• InaLo

    Dåligt AMH värde?

    Mom2014 skrev 2018-10-27 20:18:50 följande:

    Vill bara uppdatera här för jag brukar själv uppskattar när folk gör det så man vet hur det har gått. Jag fick dessvärre MF i runt V 5+2.

    Provade direkt Letrozol och det blev inget.

    Andra försöket med Letrozol och insemination blev jag gravid igen dvs nu i sep/okt. Blev överlycklig MEN; tog ett hcg prov för 1 V sen, då var jag precis V 4 och fick ett värde på 238. Tog nytt igår dvs 1 V senare och det visade 243! Så jag tror dessvärre att mitt 5:e missfall är på gång! Jag blir gravid men lyckas inte behålla. Tog dropp den här gången för att lugna immunförsvaret men det har dessvärre inte hjälpt.


    Trist att du värka vara på väg att få MF.

    Själv kämpade jag länge med amh på 0.3 och fsh på 26 och hade inte mycket hopp om att det skulle gå. Men efter 17 försök så var jag äntligen gravid naturligt. Nu är min dotter 3 månader gammal. Hade ett MF på 14:e försöket.

    Hoppas du med snart får ditt efterlängtade barn.
  • InaLo
    Mom2014 skrev 2018-10-28 18:49:35 följande:

    Åh tack ni ger mig hopp! Stort grattis till er! En vacker dag kommer det att gå. Jag fick verkligen energi nu när jag läste era inlägg. Jag provade med örter och akupunktur förut och blev gravid i somras. Slutade dessvärre med MF. Ska prova nu igen.

    Håll tummarna för mig!


    Håller tummarna.

    Jag använde också en hel med hälsokost preparat och gjorde några omgångar akupunktur. Kollade på massa videon på youtube om acupresser och fertilitet sedan även om naturlig fertilitetsbehandlingar. De hälsukostpreparat som jag uppskattade mest var q10(ubiqunol inte ubiqnon) köpt stark dos på amazon tog ca 900mg per dag. Men även macapulver. Fördelen med macapulver att det ger en uppiggande effekt och ersatte mitt koffein intag sambtidigt som det är hormunstabiliserande. Så fort jag slutar amma så kommer jag ta macapulver igen även om vi inte har igång bebisvärkstad.

    Hade massa andra vitaminer med.

    Om det hjälpte eller ej att bli gravid vet jag inte men det rättade till min mens cykel från 22-24 dagar till 27-28 och då blev min lutealfas från 12-13 till 15 dagar. Sedan kom min lilla flicka.
Svar på tråden Dåligt AMH värde?