• Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9
  • annamanna

    strutin:
    japp,vet exakt vem du menar nu! vi har jobbat ihop på CM oxå. hälsa henne så gott från mej!

  • annamanna

    idag har jag varit ute på stan med mina små pojkar, och det gick riktit bra! Men som tur var så hade jag svärmor oxå med, som en mjukstart! William var jätteduktig då vi var på café, och Vincent sov sig igenom det hela..

  • annamanna

    catsy,
    håller med, när ska nån komma med nåt avslöjande på bf-listan? Det ser dåligt ut efter merix i september Vi börjar snart kolla eventuella kandidater...

  • Mia Louise

    Catsy: Jag byter brasch nästan helt och hållet. Blir receptionist hos L&T. Arbetstiderna blir vardagar mellan 7.30 och 15.30. Vilket är sååå skönt när man får börja vara hemma kvällar och veckoslut!

  • iolanthe

    Har en liten fundering jag nu . Var det inte några skriverier om allergier här för en tid sen, eller minns jag helt fel? Kan man ha som enda allergisymptom en skrällande hosta som kommer och går? Ingen snuva, inga rinnande kliande ögon, ingen täppt näsa, inga svullnader, ingenting annat än hosta?

    Vi har just varit med ida till mehiläinen då hon har hostat från och till hela våren och så rosslar det när hon andas, det har det också gjort hela våren, ibland mer, ibland mindre. Hostan fick hon redan i januari när hon hade öi, och sen dess har den kommit och gått, men varit bättre då hon fått hostmedicin och nässpray. I april var jag ju till hvc med henne, men dom menade bara att det var den vanliga influensan. Men nu de senaste dagarna har det blivit värre igen.

    Läkaren menade att det kan vara björkpollen, men jag har lite svårt att tro det. Dels därför att ingen av oss har några allergier, men också för att det varit i stort sett hela våren och hon inte har några andra tecken på allergi och inte reagerar på nåt hon äter heller. Och så hostar hon mest på nätterna, nästan inget på dagarna och då är vi ändå ute flera timmar per dag plus att hon sover ute ca 2 timmar per dag.

    Vi fick också remiss till blodprov, för det kunde vara mykoplasma eller klamydia också. Men han tyckte att vi kunde prova med zyrtec först. Fast han ändrade sig i och för sig när han fick veta att vi hade försäkring. Så imorgon ska vi på blodprov, känner ingen lust att experimentera med antihistamin innan vi fått svaret på blodproverna.

    Ännu ett megalångt inlägg från mig, hoppas ni som vet nåt om allergier orkar läsa och svara.

    Och just det ja, han sa också att lymfkörtlarna vid halsen är förstorade. Är det vanligt att dom blir det vid allergi?

  • Devania

    ALLTSÅ, jag blir galen på citymarkets grottparkering... Jag skulle bara va en timme så jag drog mitt plussakort i maskinen (prövade båda sidorna) och tryckte på grönt, men inte fick jag nån lapp! Försökte och försökte men inget hände. IGEN. Så jag fick lov att betala 1,70 för 50 minuter... DUMMA! Vet nån hur man gör när man endast vill parkera för gratistimmen??

    Blev lessen och gick till po.p och inhandlade lite snygga plagg till tösen så redde allt upp sig :) Nu får hon inga mer kläder på ett bra tag!

  • Amelié77

    Samaste - vi är intresserade av att köpa ett fint hus, men för en väldigt billig slant Hur går den ekvationen ihop? Inte alls har vi märkt...

    Jag är också störd på att FL krånglat så mycket på sistone! Grrrr!!! Hoppas det reder upp sig snart!

    Idag har jag shoppat massor med nya kläder åt Agnes. Allt gammlat börjat vara för litet, speciellt bodysarna. Men det är SVÅRT att hitta bodys i strl. 86 eler 92. Hittade på Vasa barnbutik, där finns massor med snyggt. Och inte så fasligt dyrt heller!

    Vi kommer också till parken imorgon men det kan nog hända att det blir först vid 15-tiden för oss också. Idag vaknade Agnes 14.30, så vi får se hur lämge hon sover imorgon.

    Hur mycket har era barn pratat då de varit ca 14 månader? Agnes säger mamma, pappa, bebi, dää, tattatt (=tack tack). Och kanske nåt mer som jag inte kommer på nu. Tycker hon är så duktig !

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9