• Äldre 11 Apr 18:20
    58881 visningar
    440 svar
    440
    58881

    Ikea Kök

    Vi har ett kök från ikea och vi har inte ångrat det. Min sambo har öven byggt upp kök från ikea i mina föräldrars fastighet.
    Det roliga är att det är samma leverantörer på stommarna från ikea som marbodal så de e ingen skit som många säger!

    Vi själva har tidaholm medans köken som min sambo byggt i fastigheten är ståt, skitsnyggt om du vill ha den lantliga stilen, dom valde en grå bänkskiva. Dock inte blandare och ho ifrån ikea, bänkskivan köpte vi från k-rauta, dels för att den e väldigt mkt dyrare att måttbeställa på ikea och att det ofta är lååång leveranstid. Vi har oxå bekanta som måttbeställt bänkskivor i trä som slagit sig under transporten så att dom bågnat och inte fått något tillbaka för trä är ju trä och rör sig så vi valde att åka ut till k-rauta så såga dom den efter våra mått och så såg vi hur den såg ut sen var det ju upp till oss att förvara den bra så att inget hände.

    Lycka till!

  • Äldre 12 Apr 09:30
    #17

    Jag skulle oxå vilja rekommendera en diskho från något annat ställe. Vår diskho är från ikea å e som någon innan sa svår att polera och få fin. Vi tog blandare från k-rauta just för att när vi fått hela köket så saknades blandaren och var tillfälligt slut i sortimentet och då tjura vi till lite och valde att ta bort den å köpa en annan.

  • Äldre 12 Apr 10:19
    #21

    jag tycker k-rauta och bauhaus har fina blandare till hyggliga priser. Vi köpte vår på k-rauta.

  • Äldre 12 Apr 22:49
    #69
    Vårt ikea kökVårt ikea kökVårt ikea kök

    Det var bra att fota köket för då såg jag våra vitvaror i ett annat ljus och såg hur skitiga dom va, usch!
  • Äldre 12 Apr 22:54
    #70

    kan tillägga att vårt kök kostade 36000 kr från ikea, ej blandare, inga vitvaror, ej bänkskivor.

    Kan oxå tillägga att vi har kolfilterfläkt.

  • Äldre 13 Apr 21:44
    #90
    Lindisen81 skrev 2008-04-13 07:36:57 följande:
    va fint!!! men hur är det med rund ho? är det "jobbigt" har fått för mig det.....
    Jag trodde oxå det i början men det har gått bra. Det som har varit lite men ytterst lite krångligt att diska är plåtar till ugnen men vinklar man dom rätt så går de bra. Har fått in snitsen på det nu .

    Det funkar för mig som annars bara ställer saker i hon och skjuter upp det till senare, nu måste det diskas direkt eftersom det inte får plats så mkt med saker.
  • Äldre 14 Apr 09:15
    kiron skrev 2008-04-13 23:05:37 följande:
    SNYGGT kök!Spanar själv på de luckorna!Sambon är däremot skeptisk till ikea. Men jag tycker det är SÅ dyrt. Man får så mkt mera på ikkea jämfört med andra. Men hur är kvalitén?
    Tack tack, jag älskar verkligen vårt kök.
    Vi kollade runt på kök på andra ställen och trots att jag känner ägaren på noblessa som erbjöd oss 20 % så skulle det inte ha blivit billigare. Alla snickare som jag känner säger att det absolut inte är någon sämre kvalite på ikeas kök.
    Vi gjorde en miss med vår kyl, beställde den högre varianten så överskåpet fick inte plats riktigt så vi gjorde en fuling och sågade i väggskåpets stomme så att det skulle få plats, efteråt blev vi lite osäkra eftersom vi skulle bli tvugna att kapa i nederkant på luckan. Tänkte att det kanske bara var spånskiva emellan eken, just eftersom de e så billigt, å de skulle ju inte va så snyggt men vi chansa å de va de inte, så de e ek rakt igenom.
Svar på tråden Ikea Kök