Inlägg från: Anders 386 |Visa alla inlägg
  • Anders 386

    Slapp eller trång fitta ?

    Min partner ganska slapp. Och jag ganska "liten". Men det är bara bra - nu kan  jag veva på en stund utan att jag kommer direkt. Cool

  • Anders 386
    Anonym (snark) skrev 2013-04-23 15:49:54 följande:
    Jag föredrar tajt och alla killar som skriver att de inte gör det ljuger Flört
    Visst är det trevligare med tight mus - men det viktigaste är ju vem den tillhör - precis som med kukstorleken. Känns inte speciellt prioriterat när man väljer partner. (Men kan ev. bli problem om det går till extrema ytterligheter.)
     
  • Anders 386
    ruuu skrev 2013-05-21 15:22:02 följande:
    Min kille tycker att jag är för tight Rynkar på näsan Och han tycker det är äckligt att jag är våt jämt och att jag är "så våt jämt och aldelens för tight!" 

     
    He he det var ju inte så bussigt...  När det gäller sexet är det väl bättre att framföra dom bra sakerna och hålla inne med dom negativa.Oskyldig  Men iofs låter väl våt och tight mer positivt än negativt? Glad  Motsatsen är väl torr o slapp, det skulle nog vara värre.
  • Anders 386
    ruuu skrev 2013-05-21 16:01:43 följande:
    Ja jag har frågat honom om  han vill ha en slapp tjej som inte är våt och han kan inte riktigt förklara sig.. Men han har sagt att "En slapp tjej kan man ju knulla hur länge som helst, med dig så kommer man ju nästan direkt!", jag tror han får lite prestationsångest föratt han kommer snabbt.. Sen säger han "Ja men du är ju så söt så man kan inte hålla sig"
    Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag kan ju inte göra mig slappare? Och att jag är kåt jämt kan jag inte rå för(får typ byta trosor flera gånger per dag) 
    Det låter mera som han ger dig beröm egentligen - men på ett lite kantigt sätt. Han önskar nog för din skull att han kunde hålla på lite längre. Sug åt dig av berömmet.Glad 
Svar på tråden Slapp eller trång fitta ?