• Samaste

    Vasa - Kristinestad 9

    Lindilididda - jo, vi har nog setts både i huset och på Indiska en gång :) Jag skrev i din dagbok. Ses i höst då! Fast då hoppar jag över från barnredaktionen till fakta, men är i samma landskap ändå. Personalen har minskat drastiskt så alla ryms i samma matbord nu för tiden.

  • Samaste

    Devania - RK bord i början på juli!!! Jag hade tänkt rensa nu också men trodde inte man sku måsta vänta så länge... suck. Lagret är FULLT av mommos gamla grejor och jag sku måsta tömma huset på en massa extra skräp som ligger omkring. Vårt hus är till salu nu så det borde liksom lite stajlas. Nån här som vill köpa ett bra hus för jättemycket pengar ;) ??

    Mia - vet inte så mycket om dig men grattis till jobbet i alla fall. Viktigt att trivas på jobbet - tråkigt att öda sin tid på sånt man inte trivs med.

    Idag har jag fått corison i ett finger och guld i en större muskel så jag känner mig gammal och rostig. Ska i alla fall städa... igen. Det första jag måste göra varje gång jag kommer hem från jobbet och gubben och dottern varit i farten.

  • Samaste

    MissG och iolanthe - man kan ha tur! Vi hittade drömstället och fick det för ett riktigt bra pris så jag kan knappt tro det är sant. Ge skambud bara - ibland kan det nappa! Men inget skambud på vårt hus än tack :) Om det inte är sålt om några månader blir dock drömmen en mardröm så alla bud är bättre än inga bud.

    lilja76-låter mycket trevligt!

  • Samaste

    Paris - nej tyvärr, bor inte i Koskö... men det är nog så att läget är viktigast. Vi bodde förr på ett ställe där vi båda trivdes bra - sedan flyttade vi bort och jag har längtat tillbaks sen dess. Så hur fint hus man än har hjälper det inte om man har sitt liv nån annanstans, så att säga. Känns det rätt så känns det rätt helt enkelt!

  • Samaste

    Strutin - nej, inte Hankmo, fast det är fint där också. Men jag är van att bo i stan och vi ska flytta till Brändö. Bor nu i Korsnäståget.

    Sandviksvillan är ju bra!

    Om försäkring... ve och fasa men vi har ingen än! Har lämnat över det på min äkta hälft men ännu har inget hänt. Har ni råd om vem som har bäst försäkring? Än så länge har vi haft tur, inget värre än en öroniflammation. Peppar peppar.

  • Samaste

    Tack alla för försäkringstipsen!

    Strutin - jasså bud redan - hoppas ni får det då! Lycka till!

    iolanthe - DET var billigt! Vi har de senaste gångerna rest geonom att kolla billigflyg via ebookers och billighotell på hotels.com. Lite jobbigare blir det då ingen buss med guide står och möter en, men oftast blir det mycket billigare. Vi betalade ca 800 euro för hela familjen en vecka med flyg, hotell och eget kök i Spanien i april och det är inte 440, men ganska bra :)

  • Samaste

    Miss G-vad tråkigt med krångel! Har själv en HP som funkar bra, men patronerna kostar kring 40 euro. Finns dock refill för 5-10 euro där inne i gränden bakom Lady Line ungefär.

    merix - jag använde alla sorters bokstäver - dels chipboard med färdigt lim eller så limmar jag själv (glue dots är jättebra att använda då, håller bättre än papperslim i alla fall), klistermärken eller egenhändigt gjorda.

    Restless legs låter bekant och då har jag aldrig ens varit gravid! Undrar vad det beror på då... hormoner eller vet ni?

  • Samaste

    Oj vad intressant om restless legs! Jag visste inte att det fanns en diagnos ens. Jag är inte 100 på att det är det jag har haft, men ibland kan jag inte sova för att det "kryper" i benen och man skulle vilja ut och springa så fort man kan. Jag läste just att vissa sjukdomar kan trigga det och jag har reuma. Dessutom var det som värst en vecka en sommar då jag åt nästan bara havregrynsgröt pga ont i magen, så kanske det var ordentlig järn- och magnesiumbrist. Jag har inte vetat att det är ett vanligt problem så tack för det

    ESC kan man ju inte låta bli att titta på hur det än låter... Jag tycker Sveriges låt låter likadan som alla deras andra schlager dunka-dunka genom tiderna. Vissa länder har så fåniga texter att man dör (if you wanna have some fun don't run... eller hasta la vista baby - i'm gonna miss you maybe) och Finland tror jag inte på, men tycker inte den är helt fy skam jämfört med många andra. Norges är helt vacker tycker jag, Ukraina har ett bra framträdande och dansken sjöng i alla fall rent.

    iolanthe - jag väntar också på svenskarnas förklaring när Perrelli inte vinner. Det hör till det roligaste i tävlingen. Ifjol var det väl Yles fel att inte the Ark vann

  • Samaste

    Schweiz lär ha stulit sin låt lite grann, men det har inte pratats så myckey om det tydligen. Kolla här:

  • Samaste

    escorpito - har du kanske volymknappen längst ner till höger på mute? Vissa datorer här på jobbet får man inget ljud från heller, vet inte alltid varför.

    Jo, det härmas mycket i ESC. Håxa mitt i allt att början på Portugals refräng ju låter precis som Christina Aguileras "I'm sorry for... blaming you" osv. Fast en ganska så mycket sämre version Alla låtar är väl inspirerade av nån/några andra låtar, men ibland är det lite väl tydligt.

    MissG-kan vem som helst fara till den där lammfarmen? Enya har blivit så djurintresserad så det kunde vara skoj. Fast hon är mest intresserad av giraffer och apor så hon är kanske svår tillfredsställd...

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9