• Anonym (Sugen­)
    Äldre 9 Aug 14:35
    94343 visningar
    109 svar
    109
    94343

    Är sååå himla sugen på att testa analsex - forts....

    Jag har i alla år känt att jag abslolut inte kan tänka mig analsex, det har liksom aldrig funits något som helst intresse av det hos varken mig eller min man.

    Vi har varit tillsammans i 13 år och har det väldigt bra tillsammans, ett berikande sexliv som för det mesta är riktigt bra. Vi har nog under alla år närmat oss analområdet hos varann men endast med smek och det har stannat där och båda har nog varit nöjda så. Men nu har det vid några tillfällen hänt att han är där och smeker lite mer och gärna snuddar/smeker med ollonet och det är ju så jä*la skönt att jag vill skrika rakt ut att han ska stoppa in den - men jag törs inte riktigt???

    Dels är jag lite nojjig över smärtan (gör det ont??) och dels över hur min man skulle reagera? Vi som alltid sagt att vi inte vill prova det? Nu har jag definitivt ändrat mig och det kan ju han också ha gjort men ingen av oss törs i såfall ta första steget?

    Igårkväll hade vi superskön sex och jag låg på magen med särade ben och lyfte lätt på rumpan och han lekte runt med ollonet hela vägen....shit vad jag ville att han skulle förstå min invit när jag både visade fysiskt att det skulle vara okej samt sa hela tiden hur skönt det var, ändå gled han in i mig på vanligt vis och det var också skönt men jag blev nästan lite besviken - hade hoppats att han var lika nyfiken som jag?

    Hursomhelst så tror och hoppas jag att snart få prova på det - jag tänker på det hela tiden och vill verkligen....kanske ikväll???!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-09 14:37
    Länk till första tråden:

    www.familjeliv.se/Forum-9-192/m32637938.html

    Där kan ni läsa hur det gått hittills, har fått testa på det lite "halvt" med hjälp av en dildo, men hoppas fortfarande på mer....

  • Svar på tråden Är sååå himla sugen på att testa analsex - forts....
  • Anonym (*nyfi­ken*)
    Äldre 14 Aug 09:09
    #31

    Jutti, vad är det för en klittvibb du har, tänkte om man kunde få tips på nån bättre att köpa än den jag har, den är så mesig.

  • Anonym (Krist­in)
    Äldre 14 Aug 13:07
    #32
    Yohanna1985 skrev 2008-08-13 16:28:18 följande:
    tror inte att jag träffat en endaste som lider för att dom gillar att bli tagna i baken, varken straighta eller homosexuella, tvärt om ;)
    Jag pratar inte med väninnor om analsex så jag vet inte om andras upplevelser. Öppnade mig lite en gång men blev betraktad som pervers. Sen dess locket på och amonym (tyvärr).

    Själv har jag inte upplevt några problem alls. Rätt förvånad hur bra det funkar egentligen. Jag tror skräckpropagandan är överdriven.
    Det finns enstaka gånger när det inte är skönt alls. Då säger jag till honom och vi slutar. Viktigt med kommunikation!

    Det är något i den djupa massagen därinne som är speciellt med analsex. I vissa ställningar och rikningar stimuleras man väldigt skönt. Jag har svårt att förklara. Dom orgasmer jag får av det liknar inget annat.
  • Äldre 14 Aug 13:11
    #33
    Anonym (Kristin) skrev 2008-08-14 13:07:34 följande:
    Jag pratar inte med väninnor om analsex så jag vet inte om andras upplevelser. Öppnade mig lite en gång men blev betraktad som pervers. Sen dess locket på och amonym (tyvärr).Själv har jag inte upplevt några problem alls. Rätt förvånad hur bra det funkar egentligen. Jag tror skräckpropagandan är överdriven.Det finns enstaka gånger när det inte är skönt alls. Då säger jag till honom och vi slutar. Viktigt med kommunikation!Det är något i den djupa massagen därinne som är speciellt med analsex. I vissa ställningar och rikningar stimuleras man väldigt skönt. Jag har svårt att förklara. Dom orgasmer jag får av det liknar inget annat.
    Vad tråkigt att man ska bli betraktad som pervers för att man gillar analsex :-/ Jag tror iof att det är vanligare än vad många tror och att många bara är för fega för att erkänna att dom brukar ha det OCH att dom dessutom (ve och fasa) GILLAR det!

    Vissa gånger ÄR det inte lika härligt, men som sagt, då är det ju bara att avbryta det och ta det "vanliga" hålet istället :) Tror inte att det går att ha bra analsex UTAN kommunikation, iaf inte i början.
  • Anonym (Krist­in)
    Äldre 14 Aug 13:16
    #34
    Yohanna1985 skrev 2008-08-14 13:11:58 följande:
    Vissa gånger ÄR det inte lika härligt, men som sagt, då är det ju bara att avbryta det och ta det "vanliga" hålet istället :)
    I så fall efter ordentlig tvätt! Vill inte ha rumpbakterier i slidan. Har fått svamp
    infektion av det en gång så jag vet .
  • Äldre 14 Aug 13:17
    #35
    Anonym (Kristin) skrev 2008-08-14 13:16:32 följande:
    I så fall efter ordentlig tvätt! Vill inte ha rumpbakterier i slidan. Har fått svampinfektion av det en gång så jag vet .
    När man har analsex så ska man ju använda kondom. Det gör vi iaf, har hört att killen annars kan få bakterier upp i urinröret som kan orsaka infektioner om man har otur.
  • Anonym (Krist­in)
    Äldre 14 Aug 13:28
    #36
    Yohanna1985 skrev 2008-08-14 13:17:44 följande:
    När man har analsex så ska man ju använda kondom. Det gör vi iaf, har hört att killen annars kan få bakterier upp i urinröret som kan orsaka infektioner om man har otur.
    Vi använder inte kondom men vet om risken. Efter en stund brukar han alltid gå upp och kissa och tvätta den. Jag följer med och försöker trycka ut sperman och glidet. Annars blir jag lätt lös i magen typ. Det är väl lite nackdelen med analsex att man inte kan somna i varandras armar efteråt. :(
    Jag tycker kondom gör att det gnider och skaver. Svårt att förklara. Utan kådis så kan vi släppa loss.
  • Anonym
    Äldre 14 Aug 14:55
    #37

    Det är inte bara i köra på inte. Be din partner börja med ett finger först och massor med glidmedel. Sen finns det superhärliga dildos att prova. Vi har en galaxia. 

    Det hänger ju lite på storleken på din partners snopp hur lätt det går . 
    Men det vore sååå trist att vara utan det. Har förhöjt sexlivet nått enormt.  

  • Anonym (Krist­in)
    Äldre 15 Aug 10:29
    #38
    Yohanna1985 skrev 2008-08-14 13:17:44 följande:
    När man har analsex så ska man ju använda kondom.
    Använder alla utom vi kondom vid analsex?
  • Anonym (li)
    Äldre 15 Aug 10:49
    #39

    vi har inte kört med kondom vid analsex

  • namera
    Äldre 15 Aug 15:28
    #40

    Har aldrig upplevt några problem med att bara somna/resa mig upp och gå till skolan direkt efter analsex. Mindre känslig mage kanske. :)

Svar på tråden Är sååå himla sugen på att testa analsex - forts....