så Mitt Mål är att gå ner en hel del tills dess , till att börja med i alla fall. Har du något speciellt mål eller så? Solrosen25: Har du något bra tips på vad man ska underhålla sig med när man känner att hungern kommer krypandes väldigt intensivt
    Jag brukar påminna mig själv om att jag valt ren kur själv för att jag inte vill vara mullig mer, vill komma i "smala" kläder som e nedpackade. Dricka vatten funkar oftast väldigt bra å så har jag en cd m mental träning för att gå ner i vikt som hjälper att behålla motivationen! Genvägen för mig e att påminna mig om att jag låtit bli att äta andra ggr när d varit d jag helst av allt velat..Lycka till, vad som motiverar dig e säkert inte samma som vad som motiverar mig men du måste klura ut vad som får dig att låta bli mat, frukt mm. Görs nog lättast när du e mätt å nöjd, d e nog bara att ge sig *** på att inte äta! Håller tummarna!
    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
  • Blonde­lindis
    Äldre 4 Feb 16:56
    #78

    belliys : du kan kika på min brudklänning i mitt galleri ifall du vill bröllop heter mappen !

  • Taffer
    Äldre 4 Feb 17:24
    #79

    När är ni andra som mest hungriga och sugna på mat?

  • belliy­z
    Äldre 4 Feb 17:40
    #80

    Vilken Läcker Klänning blondelindis Flört Den kommer du vara vacker som en dröm i.

    Måste bara fråga om man får krydda sopporna och så..? med curry och sånt och om det finns någon speciell mått på hur mycket i såna fall?

Svar på tråden Pulverdiet