• Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9
  • tandrollet

    Lindilidadda: Många gånger har man funderat vad en scripta gör då eftertexten rullat på tv:n Kul att få veta, är säkert urcoolt och roligt att jobba som det!!! Man måste säkert vara en hejare på att organisera och ha ett bra minne!


    BF 23/6 2008
  • Lindilididda

    tandrollet: jo, allt detdär ska man vara bra på!!

    Det som är rätt skumt är att jag är ganska "råddig" med tex. papper privat, men alla scriptans papper och göra är jag mer organiserad med!! Hur nu det går ihop!!

    Och bra minne sköts av en massa anteckningar!!

  • Strutin

    Grattis Lindilididda!! Va kul!!! Du tala ju om de en gång....att de e kul!! ;)

    annamanna: Jaa...iss int säg nå namn...men on har Låångt mörkt hår...tycker om att fotografera...jobbar måånga år på Minimani! ;) Har en Pytteliten voffe...som hon "delar" med sin mor!! Vet du??

    Jisses vilken katastrofal natt vi har havi...liiten river i hår å slår...aggresivt...int gullit alls..ja va SÅ arg...ja fattar int va an har för fel...bara ålar å sparkar å håller åpå!!!

  • escorpito

    Grattis till jobbet, Lindilididda! Låter ju jättespännande !

    Flera här som har jobbat eller har bekanta som jobbar/jobbat på Minimani, det har jag också gjort ! Fast det börjar bli evigheter sen nu... Jobbade där mellan december -00 till september -03. Så hon som du, Strutin, skriver om vet jag nog vem är . Hon började där då jag jobbat där en tid. Men du har antagligen jobbat där sedan jag slutade..?

    Här flyter dagarna på, kan inte fatta att vår lillkille blir 8 mån på fredag!! Han är ganska gnällig nu; har sin 7:e tand(!!) på kommande och börjar bli frustrerad över att inte kunna förflytta sig. Han har ju suttit utan stöd sedan 5 1/2 mån och vi FÖRSÖKER ha honom på mage, men han blir bara såååå arg!! En liten stund går det, men int vill jag ju ha honom på mage då han vrålar heller... Ganska sköna morgnar har vi nu sedan han kom på att man kan somna om bara man får en mjölkflaska där sex-tiden , så nu vaknar vi runt 07.30, betydligt bättre än kl 06..

    Nää nu börjar det vara dags för dagens andra kaffemugg och dagens dos av Glamour .

  • Devania

    Nu har jag varit till röda korsets loppis och bokat bord! Så nu ska det börja rensas i skåpen :) Fick bord i början av juli.

  • Strutin

    escorpito: Jaa...du vet vem min mamma e då!! ;) Blond långt hår...lite allt i allo...en turo va on kassaförman...men on sluta då e va så myki gnäll! ;) Ja har jobba där i många omgångar...men mest i kassa!! Kanske ja vet vem du e...
    Ja börja 2002...tror ja...2004-2005 va ja i ett sträck...

  • escorpito

    Strutin, visst vet jag vem din mamma är då!! Tänk vad världen är liten.. ! Jag kommer nog ihåg dig lite också, men int känner jag alls igen dig på fotot i ditt galleri.. Men det börjar ju bli några år sedan vi jobbade tillsammans. Jag jobba både i kassan och i infon och på den tiden hade jag också långt blont hår ...om jag inte kommer ihåg fel... Jag förstår att din mamma inte orkade vara kassaförman; det sku int jag ha velat vara heller. Hon var alldeles för snäll och försökte tillgodose allas behov och vi bara gnällde å på om när vi ville och inte ville jobba... . Kommer aldrig att glömma då hon köpte en bakelse till mig för att jag inte gick på sjukledigt då min arm var överansträngd inför en villaavslutning. Tala om att uppskatta personalen ! Det är ju annars inte så vanligt på Minimani...

  • Strutin

    escorpito: Jaa...hon e så snäll min mamma!! Hahaha...andra bullar hemma...men joo...on e alldeles för snäll i arbetslivet...de va väl de som to "knäcken" på henne...tur att on kom sej därifrån!! Men nu kommer ja int alls ihåg vem du sko kona va...måst funder en stund!!

  • Karina 80

    Hej på er tjejer!

    Njuter av min lediga dag idag!! Syrrans kille fyller 1år idag, så vi var dit några timmar på förmiddagen med en present. Det blir kalas i helgen, men då jag ändå var ledig så stack vi oss in en stund.

    GRATTIS till jobbet Lindilididda!!! Låter som ett flexibelt och intressant jobb!!

    Ikväll ska vi ha vårfest i Mulleskogen på dagis!! Imorgon har vi vårfets på andra dagiset, vi ska ha vernissage på biblioteket. Så ni Vöråbor som har lust och tid kan ju fara till bibban och se på barnens konstverk. Vi kommer att ha utställning fr.o.m. imorgon och 1v. framåt.

    Men nu ska jag gå och sätta igång en tvättmaskin och sedan koka mej en kopp kaffe!

    Ha det bra!

  • Mia Louise

    hej hopp allihopa!

    Här har jag inte skrivit på jättelänge men är nog och läser mellan varven lite grann!

    Grattis till alla nya bebisar, jobb osv.

    Jag har haft massor på sistone och mycket nyheter... Vi har äntligen fått vår radhuslägenhet såld, som många av er har varit i..

    Plus att jag har fått nytt jobb.. Så nu slutar jag på Minimani efter 8 år!

    JIPPIIII!

    Strutin: det är bra att din mamma slapp härifrån, hon var alldeles för snäll för att jobba här. Jag är sååå innerligt glad att få fara härifrån jag med

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9