• Äldre 29 May 17:27
    13550 visningar
    131 svar
    131
    13550

    Stackars barn

    alla har vi olika åsikter.
    sören är inte enligt mig ett bögnamn som du nämner det som känner fler sören som är hetrosexuella.
    samma med christian gällande de du skriver om kärringnamn gammla kärring namn... måste jag få fråga har du varit på något äldreboende nyrligen? det finns många många anna, sara och emma. i 80 + åldern... så med andra ord är det gärring namn med.

    personligen gillar jag liter gammla namn sådant som min farmors generation heter. men der är jag.

  • Äldre 29 May 18:25
    #11

    ja som jag skrev enligt mig och de i min närhet och ja alla jag känner i stort ett det är inte alla. men jag står för att jag inte tycker att något namn är ett s.k bögnamn som du skriver.

    sedan är jag också tillräckligt mogen i mig själv att jag skriver att jag min de i min närhet inte tycker det. och när jag skriver närhet så vet jag givetvis detta för att vi pratat om liknanade saker.
    skulle aldrig falla mig in att skriva som du "men enligt den stoea massan i övringt är det" jag skulle vilja veta vart du gjort denna undersöktning eller läst en undersökning som säger att de som jag tolkar av dig att störrd delen av männsikorna anser det. den undersökningen vill jag se.

    men annars smaken är som baken men själv anser jag att om man som vuxen dömmer människor efter deras förnamn så ska man nog tänka några steg längre. eller du kanske vill att jag och andra människor ska dömma dig för vad du heter? har du ett vanligt namn?


    GurraC skrev 2008-05-29 17:34:50 följande:
    Enligt dig kanske inte Sören är ett bögnamn men enligt den stora massan i övrigt är det, det. Ska barnet då behöva lida för att det får ett bögnamn men för att du inte tycker att det är det? Hur vore det om man tog en lite vidare syn än den bara närmast inskränkta. Vissa namn ger man bara inte till sina barn så är det bara. Sören är ett av dessa. Lyssnat på busriningarna i Hassan? Där heter bögarna Sören, Sylvester och Claes-Chrisitan och det är genom det som det har blivit bögnamn. RFSL:s ordförande heter dessutom Sören och är homosexuell, vilket befäster ännu mer att Sören är ett bögnamn. Gå ut på vilken skolgård som helst så får du höra att killarna förknippar namnet Sören som ett bögnamn.
Svar på tråden Stackars barn