• Jozze
    Äldre 28 Jul 21:17
    103781 visningar
    1763 svar
    1763
    103781

    Cp-prinsar och prinsessors skryttråd nr 9!

    Vår fantastiska cp-tråd fortsätter här.
    Fram med en kopp med något gott och berätta litet som stort!
    Kram

  • Svar på tråden Cp-prinsar och prinsessors skryttråd nr 9!
  • Äldre 28 Jul 21:24
    #1

    Jag skriver premiärskrytet här min skrutt har blivit fantastiskt bra på att dricka detta har vi vart lite oroliga för hur han ska klara när han inte längre kommer dricka välling. Men nu ber han om dricka genom att titta på vattenkranen, kylskåpet eller sin blissymbol för dricka. Otroligt blött blir det då hälften rinner ut men mamma tvättar så gärna Antar att de är fler som känner igen problem med dålig munmotorik och att få vätska att slinka ner åt rätt håll..


    varje ar far 200 barn i sverige en cp skada
  • Äldre 28 Jul 21:37
    #2

    Åh, vad härligt Sofia! Jag vet, det här med dricka är ju ett stort problem. Speciellt nu i värmen.. Jag kan också skryta med att Jack lyckades få i sig en hel tetra-mer igår när han åkte tåg med sin stödfamiljsmamma!!

    Kram till er alla, nu är vi iväg på en minitripp i Skåne. Känns tråkigt att behöva åka utan Jack men tyvärr ser det så ut om vi ska orka och klara av det. Men han är hos sin stödfamilj och leker och the time of his life!

  • Tessik­a
    Äldre 28 Jul 21:39
    #3

    Eftersom jag inte har något att skryta om med Ella ska jag skryta om mig själ *he he*

    Efter en dålig sommar med sjukhusvistelser i massor, släppte jag taget i lördags - lämna över allt ansvar till karln om mommo o moffa och for ut på galej och tog en helkväll till 04 och med en sjujäkla baksmälla dagen efter. Jag släppte allt.. jag bara inte orka mera, under min semester har jag varit "ledig" hela 3 dagar resten ha vi vårdat en sjuk skrutta.

    Och hon dog inte, hon hamna inte till sjukis - hon var helt okej, så summasumarum hon klarar sig utan mitt övervakande hela tiden. (tog bara 3 år att fatta )

  • Äldre 28 Jul 21:43
    #4
    Tessika skrev 2008-07-28 21:39:04 följande:
    Eftersom jag inte har något att skryta om med Ella ska jag skryta om mig själ *he he*Efter en dålig sommar med sjukhusvistelser i massor, släppte jag taget i lördags - lämna över allt ansvar till karln om mommo o moffa och for ut på galej och tog en helkväll till 04 och med en sjujäkla baksmälla dagen efter. Jag släppte allt.. jag bara inte orka mera, under min semester har jag varit "ledig" hela 3 dagar resten ha vi vårdat en sjuk skrutta.Och hon dog inte, hon hamna inte till sjukis - hon var helt okej, så summasumarum hon klarar sig utan mitt övervakande hela tiden. (tog bara 3 år att fatta )
    Vad härligt!!! Det var du värd och hoppas du njöt av din baksmälla också hehe....
    varje ar far 200 barn i sverige en cp skada
  • number­one
    Äldre 28 Jul 22:55
    #5

    Det var bra det kom en ny tråd även om den andra varade en månad till... hihi!!

    Ikväll har Ellens ben varit jäkligt snabba i rörelserna och det är jätte skönt att se då hon varit så långsam i dem tidigare...hon har även börjat att låta mer och ger ifrån sig en del tjut... bara på ett par dagar upplever vi att hon har utvecklats i sitt sätt att uttrycka sig... jätte skönt !!


  • gohapp­y
    Äldre 28 Jul 23:17
    #6

    HEj!
    Jag är inte så jävla happy.. kan behöva lite cheering. Har haft två depp dagar så allt går i gråa nyanser, alla dessa barn på stranden, man blir så avis..och inte blev det bättre av avnavlingstråden....
    Inga framgångar direkt att prata om heller från lilla mannen...
    Åhhh vad jobbigt det är när man faller ner i dimman, jag som mått så bra i några månader!
    Kram på er allihop...ibland önskar man att vi kunde sitta på min altan och bara snacka skit och dricka vin!

  • S Sofia
    Äldre 29 Jul 09:05
    #7

    Hej,
    det var länge sedan jag var här inne o skrev.
    Jag blir så glad o höra alla barns utveckling och framsteg. De är värda allt skryt!!

    Igår fick vi hem Rasmus efterlängtade badväst, så idag åker vi till Örebro o badar. Vi ska testa att åka vattenruschkana med Rasmus.
    I badvästen kan Rasmus flyta själv och man behöver inte hålla honom lika mycket. Den är jätte bra. Dyr, men bra!

    www.swimshop.se/aspx/prdinfo.aspx

    Ha en solig o härlig dag

  • Zilvia
    Äldre 29 Jul 11:56
    #8

    Hej! Efter att ha läst er tråd till och från i säkert ett halvår är det dags att presentera mig/oss. Det är lite svårt att veta var jag ska börja. Jag är 32 år och har en livlig familj som består av sonen, -00, lilltjejen, -07, hunden, 55 kilo, katten och så maken såklart. I september blir det ännu livligare för då kommer lillebror!

    Lilltjejen har cp-skador pga en förlossningsskada och kan inte sitta, gå eller sysselsätta sig själv särskilt mycket. Men hon kan knuffa sig fram i en gåstol, knuffa på saker, jollra och har en stor underläpp som åker fram när hon är missnöjd. Hon är nyfiken och vill att vi ska sysselsätta henne - hela tiden. Lilltjejen har knapp men smakar gärna på mat. Helst glass.

    Vi kämpar på, och hoppas få stöd och assistans så småningom. Helst nu - om vi fick bestämma. Dottern går på en specialförskola (jättebra) men nu funderar vi på att flytta närmare mitt jobb så vi vet inte hur det blir. Vi bor i södra Stockholm men längtar ut i skogen.

    Vi trivs med våra jobb och försöker kombinera arbetsliv och familjeliv. Dessutom har vi ett hus som är ett byggprojekt och en sommarstuga som inte är färdigrenoverad...

    Jag hoppas hitta nya vänner här på skryttråden och tar gärna del av era råd och erfarenheter.

    Vi hörs!

  • number­one
    Äldre 29 Jul 12:01
    #9

    Zilvia:

    Hej!

    Är själv väldigt ny i tråden sen min dotter kom i juni. Det är ett väldigt härligt gäng här och de är ett stort stöd i mycket....


  • Äldre 29 Jul 12:29
    #10

    Välkommen Zilvia här har vi en kille som också har en stor underläpp som han inte tvekar att vis när han inte får som han vill  


    varje ar far 200 barn i sverige en cp skada
Svar på tråden Cp-prinsar och prinsessors skryttråd nr 9!