• Anonym (som vet)
    Äldre 13 Jun 01:53
    85463 visningar
    18 svar
    18
    85463

    Frågor om penissträng.

    Min gick också av för många år sedan vid samlag. Jag kan väl inte säga att det var oväntat. Strängen var så pass kort att det tog emot, och ollonet böjdes ner när jag drog i den. Ganska jobbigt, faktiskt.

    Hon var ganska vild och stötte ganska hårt mot mig. Plötsligt kände jag en skarp svidande smärta. Jag visste direkt vad det handlade om och drog väldigt försiktigt ut den medan jag höll handen under för att undvika att blöda ner sängen helt. Tjejen blev chockad av allt blodet men jag lyckades få henne att ge mig papper. Sen höll jag om min stackars blödande dolme medan jag försökte trösta henne. Blödandet minskade efter ett tag och hon sa att hon inte förstod hur jag kunde vara så kall och behärskad hehe...

    Det gjorde ganska ont och jag kunde inte ens tvätta av den pga smärtan. Så jag torkade så gott det gick med pappret och lät den sen vara en dag eller två.

    Nu efteråt kan jag bara säga det här... Den ser äntligen ut som den ska, och det känns jäkligt mycket bättre. Jag kan dra tillbaka förhuden helt utan att det sliter i ollonet. Något ärr blev det inte, faktiskt syns det inte att jag nånsin haft det här problemet. Strängen måste ha slitits av på precis rätt sätt. Eller så blir det alltid så, vad vet jag.

    Om du har kort sträng och är orolig för att den ska gå av... när det händer kan det blöda mycket. Det gör ont, men inte SÅ ont. Och när dolmen har läkt är den i bättre skick än innan.

    Så ta det lugnt. Det ordnar sig...

  • Anonym (som vet)
    Äldre 13 Jun 01:56
    #12

    Jag är säker på att det är ett enkelt ingrepp om du går till läkare. Förmodligen får du lokalbedövning så att det inte gör ont.

    Det är bara att lyfta luren och ringa. Gör det!

Svar på tråden Frågor om penissträng.