Inlägg från: Nhelia |Visa alla inlägg
  • Nhelia

    virkning, stickning och tovning, del 4

    Pucken: Jag läste i förra tråden att du hade svårt att bestämma vad du skulle ta betalt för kakor...Hur blev det till slut? Jag har lite samma dilemma. Jag har tagit 300 kr för mobil med fotbollskläder till barnvagn, samt 300 kr för kakburk med 2 singoalla, 2 ballerina, 2 chokladbollar, 1 kanelbulle, 1 bakelse och 1 damsugare. Nu har jag fått fler beställningar och vet inte om mitt pris är för högt...så himla svårt med kompispriser! Så jag behöver lite råd...

  • Nhelia

    Lovis: Bor du i Borås? Jag bor här (i Borås alltså). Du kan kolla in i mitt galleri på saker jag virkat. Jag är också nybörjare och usel på att följa mönster. Virkar det mesta på fri hand.

  • Nhelia

    Pucken: Jag såg små tyg-dammsugare (kakor alltså) i en barnaffär och de kostade 69 kr styck! Så 350 kr för en kakburk (utan burken) är billigt

  • Nhelia
    pucken skrev 2008-07-30 21:05:15 följande:
    inget virkrelaterat, men jag måste visa upp mig själv på nya dansmattan www.rty.se/petra.3GP
    Så kul! Vi köpte också nya dansmattor på ullared nyligen...men de var billiga och därmed lite dålig kvalitet...Men det är ju sååå roligt!

    Jag håller på och virkar singoalla och ballerina till ett dagis...nu är jag liiite trött på de kakorna
  • Nhelia
    pucken skrev 2008-07-30 21:16:20 följande:
    dansmatta är nog det roligaste jag vet! virkning är avslappning, och dansmatta är nog min terapi jo, det är rätt drygt att virka likadana kakor om och om igen. skönt att jag har det arbetet framför mig men det är värre att fästa trådar. och det har jag också framför mig har du nåt bra mönster på kakorna?
    Nej jag kör på fri hand...förstod inte riktigt beskrivningen till oreokakorna, trots att du varit så duktig och översatt till svenska (är otroligt korkad när det gäller mönster och beskrivningar).

    Jag har sytt en elefantskallra idag samt gjort om en body till ett linne, så jag känner mig duktig! Just det, har bakat kolakladdkaka också
  • Nhelia

    Jag gör den där "magic adjustable ring", men drar inte ihop den. Då tycker jag att hålet i mitten blir bra på singoalakakorna (kanske inte perfekt dock om man är perfektionist). Jag har ju bilder i mitt galleri på singoalla och ballerina, men det har du nog sett Min personliga favorit är kanelbullen.

  • Nhelia

    Oj, svårt att göra i ett stycke! Nej jag gör tre lager som jag syr ihop.

    Kolla in den här sidan: www.bluebox.se/showinfo.asp&method=varu&varu=leksaker&time=1

    Muffins för 139 kr styck! Tänk om du tog såna priser för dina fina muffins, då skulle du bli rik!

  • Nhelia
    pucken skrev 2008-07-30 21:27:33 följande:
    vilken fin rulltårta/bakelse du gjort! gillar också kanelbullen. men chokladbollarna med, är imponerad att du fick ihop franska knutar
    De franska knutarna klarade jag ju tack vare ditt tips om att kolla youtube! Var superlätt då.
  • Nhelia
    pucken skrev 2008-07-31 18:02:47 följande:
    jag har helt tappat min inspiration efter att jag fick en tråkig kommentar igår jag som hade tänkt börja sy på en tårta i filt.
    Vad tråkigt. Vad var det för en kommentar? Du som gör såå fina saker!
  • Nhelia
    pucken skrev 2008-07-31 21:21:53 följande:
    nä, alltså, jag tål rätt mycket ändå. men när nån säger till mig att jag i princip ska vara glad att jag fick missfall och därmed slipper vara gravid, då är min gräns verkligen nådd jag menar, det var kanske inte ett barn vi förlorade, men det var en dröm som gick i bitar. hur ska jag nånsin kunna vara glad att jag slipper graviditeten då? vad är det för vän?
    Usch vad tråkigt. Hur kan man säga så?! Kram.

    Spännande med nytt projekt...vad blir det för något? *nyfiken*
Svar på tråden virkning, stickning och tovning, del 4