Inlägg från: Matilda07 och Moa08 |Visa alla inlägg
  • Matilda07 och Moa08

    Ikea Kök

    Åh en tråd för mig!!
    Vi ska änatligen förnya vårt gamla 60-tals kök till sommaren,vill ha lite lantlig gammaldagsstil så att det går ihop med resten av huset. Har bestämt oss för Ståt luckor och bänkskivor i mörk valnöt.

    Någon som vet hur långe leveranstiden är på ett IKEA kök???
    Vi tänkte börja ta tag i beställningen i slutet på April. Vill gärna börja renoveringen i början av Juni..

  • Matilda07 och Moa08

    Nu i helg ska vi ta tag i vår köksplanering på allvar! Min sambon har varit bortrest i princip hela april så vi har knappt hunnit prata med varann och än mindre planera kök...men nu!
    Känner mig så vilsen över VART man ska börja bara! HUR ska vi komma ihåg allt med täcklister tex...kommer väl att glömma att man ska välja handtag till skåpluckorna också hihi..

  • Matilda07 och Moa08

    Innerjoin: Aha! Vad bra!! Är så skraj att man ska glömma hälften annars!
    Vi är igång och planerar här hemma nu..vill ha lite lantlig gammeldags stil på vårt kök då vi bor i ett ganska gammalt litet hus. Det blir Ståt luckor men bänkskivorna har vi inte bestämt oss för än,,valet står mellan mörk valnöt, valnöt eller ek...hmm, tål att tänkas på!

    Jag undrar också om man måste "Boka en tid" eller om det bara är att åka in till närmaste varuhus...vi har nästan 20 mil till vårt närmaste (Haparanda)

    Nu ska jag kika in på alla köken här i tråden!

  • Matilda07 och Moa08

    Aah blir så less!! Vi hade mätt upp vårt kök lagt in det i Ikeas köksplaneringsprogram, valt ut skåp, spis, kylskåp, ja allt var i princip klart! Skulle göra en sista koll ikgår och gå igenom alla små detaljer bara, men gissa vad! Då har vi råkat radera programmet när vi haft strul med våran dator så nu är allting borta! Måste alltså börja om helt från början med att mäta om allting idag..Typiskt!!!!

    Vet iaf att vi ska ha ståt luckort och valnötsbänkskivor...vill också ha lite gammeldags lantlig känsla!

  • Matilda07 och Moa08

    Jippie! Nu är allting beställt och klart! Om en vecka kommer vårat nya kök Just nu är det allmänt kaos här hemma för vi har passat på att slipa och lacka om köks- +hallgolvet innan nya köket anländer, samt måla dörrkarmar och fönsterkarmar samt fyra skåp från gamla köket som vi ska ha kvar....Nu läängtar jag bara tills allt är på plats! Tapeter och kakel står i garaget och väntar

Svar på tråden Ikea Kök