• Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9
  • Anonym (Kaffedraken)

    tandtrollet: visst e det en härlig men underlig känsla att handla babykläder? Hur mår du föresten?

  • Anonym (Kaffedraken)

    Lindex har mycket tightare byxor än många andra tycker jag. Vilket är bra för oss då ida är rätt smal. Men nu har vi börjat ha henne utan blöja när vi är inne, så nu trillar nästan alla byxor av.

    Och det går över förväntan att ha bort blöjan fast vi bara testat 4-5 dagar. Första dagarna sa hon till samtidigt som hon kissade, men nu säger hon till före. Problemet är bara att hon vägrar kissa i pottan eller toan, så det har blivit en del golvtorkande. Men igår sa hon pissa blöja, och då satte jag på henne en blöja och så tog hon av den igen när hon var klar . Visserligen blir ju blöjförbrukningen inte mindre då, men hon är ju så liten så jag tycker det är jättebra bara att hon kan säga då hon behöver. Ute har vi fortfarande blöjan på, men när det blir varmt och man kan gå ut i bara byxor eller shorts så lämnar jag nog bort den där också.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Bodysar använder vi inte så mycket längre nu när blöjan är borta. Men fördelen med ett litet barn är att man slipper problemet med att det inte finns storlekar, vi använder 80/86 ännu, fast 80:orna börjar bli lite små. Och byxor har vi också 80, 86 är alldeles för långa i benen ännu.

  • Anonym (Kaffedraken)

    annamanna: Jo tack, jag mår väl sådär. Börjar längta till förlossningen Sover så jättedåligt och är konstant kissnödig. Är som en zombie idag känner mig så slut! Alltså hur kan man vara jäääätttetrött men ändå inte somna?! Skulle man råka somna är det bara för högst 45 min så måste jag kissa
    Men en kompis som hade det likadant sa att det var rent av lätt då bebisen kom - då sov hon mycket mera, fast det inte var mycket det heller!  
    Längtar jättemycket efter Plutten nu
    Hur går det för dig då? Hur har storebror tagit emot Vincent? 
    och ja, det är världens roligaste att köpa babykläder!!!
                 


    BF 23/6 2008
  • Anonym (Kaffedraken)

    tandrollet: Jag hade restless legs under mellan v 30-36 ungefär och jag kan säga så mycket att jag hellre skulle ha mått illa och spytt i 9 månader än att aldrig kunna sova. Här har vi också sovit bättre sen vi fick vår bebis :)

  • Anonym (Kaffedraken)

    Vet inte vad jag skall göra med flickan nu. Om hon sover 2 gånger per dag vaknar hon med en timmes mellanrum till ca 4 och sover till kanske 6. Sen om hon sover länge en gång på dan somnar hon runt 9 på kvällen och vaknar så 4 och somnar inte om. Orkar snart inte mera!!
    Borde sova nu medans hon sover men kan inte. Just typiskt. Annars gjorde jag en lo i går. Det gick ganska bra fast killen hängde över mig hela tiden. Men det är inte så fint som Miss G eller ni andra som scrappar dagligen. Skall till en hobbybutik i dag och se om det finns lite mera scrapp saker som jag vill använda. En sak som jag undrar är om ni använder bokstäver med lim på när ni skriver något på lo??

    Nu skall jag i duchen och sen tvätta lite. Har haft så lite i tvättkorgen på sistone.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Nån som känner till nåt ställe där de reparerar printrar? Min Canonskrivare verkar ha gett upp nu Sååå typiskt då jag äntligen skulle ha tid att scrappa lite. Tänkte printa ut lite text till min sida, men nu har jag suttit och läst printerns manual i en halv timme. Och ändå får jag den inte att funka! Undrar om det ens löns att reparera eller ska man bara kasta och köpa ny? Har ju verkligen inte råd med några stora utgifter nu!

  • Anonym (Kaffedraken)

    MissGoldie, beror ju förstås på vad som gått sönder men tyvärr brukar det ofta vara så att det inte löns att reparera skrivare... speciellt bläckstråleprintrar är så pass billiga att köpa idag så det blir bra mycket dyrare att skicka dem på reparation... Hur uppför den sig då??

  • Anonym (Kaffedraken)

    här köper vi mäst lindex kläder just för att deras storlek e lite mindre....köper ja ett par byxor därifrån åt anton i stl 74 som han har nu så e dom passliga runt magen köper ja likadan från t.e hm så e dom alldeles för stora runt magen på han....
    men å har vi ju en liten kille å...


    Lycklig Mamma till Anton
Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9