• Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9
  • Strutin

    Mia från FIN: E va no bra...on e myki gladare mamma nu! Å grattis ti nya jobbet...hoppas du kommer att trivas...å bra att du slapp från Minimani! E ju int alls samma där som de va på gamla sidan...ja e glad att varken jag eller mamma jobbar där!

    Jag å Aaron ska ti Aarons fammo å faffa...ja orkar int sitt hemma å int gör nåå...å då Aaron bara gnäller...så ere enklare att va borta så får vi båda tänk på annat!!

  • Catsy

    Grattis till det nya jobbet, Mia! Vad ska du jobba med? Byter du bransch riktigt?

    Kikade på vår nya medlemslista. Inte många på bf-listan.... Undrar när det ska börja komma några avslöjanden?!?

  • aina xenia

    Grattis Mia till nya jobbet.
    Ida ha vi vari på 11 mån koll o nu väger J 10245g o ji 75 cm, hadd växt 2,5 cm på in måna, sköönt för e ha vari lite dålit me växase bara vikten som ha gaiji upp (nu va e bara 400g), men int ha di klaga naa ha bara påpeka lite.
    För in stånd sedan for Sotarmurre jaan, o ni sku ha hörd an he va ojoj hit o ojoj dit o så va e varmt o så hadd an na magknip.
    Men ja förstar no att an vill jär ett bra jobb fall om e sku händ na.
    Nästa ggn får no gubben va hem.

  • merix

    Grattis till de nyja jobben!!

    Jag har alltid drömt om att pröva jobba som en scripta men det får nog vänta några år före jag prövar det nu.
    Just nu är jag ganska nöjd med mitt nuvarande jobb.

    Tänkte pröva scrappa lite i dag. Har plockat bort allt som har varit på vårt matsalsbord nu äntligen och så har jag städat färdigt denna veckan. Om jag får lite frid och ro senare när jag har hämtat killen skall jag sätta mig och bli lite kreativ. Kanske sätter jag senare in någon bild av mina alster, om jag blir nöjd.

    FL har inte fungerat bra de senaste dagarna. Har haft problem att komma in och i bland kommer det bara en vit sida upp. Hoppas de har fixat det nu.

    Nu skall vi äta lite lunch och sen hämta killen. Har ledigt i dag så jag skall njuta lite i kväll. Sista avsnitet av Americas Next Topmodel och sen How to look good naked. Min favorit kväll.

  • iolanthe

    Mia, vad roligt att ni fått radhuset sålt, så slipper ni det bekymret. Hoppas ni fick riktigt bra betalt också

    Merix, alltid kul när man har nåt bra på tv att se framemot, jag tycker det är så skönt att få se på tv en stund innan läggdags.

    Just nu har jag desperate housewifes på måndagar, las vegas på tisdagar och bondi rescue på torsdagar. Väntar bara på att dirt ska fortsätta på onsdagar så är alla vardagar räddade. Det enda tråkiga är ju att tv-bolagen ger med en hand och tar med den andra, dvs. när ett program börjar tar nåt annat sommar-, vinter eller juluppehåll eller nåt annat trist.

  • Samaste

    Devania - RK bord i början på juli!!! Jag hade tänkt rensa nu också men trodde inte man sku måsta vänta så länge... suck. Lagret är FULLT av mommos gamla grejor och jag sku måsta tömma huset på en massa extra skräp som ligger omkring. Vårt hus är till salu nu så det borde liksom lite stajlas. Nån här som vill köpa ett bra hus för jättemycket pengar ;) ??

    Mia - vet inte så mycket om dig men grattis till jobbet i alla fall. Viktigt att trivas på jobbet - tråkigt att öda sin tid på sånt man inte trivs med.

    Idag har jag fått corison i ett finger och guld i en större muskel så jag känner mig gammal och rostig. Ska i alla fall städa... igen. Det första jag måste göra varje gång jag kommer hem från jobbet och gubben och dottern varit i farten.

  • Devania

    Samaste: ja jag vet :/ Visste nästan att man skulle hamna vänta så länge.. Hade ju velat slippa lite grejer innan flytten, men det blir att släpa med allt "skit" till nya stället nu iallafall...

    Angående parken imorn så kommer vi inte kunna komma till kl 14, men kanske till 15 :) Om nån e kvar där vill säga..? Men om d e fult väder som idag kommer vi nog inte alls.

  • mariem

    Finns ju det där nya loppiset också bakom K-rauta, jag var dit med Noel en kväll när Bengt var borta och vi hade tråkigt, där såg jag vid kassan att det fanns bord lediga genast eller iaf inom bara en kort tid. Det var helt OK vid det loppiset, såklart mindre än RK men jag hittade en stor duplopåse riktigt billigt och sen fanns det ett bord med NYA pojkkläder i Noels storlek eller lite större, så jag tömde nästan det bordet

    Lindilididda: grattis till nya jobbet! Mia, kul att ni fått sålt, och att du fått nytt jobb, hoppas du kommer att trivas!

  • Devania

    mariem: Vet du om det är lätt att få sålt där också? Jag menar om det brukar vara mycke folk där?

  • mariem

    devania: ingen aning faktiskt... när jag stod i kassan var det enframför mig som hade haft bord och hämtade ut sina pengar, hon fick typ 150? men jag vet ju inte hur länge hon haft bord eller hur mycket saker hon haft. Påsen med överblivna saker som hon tog med sig hem var iallfall bara en halv matkasse. Tja, inte hjälpte väl det där så mkt...

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9