• Anonym (kärring7k)

    hjälp, jag har fått kärringsjukan, vad ska jag göra för att besegra hormoner/snuskryck med förnuftet?

    Ett gäng kvinnor på jobbet sålde alla huset, skilde sig och fick ålderskris när de var kring 40. De började sola, springa på gym, klä sig som tonåringar, rumlar runt med 20åriga killar, parta järnet och hela kitet. Jag har alltid sagt att folk i min omgivning verkligen måste säga till mig på skarpen om jag skulle börja bete mig så patetiskt när jag närmar mig 40.
    Nu är jag 37 och mina barn är 15 och 17. Trivs med min man som jag träffade för bara 6 år sedan. Min man levde ut och dejtade runt innan vi möttes. Själv kände jag inget behov av några som helst äventyrligheter och visste i princip knappt att jag hade en kropp förrän jag mötte min man. Kan känna mig underlägsen honom ibland när det gäller erfarenheter och beundrarskaror.
    Mycket har hänt på det senaste året. Jag har jobbet kvar men har börjat plugga också och träffar mycket nytt folk.
    På min kurs har jag råkat hamna i samma studiegrupp som en kille som är sååå snygg (typ Rudolf Nureyev i modern tappning). Normalt skulle jag inte lägga märke till det. Men nu har jag kommit på mig själv med att rodna och få hjärtklappning när han tittar på mig, har börjat fixa mig de morgnar jag ska in till skolan, gått ner i vikt och drömmer om honom på nätterna. Herregud, han är bara 21, bara 4 år äldre än mitt äldsta barn och kan omöjligt tillföra något i mitt liv! Vi pratar mycket. Han är rätt smart för sin ålder men också sådär osäker och ytlig som hör hans ålder till. Hans oförstörda, unga synsätt verkar liksom så romantiskt jämfört med min mans mer slappa/uppgivna.
    Ja, ni hör.
    Jag har inga intentioner att bedra eller lämna min man. Men plötsligt är jag invaderad av helt otänkbara, omoraliska tankar och känslor som både berusar och äcklar mig.
    Snälla någon, säg att det här är en fas man går igenom. Ett kroppsligt, hormonellt fenomen bara. De sista ryckningarna i kroppen innan liket kallnar. Inte en plötsligt utbrott av sjuk pedofili som måste levas ut, till min och mina barns skam, orsaka skilsmässa och förfall?
    Hjälp! Jag har blivit en snusktant!

  • Svar på tråden hjälp, jag har fått kärringsjukan, vad ska jag göra för att besegra hormoner/snuskryck med förnuftet?
  • Anonym

    Det är väl ändå härligt att veta att man kan känna så, att man inte torkar och vissnar vid en viss ålder . Men som tidigare inlägg: det är bara en fas. Du skulle nog upptäcka att ni har extremt lite gemensamt om du träffade 21-åringen på tu man hand. Du får ta ut dina nyfunna lustar på din man, det skulle han garanterat uppskatta. Sen vad du fantiserar om under akten är ju inte hans problem, hihi.

  • Anonym (kärring7k)

    Nävisst, jag och 21åringen har inget gemensamt. Han är osäker på sig själv. Han har varken hunnit skaffa gubbmage eller översittarfasoner än. Det att vi inte har nåt gemensamt är rätt lockande. Det är ju inte pratet som jag (eller snarare min kropp) är ute efter med 21åringen, om jag säger så. Med honom är det bara skamlöst sex som flimrar förbi. Har inga som helst visioner om livet (eller ens stunden) efteråt tillsammans med honom.
    Om det fanns någon kvinnlig motsvarighet till gubbsnusk i media kanske inte min revolt mot "fina-flickan-syndromet" skulle kännas lika skamligt och abnormt.Tänk om det var lika vanligt med gamla tanter och unga killar som det är med gamla gubbar och unga tjejer i erotiken/porren t.ex....

  • Anonym

    Min man har gubbmage och är inte speciellt sexig. Visst kan man drömma om en ung, vacker kropp ibland....suck

  • ArneAnka
    Anonym skrev 2008-04-07 00:47:03 följande:
    Min man har gubbmage och är inte speciellt sexig. Visst kan man drömma om en ung, vacker kropp ibland....suck
    Precis! Jag brukar också titta och snuskigt drömma om unga, vackra kroppar... alltså 18-21-åriga tjejer med fasta bröst och rumpa utan celluliter. Det är annat än att se min feta kossa dra i sig en familjechipspåse själv medan hon ser på Sex and the City och alla andra skitprogram på TV. *suck*
  • Anonym (kärring7k)
    Svar på #5
    Jojo, men som man har du fantasieggare överallt i media. Och en fet, gammal gubbe har nog lättare att skaffa ung, snygg älskarinna än en kvinna har efter 30 och barn.
  • miagräddnos
    ArneAnka skrev 2008-04-07 00:54:15 följande:
    Precis! Jag brukar också titta och snuskigt drömma om unga, vackra kroppar... alltså 18-21-åriga tjejer med fasta bröst och rumpa utan celluliter. Det är annat än att se min feta kossa dra i sig en familjechipspåse själv medan hon ser på Sex and the City och alla andra skitprogram på TV. *suck*
    Ha ha ha, det lät så kul med chipspåsen. Men det är väl egentligen lite trist när man låter sig förfalla bara för att man har barn och make (eller fru). För både sin egen skull och mannens (eller frugans) skull borde man åtminstone försöka liiite.
  • Anonym (kärring7k)

    Finns det nån kvinna härinne som haft en yngre älskare och kan berätta lite om det. Vad fick det för konsekvenser? Var det värt det? Var det lika härligt som i fantasien? Utvecklades det? Eller gick det över direkt? Blev allt normalt sen igen?

  • Anonym

    Har haft on-nights med en 10 år yngre kille. Jag var 33 och han 23. Han var vältränad och påhittig i sängen, men tyvärr så kände jag mig lite patetisk efteråt. Varför? Ingen aning.

  • Anonym (kärring7k)

    Patetisk efteråt. Ja, det är väl det där syndromet av fin flicka som man vuxit upp i, som typ tvångströja...
    Eller var det nåt annat? Hur gick det sedan? Fick det några konsekvenser, sågs ni igen, fick någon veta, är du glad åt minnet idag?

Svar på tråden hjälp, jag har fått kärringsjukan, vad ska jag göra för att besegra hormoner/snuskryck med förnuftet?