Inlägg från: Anonym (Kristin) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kristin)

    Är sååå himla sugen på att testa analsex - forts....

    RiNan skrev 2008-08-11 11:52:45 följande:
    ...ringmuskeln blir förslappad Något man tydlig sett inom vården bland äldre homosexuella män.
    Ange vetenskaplig källa!
  • Anonym (Kristin)
    Yohanna1985 skrev 2008-08-12 15:32:43 följande:
    shiiiiiat vilken slappt rövhål jag måste ha då
    LOL Samma här. Vi har det flera gånger i veckan och jag har inte några besvär alls av det. Mycket glid och sen vill jag sköta tempot i början när den ska in bara.
  • Anonym (Kristin)
    Yohanna1985 skrev 2008-08-13 16:28:18 följande:
    tror inte att jag träffat en endaste som lider för att dom gillar att bli tagna i baken, varken straighta eller homosexuella, tvärt om ;)
    Jag pratar inte med väninnor om analsex så jag vet inte om andras upplevelser. Öppnade mig lite en gång men blev betraktad som pervers. Sen dess locket på och amonym (tyvärr).

    Själv har jag inte upplevt några problem alls. Rätt förvånad hur bra det funkar egentligen. Jag tror skräckpropagandan är överdriven.
    Det finns enstaka gånger när det inte är skönt alls. Då säger jag till honom och vi slutar. Viktigt med kommunikation!

    Det är något i den djupa massagen därinne som är speciellt med analsex. I vissa ställningar och rikningar stimuleras man väldigt skönt. Jag har svårt att förklara. Dom orgasmer jag får av det liknar inget annat.
  • Anonym (Kristin)
    Yohanna1985 skrev 2008-08-14 13:11:58 följande:
    Vissa gånger ÄR det inte lika härligt, men som sagt, då är det ju bara att avbryta det och ta det "vanliga" hålet istället :)
    I så fall efter ordentlig tvätt! Vill inte ha rumpbakterier i slidan. Har fått svamp
    infektion av det en gång så jag vet .
  • Anonym (Kristin)
    Yohanna1985 skrev 2008-08-14 13:17:44 följande:
    När man har analsex så ska man ju använda kondom. Det gör vi iaf, har hört att killen annars kan få bakterier upp i urinröret som kan orsaka infektioner om man har otur.
    Vi använder inte kondom men vet om risken. Efter en stund brukar han alltid gå upp och kissa och tvätta den. Jag följer med och försöker trycka ut sperman och glidet. Annars blir jag lätt lös i magen typ. Det är väl lite nackdelen med analsex att man inte kan somna i varandras armar efteråt. :(
    Jag tycker kondom gör att det gnider och skaver. Svårt att förklara. Utan kådis så kan vi släppa loss.
  • Anonym (Kristin)
    Yohanna1985 skrev 2008-08-14 13:17:44 följande:
    När man har analsex så ska man ju använda kondom.
    Använder alla utom vi kondom vid analsex?
  • Anonym (Kristin)

    Yohanna

    Jag förstår. Då är du och jag lite olika för här har vi nästan alltid analt som final, eller andra samlag om det blir flera ggr på en kväll. Sen duschar vi av oss.
    Han har aldrig fått infektion men han är skitnoga (lustigt ord här ;) ) att kissa och skrubba den.

  • Anonym (Kristin)

    Anonym (Vill me) skrev 2008-08-17 14:30:55 följande:


    Skulle ni som har analsex säga att de mardrömsscenarion som man bygger upp i skallen och oroar sig för, är mest i ens huvud och faktiskt inte riktigt inträffar? Om ni förstår vad jag menar...
    Både han och jag vet vilket hål han är inne i och att det KAN komma avföring, bli obehagligt, avslutas i förtid o s v . Vi liksom kopplar bort det och försöker slappna av och njuta av det sköna i stället. Det är en form av SAMLAG - inte ett bajsexperiment.
    Alla har väl tvål och vatten och dusch hemma om olyckan skulle vara framme?
  • Anonym (Kristin)

    Testa då! Vad har ni att förlora? Känns det inte bra så avslutar ni bara. Gör bara klart för killen att det k a n hända att han inte får fortsätta.

    Det är ju inte så att bara för att jag har gått med på analsex ska jag riskera en halvtimmes fasansfull plåga för att han inte slutar.

    Ge det flera chanser. Ibland händer det att jag inte alls tycker om det. Kanske en gång av fem. Otur om man dissar hela grejjen för att det känns fel just en gång.

  • Anonym (Kristin)
    Anonym skrev 2008-09-23 18:27:19 följande:
    det gör minst ont om man ligger på sidan
    Man slappnar av och kan låta det ta den tid det tar utan att det blir obekvämt. Backa intill honom lite i taget istället för att han kör in den. Sedan mjuka stötar i början innan ni kör på. Då brukar det inte göra ont alls.
Svar på tråden Är sååå himla sugen på att testa analsex - forts....