• Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9
  • iolanthe

    Alltså 442 euro är ju hutlöst dyrt, med såna avgifter är det ju knappt lönt att jobba. Jag vet ju inte vad vi kommer att få för avgift ännu, men ida ska ju bara vara 3 dar i veckan och med tanke på att jag jobbar 50% så blir ju inkomsten inte så stor så jag tror inte vi kommer upp i maxtaxa.

  • iolanthe

    ms17,

    Sökte på nätet och tyckte dom hade jättefina mattor, jag vill också ha en . Finns det nån som säljer dom här eller beställde du via nätet? Tyvärr var dom ju inte så värst billiga, så gubben får väl slag snart. Hittills har vi ju köpt nytt köksbord, utemöbler, nya gardiner, nya sängöverkast till två sängar, matta till vardagsrummet och så har jag sett ut en till sovrummet också. Och så vill jag ha en skänk till köket, men den har jag lovat vänta med några månader, han tror säkert jag ska komma av mig då. Så börjar jag tala om nån dyr matta till köket också får han till dåndimpen . Och så skulle jag vilja ha nya soffor också, men det lär inte bli av.

  • iolanthe

    Fast det mesta har jag handlat på hemtex, så gardinerna jag köpte idag till sovrummet kostade 7,45, så det kunde ju vara värre .

  • iolanthe

    Bara jag som fortfarande är vaken märker jag . Men jag borde verkligen gå och sova istället. Ida somnade redan 21.30 idag, så det betyder ju att hon vaknar tidigare imorgon också.

  • ms17

    iolanthe, de finns vid Säde i Brändö så dra dit F bara Den kostade 155 spänn och då var den tre meter... låter kanske dyrt men den är absolut värt det... jätteskön att gå på och ligger stadigt där jag lagt den (förutom då Oskar undersöker den förstås). Dessutom var den med bollar ett bra köp... Sofia älskar att hoppa på dem Ni kan ju komma ut en sväng om du vill se den live

  • merix

    Nu är äntligen kalaset färdigt. Har plockat bort och lagat lite mat åt barnen. Hade inte lust att laga någon invecklad mat så det blev spaghetti med mårasåsin.
    Nu borde jag göra gröt åt lillan och sen flaskan och i säng. Har inte riktigt orken just nu att stå upp och göra det men en minut till så.

    I morgon får vi tältvagnen och då åker vi bort. Vet inte vart eller när vi kommer oss i väg. Skall till jobbet för att printa ut lite blad och sen till personalavdelningen för att få pappren rätt ifylld för mammaledigheten. Måste ochså fråga om mina sjukdagar.

  • annamanna

    merix: stort grattis på bröllopsdagen,och hälsa maken från oss!

    Ikväll var det vår tur att åka till akuten med William Han fick så himla tungt att andas så han å jag for in,han fick efedrin som vidgade luftvägarna, det blev genast lite bättre. Han har krupphostan nu

  • annamanna

    få se bara om vi inte får åka fler gånger inatt.. nå, tur är ju att det bara handlar om 5 km,men jobbigt för honom om vi måste åka.
    Han å pappa ligger å brer ut sig som bäst i vår säng nu, och han verkar må rätt bra iaf trots att det väser då han andas.Han orkade skratta då jag tittade till dom.
    Jag kommer inte att sova nåt inatt,det är jag rätt säker på. Så nu kan jag inte lägga mig,vill vara beredd på att åka ifall om
    Hoppas inte lilleman får samma sak, för det är ju ett virus.

  • Lill Stina

    annamanna: hoppas det reder sig för killen! Själv måste jag hålla mig vaken, e på jobb. Trött som in i baljan. Damen sov inte sina 2 h sömn på dagen som jag hde hoppats på. Men fick vila 1 h på kvällen men va hjälpte mig. För jag måste va vaken enda tills hon går å lägger sig i mon på dagen ca kl 12. Å då hoppas ja att hon sover sina 2h å lite till.
    Men lycka till me sjuklingen ! kram

  • annamanna

    lillstina: ojoj,hur orkar du?
    Jag brukar vara trött dom dagarna när varken lillen eller william har sovit ordentligt natten före,för då skiter sig dagssömnen för båda oxå.. uscha.. men nu ska jag hålla tummarna för att det går bra inatt ändå,för han har inte hostat på en stund nu! Och lille Vincent sussar gott i EGEN säng,halleluja!!

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9