Inlägg från: Anna Paulita |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Fick sparken...på TELEFON!!!!

    Usch då, det var verkligen dålig stil. Man bryter inte en provanställning över telefon. Den arbetsgivaren bör verkligen skämmas!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Och så är det så klart trisst att du inte fick fortsätta där. Men jag tycker det det låter lite skumt, att efter två månader redan avbryta din anställning för du inte kommit in i gruppen. Det kan ju ta tid. Det bör man som arbetsgivare veta.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Vart fick jag två månader från?? Jag är förvirrad. Blandade ihop det med två veckor tror jag...

  • Anonym (Kaffedraken)
    JAG är BÄST skrev 2008-04-10 09:15:18 följande:
    Sparken?Hmm TS det var en provanställning. Som en annan sa så är det JUST en provanställning. Det var ju inget fast jobb du hade så någon "spark" kan du inte ha fått,,,,,, eller hur
    Men det är ju ett uttryck, eller hur?
  • Anonym (Kaffedraken)
    Fidelis ad urnam skrev 2008-04-10 10:52:52 följande:
    Provanställning är just en provanställning, fast tjänst blir det inte förrän efter provanställningen är klar och det har övergått till fast.
    Ja, jag vet det. Men det var ett uttryck för TS, att få sparken. Vad spelar det egentligen för roll hur det ser ut tekniskt?? Hon har ju blivit av med jobbet. Vill hon kalla det att få sparken så är det väl okej. Tycker det är onödigt att märka ord.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anemia skrev 2008-04-10 11:00:19 följande:
    om du inte har kommit in i gruppen är det inte bara ditt fel, utan de andras, och dessutom chefens jobb! Det är ju han som har ansvar för att det fungerar på arbetsplatsen för 17!Sen är jag mkt tveksam till att man inte får fortsätta en anställning av den anledningen fakiskt.. tycker det låter väldigt skumt...jag tycker att du ska kontakta faket faktiskt.
    Jaghåller med om att det är chefens jobb också, han borde för övrigt ha vetat om det innan. Och då gjort ngt för att hjälpa TS tycker jag.

    Men en provanställning kan avslutas i princip hur som helst. TS har inga rättigheter alls i frågan.
Svar på tråden Fick sparken...på TELEFON!!!!