• Anonym (Sugen)

    Är sååå himla sugen på att testa analsex - forts....

    Jag har i alla år känt att jag abslolut inte kan tänka mig analsex, det har liksom aldrig funits något som helst intresse av det hos varken mig eller min man.

    Vi har varit tillsammans i 13 år och har det väldigt bra tillsammans, ett berikande sexliv som för det mesta är riktigt bra. Vi har nog under alla år närmat oss analområdet hos varann men endast med smek och det har stannat där och båda har nog varit nöjda så. Men nu har det vid några tillfällen hänt att han är där och smeker lite mer och gärna snuddar/smeker med ollonet och det är ju så jä*la skönt att jag vill skrika rakt ut att han ska stoppa in den - men jag törs inte riktigt???

    Dels är jag lite nojjig över smärtan (gör det ont??) och dels över hur min man skulle reagera? Vi som alltid sagt att vi inte vill prova det? Nu har jag definitivt ändrat mig och det kan ju han också ha gjort men ingen av oss törs i såfall ta första steget?

    Igårkväll hade vi superskön sex och jag låg på magen med särade ben och lyfte lätt på rumpan och han lekte runt med ollonet hela vägen....shit vad jag ville att han skulle förstå min invit när jag både visade fysiskt att det skulle vara okej samt sa hela tiden hur skönt det var, ändå gled han in i mig på vanligt vis och det var också skönt men jag blev nästan lite besviken - hade hoppats att han var lika nyfiken som jag?

    Hursomhelst så tror och hoppas jag att snart få prova på det - jag tänker på det hela tiden och vill verkligen....kanske ikväll???!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-09 14:37
    Länk till första tråden:

    www.familjeliv.se/Forum-9-192/m32637938.html

    Där kan ni läsa hur det gått hittills, har fått testa på det lite "halvt" med hjälp av en dildo, men hoppas fortfarande på mer....

  • Svar på tråden Är sååå himla sugen på att testa analsex - forts....
  • namera

    det låter ju inte som om trådstartarens man är helt ointresserad av analsex i o m hans pillande och snuddande. säg som det är bara - att du nu känner för att testa och undrar hur han ser på saken. jag oroade mig också för att det skulle göra ont, men med glidmedel var det nästan som att bli penetrerad vaginalt. och skulle det göra ont så är det ju bara att avbryta. finns inget att förlora (förutom den bakre oskulden då ;))!

  • Anonym (Sugen)
    namera skrev 2008-08-11 08:27:20 följande:
    det låter ju inte som om trådstartarens man är helt ointresserad av analsex i o m hans pillande och snuddande. säg som det är bara - att du nu känner för att testa och undrar hur han ser på saken. jag oroade mig också för att det skulle göra ont, men med glidmedel var det nästan som att bli penetrerad vaginalt. och skulle det göra ont så är det ju bara att avbryta. finns inget att förlora (förutom den bakre oskulden då ;))!
    Kopierar ett gammalt svar på samma fråga/diskussion för att slippa ta det igen
    Nisseblubb skrev 2008-08-06 11:57:19 följande:
    Jag har inte följt tråden, men varför SÄGER du bara inte att du vill han ska ta dig analt?

    Vet inte om du ens har läst min trådstart?


    Men den stora anledningen och ett försök till svar på din fråga är just att jag själv konsekvent i alla år hävdat att jag minsann ALDRIG kommer att vilja ha analsex!!

    Vi har hängt ihop i 13 år och varit väldigt överens om att det är något vi INTE vill testa och jag har heller aldrig saknat det, vi har för det mesta ett jä*ligt bra sexliv så det har liksom inte fattats mig? Men så i våras så fick jag en känsla som jag inte haft tidigare, en nyfikenhet på att ändå, kanske, eventuellt så skulle jag kunna tänka mig......

    Då är det inte så lätt att bara säga att....
    "-Jo du älskling, jag har ändrat mig nu och vill ha analsex"

    Dels av respekt inför vetskapen att han INTE visat något intresse för att vilja och dels för att det faktiskt känns en aning pinsamt att ha ändrat en åsikt som i alla år varit så starkt övertygande till motsatsen?

    That´s way!!

  • Nisseblubb

    Den egentliga anledningen var ju att du tände på att långsamt övertyga honom! :)

  • RiNan

    Jag kan förstå varför folk vill och inte vill ha analsex och jag måste säga att jag själv varit sugen vid tillfällen men kommer nog alltid att hålla mig ifrån det av rent "medicinska" skäl. Jag kan tänka mig att det är skönt och man har väl haft ett finger där uppe och så under samlag men faktum återsår fortfarande att ringmuskeln blir förslappad under åren av penis och den "onaturliga" in och ut rörelsen och när man kommit till åren kan man tillslut inte hålla tätt. Något man tydlig sett inom vården bland äldre homosexuella män. Jag skulle nog aldrig våga mig på det hur skönt det än är.
    Min man däremot, han är rätt rumpfixerad men har sagt att han inte vill ha det men det är mest för att han inte vill ha bajs på snoppen, ha ha ha =D Visst finns det sätt att undvika bajs men inte om analsexet händer i stundes hetta i alla fall. Så tänkt på att ha kondom om du och din man skulle komma till skott med att testa ;)

  • Anonym (Kristin)
    RiNan skrev 2008-08-11 11:52:45 följande:
    ...ringmuskeln blir förslappad Något man tydlig sett inom vården bland äldre homosexuella män.
    Ange vetenskaplig källa!
  • Anonym (experten;))
    RiNan skrev 2008-08-11 11:52:45 följande:
    Jag kan förstå varför folk vill och inte vill ha analsex och jag måste säga att jag själv varit sugen vid tillfällen men kommer nog alltid att hålla mig ifrån det av rent "medicinska" skäl. Jag kan tänka mig att det är skönt och man har väl haft ett finger där uppe och så under samlag men faktum återsår fortfarande att ringmuskeln blir förslappad under åren av penis och den "onaturliga" in och ut rörelsen och när man kommit till åren kan man tillslut inte hålla tätt. Något man tydlig sett inom vården bland äldre homosexuella män. Jag skulle nog aldrig våga mig på det hur skönt det än är. Min man däremot, han är rätt rumpfixerad men har sagt att han inte vill ha det men det är mest för att han inte vill ha bajs på snoppen, ha ha ha =D Visst finns det sätt att undvika bajs men inte om analsexet händer i stundes hetta i alla fall. Så tänkt på att ha kondom om du och din man skulle komma till skott med att testa ;)
    Haha, sånt SKITsnack Frågar man inom vården så får man alltid till svar att det är ofarligt. Allt annat är rykten som spridits av sådana som dig, som tror på allt man hör.
  • Jennass

    shiiiiiat vilken slappt rövhål jag måste ha då
    Har lyckats att INTE skita på mig en endaste gång det här året.. kanske det brakar till när jag är 65. Då får jag hoppas att det finns anusrings-plastik så jag kan dra ihop fisringen igen för lite vilt pensionärs-anal-sex. YUMMY!


  • Anonym (Sugen)
    Yohanna1985 skrev 2008-08-12 15:32:43 följande:
    shiiiiiat vilken slappt rövhål jag måste ha då Har lyckats att INTE skita på mig en endaste gång det här året.. kanske det brakar till när jag är 65. Då får jag hoppas att det finns anusrings-plastik så jag kan dra ihop fisringen igen för lite vilt pensionärs-anal-sex. YUMMY!
    Ha ha ha
  • Anonym (Kristin)
    Yohanna1985 skrev 2008-08-12 15:32:43 följande:
    shiiiiiat vilken slappt rövhål jag måste ha då
    LOL Samma här. Vi har det flera gånger i veckan och jag har inte några besvär alls av det. Mycket glid och sen vill jag sköta tempot i början när den ska in bara.
Svar på tråden Är sååå himla sugen på att testa analsex - forts....