• henlin

    Teambuilding

    Vad gör ni tillsammans för teambuilding????
    Vi är ett litet företag med endast 8 anställda, förskola. Vi hinner aldrig prata då all tid läggs på barnen, naturligtvis....
    Har varit föräldraledig i ett år nu men skall snart börja jobba och tänkte då föreslå lite olika alternativ på teambuliding.
    Vi går ut och äter tillsammans  två gånger om året men detta räcker inte känner jag!!

    Snälla kom med lite trevliga alternativ!! Då vi är en privat förskola så är ju ekonomin rätt viktig så det kan vara grejor som man får betala ur egen ficka!!

  • Svar på tråden Teambuilding
  • anneliesb

    vin lotterier, det kan juh stärka känslan, lite å pyssla med iaf!

    Vart bor ni någonstans?

    i sthlm finns det räkbåtar å tacobåtar som inte kostar så mkt.

  • Atamon

    Teambuilding för mig är föreläsningar, gruppövningar, sambarbetsövningar. Att man i övningar och samtal arbetar med ett gemensamt förhållningssätt, konflikthantering, övningar i konsten att lyssna på andra, få ihop arbetsgruppen mot samma mål, kommunikation, gruppdynamik osv Övningarna/föreläsningarna alltid ledda av någon utomstående, tex coach, terapeut, osv
    Eller att övningarna alltigenom är praktiska tillit- och sambarbetssövningar. Antingen på halv/heldagar eller att man helt enkelt far iväg någon dag. Visserligen ofta uppblandat med god mat eller upplevelser.

    Sedan har man också det andra "roliga" tillsammans med de arbetskamraterna, dvs att hela arbetsgruppen kanske går ut och äter, vinlotteri, bowlar osv och bara har trevligt.

  • Solrosen77

    På bonusens skola har dem börjar med stegräkanre och tävlar mot varandra!
    Fröknarna och lärarna...
    En lärare sa att man hade verkligen börjat prata mer med varandra efter de börjat med det!

Svar på tråden Teambuilding