• snillis

    Har något av dina barn trillat ner från soffan/föräldrasängen/annat motsvarande?

    Ja, båda barnen.

    Sonen (nu 2,5) ramlade ur sängen 2 gånger samma dag. Då var han ca 6 månader. Som tur var var det en TJOCK heltäckningsmatta under (vi var inte hemma utan på hotell) så han slog sig inte. Blev dock rädd och grät några sekunder.
    Han var sååååå snabb - det var gjort på ett ögonblick. La honom mitt i sängen och två sekunder senare låg han på golvet. Skulle bara ta ur ett klädesplagg ur garderoben.
    Det finns ju såklart inga ursäkter men så var det.

    Dottern, nu 6 månader, ramlade ur soffan för någon månad sedan.
    Hon låg i soffan och jag hade ställt fotpallen bredvid. Sonen flyttade fotpallen och då stöp hon i backen innan jag hann reagera.
    Hon blev ledsen och fick ett rött märke men det blev inget blåmärke eller så. Hon slutade gråta nästan med en gång jag tog upp henne. Hon blev mest rädd, tror jag.

  • snillis

    Det kan också bero på att hon inte är så rörlig än.........de allra flesta föräldrar gör vad som står i deras makt för att olyckor inte skall inträffa - ändå gör det det - varje dag......

    Vill inte säga vänta bara men............


    Annaaa86 skrev 2008-03-14 08:45:30 följande:
    Min dotter (6 mån) har aldrig trillat i golvet. Kan bero på att jag är extremt försiktig då en utav mina värsta mardrömar är just att hon ska ramla ner och slå sig eller att jag ska tappa henne/ramla med henne i famnen.
Svar på tråden Har något av dina barn trillat ner från soffan/föräldrasängen/annat motsvarande?