• maica75

    Hjälp! Var kan jag köpa spjälsäng? Besviken på IKEA!

    Jag och sambon var på Ikea i Älmhult idag och köpte en spjälsäng. Först ville vi köpa Gulliver men de har inte i björk utan bara vit och tjejen var så säker på att det inte finns i björk utan bara vit. Därför köpte vi en Sniglar och hon sa att det går att ta bort en sida så att man kan ha den brevid sin säng. När vi kom hem så upptäckte vi att Gulliver finns i björk också (enligt IKEAs hemsida), och det går inte att ta bort en sida på Sniglar. Åh vad besvikna blev vi. Vi ska lämna tillbaka Sniglar och tänker be dem att betala ersättning för detta.
    Men min fråga är var kan vi köpa en fin spjälsäng i trä som inte är för dyr?

  • Svar på tråden Hjälp! Var kan jag köpa spjälsäng? Besviken på IKEA!
  • Dixie

    babyland
    babyproffsen
    Ilva

    fast jag tycker IKEAs sängar är mycket mer prisvärda än ovan nämda affärer, kanske ni kan ge Ikea en chans till även om ni råkade ut för en dålig försäljare!?

  • Emelianfian

    Köpte spjälsängen till dottern på Jysk... är hur nöjd som helst.

    annars finns
    babyproffsen
    1klass
    babyland
    blocket.se
    coop


    ♥ Nellie dec -07 ♥ bebis bf jan -09 ♥
  • Tezz81

    Köpte spjälsängen till sonen på Babyproffsen. En TROLL MONICA PANEL (finns inte längre) för 1998:-
    Ville ju att sonen skulle ha den finaste sängen... efter 3 månader gick den sönder.. 1 år senare fick vi ett tillgodokvitto efter otaliga besök på affären, fel sängdelar m.m..

    En kompis köpte i samma veva en sniglar som hon nu 4 år och 2 barn senare fortfarande använder. den är hel och funkar som den ska..

    Ge IKEA en chans till men gnäll självklart på dom... Jag var sugen på en vit gulliver nu till nr 2 men det blev en sniglar.... Ska måla den vit i stället..

    Tror i annat fall att gulliver är ett mkt bra köp

  • emeliiii

    jag säger som många andra, ge ikea en till chans. Om du går in på konsumentverkets hemsida så ser du att ikeas spjälsängplus ett annat märke var de enda sängarna som klarade deras kontroll.

Svar på tråden Hjälp! Var kan jag köpa spjälsäng? Besviken på IKEA!